Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:00:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predrasude..ili ne?  (Pročitano 4593 puta)
03. Avg 2013, 08:50:11
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Brojutro  Smile

Voljela bih da malo pričamo o nekim stvarima koje nas udaljavaju od drugih, a smatraju se predrasudama.

Neka glavni fokus bude veza, a ogranak prijateljstvo ( ne znatno manje važan)

Juče gledam slike u nekoj grupi koja eto tako malo za*ebava narod, kači razne slike sugradjana... i na jednoj su 'mlada majka koja se oblači kao Stanija', a na drugoj prilično krupna žena. I iako je autor slike akcenat stavio na 'Staniju', većina je komentarisala ovu drugu. Mene zanima, koliko u društvu imate debelih osoba, sa koliko njih ste izlazili i šta o tome mislite kao kriterijumu? I ne mora biti samo debljina, nego i recimo nabildovanost

Pored svih 'naših ljudi', par cura koje znam opasno su se zaljubile, i uzvraćeno im je..ali je osoba druge vjere. Znači, to je tema broj 2- religija kao 'smetalo' u odnosima, zašto i zbog čega? ( zbog zašto)  Smile

Priča se ili poznajemo neku sponzorušu...i ona je jedna obična proračunata gadura, ušla je u vezu ili brak radi para.. A mogu glavu na panj da stavim da nimalo zanemarljiv procenat majki, očeva, rodjaka.. priča  udavači  da dobro pazi za koga se vezuje, još bi joj trebalo da se uda bijedno pa...
Pitanje je- da li je nečije trenutno imovinsko stanje osnova za ovakvu priču? Neko pametan je rekao- Nije sramota roditi se siromašan, nego ne raditi ništa da se to promijeni.

U tom duhu, kao poslednje teme dodala bih zanimanje i obrazovanje- dakle, koliko se u vašoj okolini i koliko vi sami gledate na čovjeka na osnovu ove 2 stavke? Koliko se srećete sa potcjenjivanjem, uprkos tome što je to možda nečije trenutno zanimanje, privremeno, što je bio prinudjen?
Recimo, ja znam osobu koja je i te kako bistro, pri kraju studiranja..ali trenutno prodaje sladolede. Imala sam sreću da je upoznam da vidim koji je kapacitet, koliko je sjajna osoba..a neko to vidi i kaže- e fino je završila. Završila?  Smile

Dakle, ako vam je volja dodajte još nešto, ako ne zanima me vaš stav o datim stavkama

Dodala bih mali edit  Smile

Kao zaključak, izvuklo bi se da za mnoge od ovih stvari mi ne bismo ni znali u tolikoj mjeri, ne bismo obraćali pažnju.. da nam drugi ne pune glavu. DPa, koliko ste skloni udovoljavanju bližnjima i koliko vas je to koštalo, a koliko usrećilo?
« Poslednja izmena: 03. Avg 2013, 08:52:44 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Mlogo pitanja bre  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Nooooou, čitaj  Smile

predrasuda prema obilnijim tektovima .. ljudi odma pomisle da su glupi  Smile
« Poslednja izmena: 03. Avg 2013, 08:54:45 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Ma ono tek otvorih okice a sofka napisala max full story  Smile

Citat
Juče gledam slike u nekoj grupi koja eto tako malo za*ebava narod, kači razne slike sugradjana... i na jednoj su 'mlada majka koja se oblači kao Stanija', a na drugoj prilično krupna žena. I iako je autor slike akcenat stavio na 'Staniju', većina je komentarisala ovu drugu. Mene zanima, koliko u društvu imate debelih osoba, sa koliko njih ste izlazili i šta o tome mislite kao kriterijumu? I ne mora biti samo debljina, nego i recimo nabildovanost

To je zato sto su nam mediji poremetili mozak, ili bar vecini pa su razne Stanije, Soraje i ostalo "normalno" a sve ostalo je manje vise pogubno, ujedno i punije debele devojke.
Imao sam par buckastih devojaka u drustvu i sve su imale momcove...mozda ne manekene ali su ih imale.
Bildovanje mi je ogavno sto kod muskaraca sto kod zena....imam trenutno ortaka koji je kao plakar odvratno jednostavno.

Citat
Pored svih 'naših ljudi', par cura koje znam opasno su se zaljubile, i uzvraćeno im je..ali je osoba druge vjere. Znači, to je tema broj 2- religija kao 'smetalo' u odnosima, zašto i zbog čega? ( zbog zašto)

Nikakav problem dok ne nabodes muslimanku....jbg oni imaju sto hiljada i jedno pravilo. A sa nase strane dolazi osudjivanje...imas takvih primera koliko os tamo po Andrijevici

Citat
Pitanje je- da li je nečije trenutno imovinsko stanje osnova za ovakvu priču? Neko pametan je rekao- Nije sramota roditi se siromašan, nego ne raditi ništa da se to promijeni.

Ako nista ne promenis u imovisnkom saldu onda je zajebano...jednostavno to je potreba za normalan zivot.
Samo je problem koliko visoke standarde zadas...

Onaj ko potcenjuje necije zanimanje prvo nije zadovoljan svojim pa onda leci frustracije spradajuci se sa tudjim.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Ja imam predrasude prema zenama sa tankim usnama, ono tanka crta. U jedno 98% situacija sam skontala da su ti zmioje , sto bi reko brat Bobak, i izbegavam, u najsirem mogucem luku.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
To su uglavnom prilično lukave osobe

Da dodam, kolika razlika u godinama je po vašem mišljenju dopustiva?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Samsung GalaxyS3

Dopustivo je sve, samo je pitanje ko kakav zeludac ima.
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Pa gde je ljubav koji qrac.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
To su uglavnom prilično lukave osobe

Do 5 godina u oba smera.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Pa gde je ljubav koji qrac.... Smile

ogradjena predrasudama xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 16:00:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Predrasude

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.