Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 04:25:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predrasude..ili ne?  (Pročitano 4589 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
HTC Sensation
Mnogo si ti tu generalizovala stvari. A pitanje je samo koliko zelis da ti produbim temu filozofijom,na primer pod sta se podrazumevaju debele zene? Meni je mozda debela ona sa 60 a nekom je zgodna ona sa 80...

Sta su sponzoruse? One koje nadju nekog svojih godina,ali koji je neki sin punisica sa parama ili one klinke koje nadju matorce od po 60-70 pa su sa njima dok ovi ne umeru pa da naslede bogatsvo?

Pitanje o vezi sa nekim druge vere je opet druga krajnost,jebiga,nisu svi isti po tom pitanju,nekom je svejedno,neko je zadrt(kao ja),neko treci je opet donekle fleksibilan,tipa nemam nista protiv al nemoj decu da mi trujes i tako te fore  Smile

I poslednje,oko obrazovanja...tu mogu da ti odgovorim Smile
Totalno je nebitna i diploma i bistrina i pamet...bitno je da li imas srece u odredjenom periodu zivota da ti se neke kockice sloze. Naravno,pomoci ce ti ako si malo angazovan i snalazljiv pa tu verovatnocu oko sklapanja kockica malo pozuris,da ne cekas bas da ti nesto padne s neba,ali u principu,to sto je neko pametan,nacitan,ima dobar prosek i dipomu nekog teskog fakulteta znaci malko vise od perfex toalet papira.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Физичке карактеристике не  говоре ништа о карактеристикама личности...То да неко има танке усне ништа не значи... Све су предрасуде исте и заснивају се на нерационалном мишљењу било то да мислиш да су Јевреји зеленаши или то да жене са танким уснама су такве и онакве...
Што се тиче вере иста ствар...А образовање, у виду формалног школовања требало би да да неку гаранцију да је неко ко је дипломирао стекао некакав ниво знања а то у пракси није тачно...на једно уво уђе на друго изађе...

Што се тиче разлике у годинама, не знам да ли се мисли на пријатељства или веза али ако је веза, ако је млађи партнер између 14-18 година максимална разлика треба да буде око 5 година а ако је млађи партнер старији од 18 година небо је граница...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Pa gde je ljubav koji qrac.... Smile

ogradjena predrasudama xD

Taj vas svet je neka teska paranoja....  Smile

Sto li zivite uopste...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
 Smile

IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Sve ste pomesali....skroz treba obrnuto...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Lepa tema vezana za predrasude...

http://forum.burek.com/predrasude-ili-beg-od-razlicitog-t457559.html

Previse je izgeneralizovano ali ja zaista imam par "predrasuda". Prema "punijim" ljudima i imovinskom stanju ne ali prema skoli i razlici u godinama itekako imam. Skoli ne u smislu diplome koliko pohadjanju iste. Samo iskustvo pohadjanja i druzenja sa ljudima koji imaju neko obrazovanje dosta znaci coveku. Moja baka je imala zanat ali se posredstvom istog druzila sa ljudima "viseg" obrazovanja. Pa opet saznas dosta ako hoces. Ljudi koji nemaju makar neko obrazovanje makar u vidu pohadjanja skole, ljudi koji se posredstvom posla makar malo ne "mesaju" sa drugim ljudima od kojih moze nesto da nauce i ne trude se da nauce nesto, su vecinom, tja, ograniceni. I to se primeti u razgovoru sa njima. Eto, nije toliko predrasuda jer je vise do coveka ali smatram da ima veze do neke skole i da se itekako primeti...

Za godine je SF isto lepo objasnjavao kolika je razlika u samo 7 godina u zemlji Srbiji i sta se sve desavalo mojoj generaciji, sta generaciji 91 a sta generaciji 77 i u kakvom su vremenu rasli. Nije nemoguce ali dosta teze se "pronadju" jer su jednostavno dosta razliciti u startu. Da ne govorim o tome da postoji razlika u razmisljanju izmedju nekoga ko ima 20 i nekoga ko ima 30 godina. Mislim, isto od coveka do coveka ali se primeti u razgovoru...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
MSIE10.0
mob
Nokia 
Sve ste pomesali....skroz treba obrnuto...

Ja znam da ćeš , ako pročitaš post opet, vidjeti da nije tako jednosmjerno Smiley
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Qtek 666
Имам три баш буцкасте девојке у непосредној околини, тј. врло често се дружим и излазим са њима. И знам шта су предрасуде тог типа и много их се гнушам. Чак сам се пар пута посвађала са неким људима везано за неку од њих и озбиљно је дошло до унижења академских грађана у том разговору.  Smile

Моја једина предрасуда је према особама које имају предрасуде.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
Respekt za to  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Које предрасуде су везане за гојазне људе? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 04:25:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Predrasude

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.