Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koju stranku/koaliciju ćete glasati na izborima 2012?
DS
SNS
DSS
URS (nekada G17+)
SPS+JS+PUPS
SRS
LDP+SPO
LSV
Stranke manjina
Dveri
Pokret Radnika i Seljaka
Neka druga stranka/koalicija
Necu glasati
Ponisticu/nepravilno cu popuniti listic
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predpredizborna kampanja za izbore 2012. godine  (Pročitano 342422 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Skola nije nikakvo merilo....imas dokaza koliko hoce.
Npr. Mirko Cvetkovic magistar nauka, dr. u ekonomiji, obecao da cemo prosperirati na tudjoj muci ilte ekonomskoj krizi pa smo dobili urolovanog djoleta....
Znas pljuvanjem jednog coveka i izbegavanjem realnosti pokazujes samo da si veoma plitka osoba  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Motorola 
Maslinjavi,ne zaboravi da ti je sadašnji predsednik tipčina koja je izbore (među Bgđ-nima) dobila na račun tv-izjave Džabe-d-Hat Sonje Liht da zna Borisa od malih nogu i da je dotični uvek bio dobar dečko .
Ja neću glasati za Nikolića,ali...priseti se da je u oba " Utiska nedelje" u kojima su on i Tadić bili jedini gosti pred predsedničke izbore,ovaj flekavi navukao suparnika onako kako bi samo fuksa uradila : za vreme reklama,kada se ne vidi.Oba je puta nakon reklama Nikolić izašao besan,na ivici incidenta,pretio mu i ispadao nezreo.
To mi je još tada govorilo da je Tadić sklon radu "ispod žita" i loš karakter.Sve nakon toga vidimo i sami.
« Poslednja izmena: 24. Jan 2012, 16:54:22 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Mnogi kandidati za bilo koje državne funkcije su, prvo stari, a drugo, nesposobni.
Oni stari bi trebalo da odu u penziju i žive kao i svi normalni penzioneri, čuvaju unučiće, idu na pecanje, šetaju itd.
Oni nesposobni, da prihvate tu činjenicu bez ljutnje i povuku se mirno i dostojanstveno.

Ono što ih čini zajdedničkom neprihvatljivom ponudom je to što su predugo na sceni gde nisu dobro odigrali poverene im uloge. Uz to i potrošeni.  

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ilić: Ako na vlast dođe SNS, ne sme biti opraštanja kao posle 5. oktobra

Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je večeras da, ako posle izbora na vlast dođe koalicija koju predvodi Srpska napredna stranka (SNS), ne sme biti opraštanja kao posle 5. oktobra 2000. godine, jer je, kako je ocenio, sadašnja vlast upropastila i opasno zadužila Srbiju.

Ilić je na stranačkoj tribini u Mladenovcu rekao da se opoziciona koalicija saglasila da lider SNS Tomislav Nikolić bude premijer ako dobiju većinu na izborima, jer je "tako narod u Srbiji odlučio".

Nazivajući sadašnju vlast štetočinama, Ilić je izjavio da vlast Srbijom vlada zahvaljujujući medijima, ali da je narod to uvideo i želi promene, što može da donese koalicija predvođena SNS, u kojoj je i Nova Srbija.

"Ne mogu da zaboravim štanglu po glavi... Mozak su mi pocepali. Ne mogu da zaboravim drugi napad u Knez Mihailovoj, povrede koje su mi razorile glavu", rekao je Ilić.

On je ocenio da opozicija ne može biti korumpirana, već samo vlast.

Ilić je izjavio da vlastima smeta kada im se kaže da su nesposobne i korumpirane, zbog čega traže nešto što bi upotrebili protiv njega.

"Kad nisu ništa našli, setili su se da sam pre devet godina šutirao fasciklu jednog novinara i pokrenuli su sudski postupak", rekao je Ilić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Skola nije nikakvo merilo....imas dokaza koliko hoce.
Npr. Mirko Cvetkovic magistar nauka, dr. u ekonomiji, obecao da cemo prosperirati na tudjoj muci ilte ekonomskoj krizi pa smo dobili urolovanog djoleta....
Znas pljuvanjem jednog coveka i izbegavanjem realnosti pokazujes samo da si veoma plitka osoba  Smile

izbegavanjem koje realnosti?
nije ovde stvar u diplomi, studije na hajdelberškom univeritetu podrazumevaju mnogo više od toga, razvoj celokupne ličnosti u tome je poenta, gledaj to malo šire. to je boravak u sredini koja je centar evropskog obrazovanja, intelektualne i kreativne energije.

Mirko Cvetković je obrazovan čovek i sigurno stručnjak, ali ipak nije iz ove priče o kojoj pišem.

Maslinjavi,ne zaboravi da ti je sadašnji predsednik tipčina koja je izbore (među Bgđ-nima) dobila na račun tv-izjave Džabe-d-Hat Sonje Liht da zna Borisa od malih nogu i da je dotični uvek bio dobar dečko .
Ja neću glasati za Nikolića,ali...priseti se da je u oba " Utiska nedelje" u kojima su on i Tadić bili jedini gosti pred predsedničke izbore,ovaj flekavi navukao suparnika onako kako bi samo fuksa uradila : za vreme reklama,kada se ne vidi.Oba je puta nakon reklama Nikolić izašao besan,na ivici incidenta,pretio mu i ispadao nezreo.
To mi je još tada govorilo da je Tadić sklon radu "ispod žita" i loš karakter.Sve nakon toga vidimo i sami.

Ja ne znam šta je on njemu govorio tokom reklama, a eto ako ti znaš napiši pa to je zanimljivo da saznamo!
al gle predsednik je okvir za delovanje, on postavlja okvir glasanje za Tadića je jedna priča a za Tomu druga, koliko god ljudi mislili da su oni isti. Možda jesu isti u odnosu prema Rusiji, ali meni to konkretno ne znači, meni je bitan taj okvir, a pre svega to što Tadić otvara veći prostor za Hrvatsku, za saradnju sa tom zemljom, jer ja inače mislim da su dva najvažnija pitanja Srbije: zaduživanje i saradanja sa hrvatskom (kada govorimo o predsedničkom nivou)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Citat
izbegavanjem koje realnosti?
nije ovde stvar u diplomi, studije na hajdelberškom univeritetu podrazumevaju mnogo više od toga, razvoj celokupne ličnosti u tome je poenta, gledaj to malo šire. to je boravak u sredini koja je centar evropskog obrazovanja, intelektualne i kreativne energije.

Mirko Cvetković je obrazovan čovek i sigurno stručnjak, ali ipak nije iz ove priče o kojoj pišem.

Realnostu da te koje ti velicas su unistili ovu zemlju, do dna dna...ili u prevodu nema kud vise.
Pluvanjem jedne osobe a izbegavanje ostalih faktora cine te osobom kao sto rekoh veoma plitkom.
Znam ja da tebi jevrejski fakulteti predstavljaju vrh civilizacije ali koga bre zabole djole za to... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia 6300
Реално, Кошпини јесу били лопови, али ово што су урадили жута компанија и група 17+ експерата је очигледно. Само треба упоредити статистике.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Motorola 
Maslinjavi,ako je tebi samo forma bitna,onda je Dobrica Ćosić (budući sa najvišom "akademskom titulom") ubedljivo najbolji predsednik države koga smo ikada imali.
Tadić je običan gimnazijalski profa sa savetnikom (Krstić !) kome su se na Medicinskom smejali zbog profesionalne "stručnosti" i to i pre pojave Miloševića.
Dalje - ne poredi odlazećeg uzurpatora ustavnih predsedničkih ovlašćenja i nekoga (Nikolića) ko je oglašen kandidatom svoje stranke za premijersku funkciju.Stambolić(i) nisu bili niti cveće,a još manje obrazovana gospoda sa dugom porodičnom akademskom tradicijom,pa to ne smeta strankama/pokretima kojima optiraš da nariču i kopaju noktima sopstvene oči na pomen osme sednice i njihovih imena.
Na kraju - pitanja koja ti smatraš prioritetnima (Amerika,EU,odnosi sa ´rvatima...) nisu to za dobar deo populacije sa biračkim pravom (koliki - to ćemo videti na izborima).U svakom slučaju,ne mora se biti genijalac da bi čoveku bilo jasno da će politika koja se u ovoj zemlji vodi poslednjih 11 godina (,a naročito 2007-2011.) morati ozbiljno da se rekonstruiše i preusmeri u pravcu bitnome za običnog čoveka...pri tome ne mislim samo na usporavanje (ako već ne potpuno zaustavljanje) ekonomskog sunovrata,već i na vraćanje samopoštovanja naciji.Od upotrebe pisma,preko politike reciprociteta u regionu,do hapšenja najmanje zaštićenih lopurdi.Nešto mi govori da će se i NVO-manufakture naći pod pažljivijim okom zakona.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
sreda 25.01.2012 | 10:43
"SNS neće opraštati kao posle 5.X" Smile Smile Smile(u Veljo, nagrabusio si)

Beograd -- Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio da, ako posle izbora na vlast dođe koalicija koju predvodi SNS, ne sme biti opraštanja kao posle 5. oktobra 2000.

Prema njegovim rečima, sadašnja vlast je upropastila i opasno zadužila Srbiju, prenosi Blic.

Ilić je na stranačkoj tribini u Mladenovcu rekao da se opoziciona koalicija saglasila da lider SNS Tomislav Nikolić bude premijer ako dobiju većinu na izborima, jer je "tako narod u Srbiji odlučio".

Nazivajući sadašnju vlast štetočinama, Ilić je izjavio da vlast Srbijom vlada zahvaljujujući medijima, ali da je narod to uvideo i želi promene, što može da donese koalicija predvođena SNS, u kojoj je i Nova Srbija.

"Ne mogu da zaboravim štanglu po glavi... Mozak su mi pocepali. Ne mogu da zaboravim drugi napad u Knez Mihailovoj, povrede koje su mi razorile glavu", rekao je Ilić.

On je ocenio da opozicija ne može biti korumpirana, već samo vlast.

Ilić je izjavio da vlastima smeta kada im se kaže da su nesposobne i korumpirane, zbog čega traže nešto što bi upotrebili protiv njega.

"Kad nisu ništa našli, setili su se da sam pre devet godina šutirao fasciklu jednog novinara i pokrenuli su sudski postupak", rekao je Ilić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Krkobabić: PUPS nije tražio Ministarstvo finansija

BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Srbije Jovan Krkobabić izjavio je danas da nisu tačne informacije, koje su se pojavile u nekim medijima, da Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) želi Ministarstvo finansija u novoj vladi.
Jovan Krkobabić, predsednik PUPS-a

"Ni sa jednom partijom do sada nisam vodio nikakve pregovore, niti sam istakao bilo kakve zahteve, a najmanje kadrovske prirode. Dakle, te zahteve je moguće istaći tek kada dođemo u fazu formiranja vlade", rekao je Krkobabić Tanjugu.

On je dodao da sada, u neformalnim razgovorima među partijama, "takvi razgovori ne samo da nisu normalni, već nisu ni logični".

"Ja posebno nikada nisam istakao takav zahtev. I ko li je taj kome bi taj zahtev uputio, jer postavlja se pitanje, hoće li i taj, ili neko treći ući u Skupštinu?", naveo je Krkobabić.

On je napomenuo da se unapred ne može znati šta će se dogoditi.

"Možda uopšte nećemo da budemo u vladi", dodao je potpredsednik Vlade.

Krkobabić je dodao da će PUPS tek u zvaničnim pregovorima razgovarati o ostvarivanju programa te partije i podvukao da se u predizbornoj kampanji neće govoriti o budućoj kadrovskoj politici te stranke.

"To ne može biti tema predizborne kampanje", naglasio je potpredsednik Vlade.

Beogradski mediji objavili su da PUPS traži od Socijalističke partije Srbije, ukoliko koalicija bude učestvovala u budućoj vladi, mesta potpredsednika vlade i ministra finansija.

Prema tim navodima, PUPS traži ministarstvo finansija, jer želi da bude siguran da će moći da održi svoja obećanja o penzijama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.