Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Za koju stranku/koaliciju ćete glasati na izborima 2012?
DS
SNS
DSS
URS (nekada G17+)
SPS+JS+PUPS
SRS
LDP+SPO
LSV
Stranke manjina
Dveri
Pokret Radnika i Seljaka
Neka druga stranka/koalicija
Necu glasati
Ponisticu/nepravilno cu popuniti listic
Idi dole
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Predpredizborna kampanja za izbore 2012. godine  (Pročitano 342925 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50087
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Namazani su žuti i to veoma , Đurđevdan je veoma masovna slava kod Srba , mnogi od njih neće ni moći da izađu na izbore , a poznato je naravno da oni kupuju glasove nacionalnih manjina , pogoto zelenih , Mađara itd.. Inače to je i moja slava i stvarno nikako ne bih žurio na izbore ako budem imao goste , a hvala bogu imaću ih...

Taman naprednjaci i radikali najvise drže do slave... 
« Poslednja izmena: 20. Jan 2012, 00:39:51 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
A realno, kolko ti treba vremena da glasas?
5 minuta dok dodjes do glasackog mesta, 5 minuta da glasas (i to ako ima guzve) i 5 minuta da se vratis...citavih 15 minuta  Smile

Ja pre mislim da ljude mrzi da izlaze iz kuce i glasaju, a kad vec idu na slave i izlaze iz kuce, onda ih nista ne kosta i da svrate da glasaju, tako da im to nece mnogo pomoci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Motorola 
Čim izađete iz crkve sa svećenja kolača,a vi pravac na glasanje.Ne dolaze vam gosti,valjda,u 10 izjutra ?
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50087
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
A realno, kolko ti treba vremena da glasas?
5 minuta dok dodjes do glasackog mesta, 5 minuta da glasas (i to ako ima guzve) i 5 minuta da se vratis...citavih 15 minuta  Smile

Ja pre mislim da ljude mrzi da izlaze iz kuce i glasaju, a kad vec idu na slave i izlaze iz kuce, onda ih nista ne kosta i da svrate da glasaju, tako da im to nece mnogo pomoci.

U RS je glasanje bilo za Nikoljdan... i tačno je to glasanje bila  usputna formalnost. Smile   A kada dođeš na slavu kod domaćina, čitavo vrijeme se priča samo o politici. Čak dođe i do svađa i neugodnih situacija...  Smile
« Poslednja izmena: 20. Jan 2012, 01:16:06 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
Sony 
Videćemo kako će biti ove godine za slavu , oće li biti kakva zanimljiva polemika... Smile
Mada možda raspišu izbore i za neki drugi datum... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
HTC One
Kad smo kod predizbornih... upravo na CNN ide predsednicka debata republikanaca... i pocela je tako dobrom pljuvacinom da se mora i nastaviti u tom smeru... vredi odgledati.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 299
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Meni zao onog naroda sto ce da koriste pred izbore, ponajvise onog uz "naprednjake". Ako vam se cini da je svetlo na kraju tunela ne gresite ni malo. Skupio se neki sljam pa upregli francuske sobarice doucene naucene, i sve se cini ne moze biti gore, a sljam i tu i tamo....tako ko da investira u ovu zemlju govnaru u kojoj se najvise sljam pita za buducnost. Zbog njih ce ovde biti bolje kad im se seme zatre, a do tad...
Resenje prvo: Sterilisati ruralno stanovnistvo, pa sacekati migratorni period od 100 godina, porusiti Beograd. Od nule nastanjivanje po sirini teritorije.
Resenje drugo: Dopustiti da neko to umesto nas odradi.
Resenje trece: Kontrolisani haos, dedine gace, prolongiranje do vece kataklizme. Ovo trece se cini naj humanije i odgovornije, a pritom niije resenje. Zato i imamo sljam.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2012, 08:44:39 od paganin1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 

VUČIĆ: SNS ĆE REŠITI KOSOVO

Petak, 20. Januar, 2012.|  Autor: Agencija BETA

BEOGRAD - Zamenik predsednika Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi SNS mogao da predloži rešenje za problem Kosova tek pošto dođe na vlast i dodao da je Ustav Srbije tačka koju ta partija ne bi prelazila u rešavanju tog pitanja.

"Ne znam šta predlaže (predsednik Srbije Boris) Tadić. A šta bi mi predlagali - imamo Ustav, ali ako je nemoguće sprovesti sve što piše u Ustavu, prvo bi seli sa svim političkim strankama i ustanovili šta je to što možemo da dobijemo a šta ne. To možemo da znamo tek kada bi bili na vlasti", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, SNS bi nakon toga, otvoreno i iskreno rekao građanima šta država može a šta ne može da dobije, i da će to i biti učinjeno, čim se promeni vlast u Srbiji. Vučić je naveo da ništa novo nije video u Tadićevom planu za Kosovo u četiri tačke.

"Taj plan ne postoji. To je prepisao iz Ahtisarijevog plana, a nikoga s time nije upoznao. Ni skupštinu ni političke stranke", rekao je zvaničnik SNS-a.

Na pitanje da li SNS ima neko drugo rešenje, Vučić je rekao da ta partija ne zna dokle se stiglo u pregovorima s Prištinom i da neko mora da kaže šta je početna tačka razgovora. On je upitao u okviru čega bi bio ostvaren specijalni status severa Kosova, što predlaže Tadić, da li u okviru Srbije ili u okviru Kosova. To, prema njegovoj oceni, Tadić treba otvoreno da kaže građanima. Povodom najave mogućnosti odlaganja referenduma na severu Kosova, Vučić je rekao da SNS nije donosila takvu odluku niti je bila protiv toga. "Uvek smo bili uz naš narod i šta narod odluči, mi ćemo podržati", rekao je Vučić.

On je dodao da je prošle nedelje bio u Moskvi iz, kako je rekao, "privatnih razloga" i da tamo nije video članove porodice Slobodana Miloševića. Dodao je da je Mirjanu Marković poslednji put video 1999. godine. "Ja sam mali čovek da bih video (ruskog premijera Vladimira) Putina", rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje o povodu njegove posete Moskvi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
 nedelja 22.01.2012 | 10:11
Ljajić: Naš prvi izbor - SSSS
 Izvor: Tanjug

Beograd -- Lider SDPS-a Rasim Ljajić ne krije da je njegovoj partiji prvi potencijalni izbor Savez samostalnih sindikata Srbije,iako predstoje pregovori sa svim strankama.

Ljajić je, u intervjuu za "Blic", rekao da bi SDPS i sindikati, ukoliko potpišu sporazum, mogli da formiraju zajedničku izbornu listu ili da sa tih pozicija pregovaraju sa nekom drugom političkom strankom.

On je kazao da je o zajedničkom izlasku na izbore SDPS do sada neformalno razgovarao sa DS-om i URS-om, a da postoji namera da se o tome razgovara sa LDP-om, PUPS-om i SPS-om, i da među tim strankama treba tražiti potencijalne partnere.

Komentarišući mogućnosti da DS i SNS formiraju vladu posle izbora, lider SDPS-a je kazao da "sudeći po njihovim izjavama, ta koalicija je sve manje verovatna", ali da je realna opcija da nijedna od dve velike stranke neće biti u prilici da formira većinu.

On smatra da "teško da će DSS i SRS, koje će izvesno preći cenzus, pristupiti bilo kom bloku.

"Zbog toga bismo mogli da dođemo u pat-poziciju i uđemo u duge pregovore oko formiranja vlade, a najgore što može da se dogodi, budući da nas nakon parlamentarnih, čekaju predsednički izbori, to je da ova godina bude izgubljena u ekonomskom smislu", istakao je Ljajić, dodajući da u vladi ne bi bio sa SRS-om.

Ljajić je ocenio da DS treba da da kandidata za predsednika vlade, a kao "odličnog kandidata", zbog dobrog rejtinga u javnosti i uspeha u Beogradu, naveo je Dragana Đilasa.

Na pitanje koliko Srbija ima sanse da dobije status kandidata u martu, Ljajić je rekao da "ne treba biti preterani optimista, ali da je realno da su šanse sada veće nego 9. decembra prošle godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Alcatel 
„LOVIO“ GRADONAČELNIKA
PENZIONER UPAO ĐILASU U STAN!

Nedelja, 22. Januar, 2012.|  Autor:
Dimitrije Bećir (80) sinoć pokušao nasilno da uđe u stan gradonačelnika Nije hteo da mu naudi, već da se požali na malu penziju, policija ga privela na razgovor, a zatim pustila

BEOGRAD - Otišao kod komšije po pomoć!
 Penzioner Dimitrije Bećir (80) upao je juče kasno posle podne u stan gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa da bi mu se požalio na malu penziju! Starac je nekoliko puta pokušavao da dođe do gradonačelnika, a kako mu to nije polazilo za rukom, odlučio je da mu upadne u stan.

- Živim u zgradi pored gradonačelnika, otišao sam da mu se požalim kao komšija. Živim sa suprugom, ona nema penziju, a moja je 44.000 dinara. Smatram da mi je naneta šteta u PIO fondu jer mi s radnim stažom koji imam pripada više. Hteo sam s gradonačelnikom da razgovaram o tome zato što se znamo odranije - rekao je Dimitrije Bećir, koga je naša ekipa zatekla sinoć ispred policijske stanice.

Prema njegovim rečima, kako nije mogao da dođe do gradonačelnika, počeo je da prisluškuje da li se otvaraju vrata njegovog stana ne bi li ga tako uhvatio.

- Čuo sam da neko ulazi u stan i otrčao do vrata. Pokušao sam da ih otvorim i shvatio da nisu zaključana. Gurao sam da uđem, međutim, neko je izgleda sa druge strane podmetnuo nogu, te mi nije uspelo. Verovatno je to bila Đilasova supruga, koja se sigurno uplašila - objašnjava Bećir, i dodaje da je odustao kad su se vrata zatvorila, ali da se vratio kad je čuo da se ponovo otvaraju.

Ovoga puta na vratima je zatekao Đilasa, koga je supruga obavestila o incidentu, ali i policiju, koja je penzionera odvela u stanicu.

- Nije pravio nikakve probleme i mirno je pošao s policajcima. Nije izgledalo kao da je hteo da naudi gradonačelniku, nego je sigurno mislio da on može da reši sve probleme u Srbiji, pa i one penzionerske. Mi smo ga poveli u stanicu kako bi dao izjavu, da bi se utvrdile sve okolnosti vezane za ovaj slučaj, posebno zato što je reč o važnom političaru - kaže naš sagovornik iz istrage.

N. STOJANOVIĆ - J. RAFAILOVIĆ

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 84 85 87 88 ... 258
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.11 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.