Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:09:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prebijene ustase  (Pročitano 24509 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jedina razlika koju moram da spomenem izmedju Vojvodine( Srbija) i Krajine( za sada hrvatska), jeste u tome sto u Krajini su ziveli Srbi dok u Vojvodini mozes na prste izbrojati hrvate (to je za ono mesanje u tudja posla). Izvinjavam se moderatoru ali sta ces kad ovi samo provociraju i sta god da kaze srpska strana oni kazu da to ne valja.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola v360v
jooj sad bi opet nekaj rekao ali neću jer pametniji popušta  Smile "vodite ljubav a ne rat"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa slobodno kazi ja sve kazem sto mislim jer imam petlju. A rat ne bi vodili kada bi granica bila tamo gde i treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola v360v
dečec dragi da nisu stroga pravila ponašanja ovdje rekel bi ja puno toga..  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@kobi - stvarno mi je žao ali moram te razočarati, nitko od nas nije opterećen vama niti prošlošću, nikoga ne dira to što se događa u srbiji jer imamo i svojih problema, živo mi se jebe za vaše sportske uspjehe osim ako se nisam kladio na vas ili protiv vas, jednostavno ne gledamo na vas jer nam nemate u čemu biti uzor niti nam ponuditi šta osim narodnjaka.

s druge strane ne prestaješ laprdati o 2.svj. ratu, jasenovcu, o tome kako je hrvatska nesigurna za srpske turiste, kako se srpske izbjeglice ne vraćaju, kako ih napadaju, kao smo zaveli cijelu međunarodnu zajednicu pa su svi za nas a protiv vas, u životu nisam čuo toliko teorija zavjere koliko ste ih vi samo izmislili( od vatikana do japana pa čak i možda vanzemaljci su protiv vas)  pa mi reci ko je tu opterećen s kime, ko pati od kompleksa manje vrijednosti i ugroženosti?????????

@rasse
zadnji put sam, kako ti kažeš, pišao u gaće kad je bila oluja

IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 144
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola Z3
Ovo je jace od mene  Smile

Evo ovako. Od pocetka rata u Hrvatskoj sam bio tamo - delom dobrovoljno, delom kao pripadnik tadasnje JNA. Sta i kako sam radio, naravno da vam necu pricati. U zlocinima, koje su cinili obe strane, nisam ucestvovao. Imao sam, i dan danas, imam visok cin "u rezervi". Ni u mislima nisam prekrsio Zenevsku konvenciju.
Sto se tice vas Hrvata, ne mrzim vas - nisam vas nikad ni mrzeo. Sto je mozda jos bitnije, bar meni, i ne volim vas. Sta ce biti sa vama i vasom drzavicom, apsolutno me ne interesuje. Ne interesuje me ni sta mislite, ni sta radite, ni koliko vas je. Ne interesuje me nista vezano za vas, jednostavno nema vas.
Svi vi Hrvati koji danas polemisete o ovoj temi, ovde ste iz samo jednog razloga, a to je da provocirate. Price tipa "da cujem sta druga strana misli" i slicne  Smile Smesno je.
Zato lepo se vi raspisite po vasim forumima, pljujte nas do mile volje, mi necemo citati i svima lepo - i vama i nama.
***Pominjanje Jasenovca nije vredno nikakvog komentara,  a dovoljno govori o stepenu oboljenja onog koji ga je pomenuo.
***"Oluja" je prosla onako kako je prosla, samo i iskljucivo zato sto ste iza sebe imali kompletnu NATO podrsku i onog olosa Slobodana Milosevica
*** O vasem "cojstvu i junastvu" mozda bi najbolje mogla posvedociti ona deca iz onih silnih traktora (mislim na prezivelu decu) koja su danas vec odrasli ljudi.

Zato, "braco" Hrvati, jezik za zube, jer usta su vam pogana, bar koliko i nasa. Dovoljno je da samo malo promolite glavu iz te zabokrecine u kojoj se nalazite i, verujte mi, videcete da smo svi mi, ex-YU, u istim govnima. Uz jednu malu razliku: mi bulju jos nikom nismo dali, a da li cemo i kada ne znam. Cisto sumnjam, ali ne iskljucujem. Vasa je vec odavno dobro razradjena.
IP sačuvana
social share
Ako drzis cekic sve ti lici na ekser!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
i opet na početak: tuđe mišljenje i iskustvo=provokacija
a šta misliš zašto smo mi imali podršku a vi ugroženi i ugnjetavani ne?
zašto se ti nas bojiš na svom forumu?
što se bulje tiče: vi nama mi njima jer ko je jači taj...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Ovo je jace od mene  Smile

Evo ovako. Od pocetka rata u Hrvatskoj sam bio tamo - delom dobrovoljno, delom kao pripadnik tadasnje JNA. Sta i kako sam radio, naravno da vam necu pricati. U zlocinima, koje su cinili obe strane, nisam ucestvovao. Imao sam, i dan danas, imam visok cin "u rezervi". Ni u mislima nisam prekrsio Zenevsku konvenciju.
Sto se tice vas Hrvata, ne mrzim vas - nisam vas nikad ni mrzeo. Sto je mozda jos bitnije, bar meni, i ne volim vas. Sta ce biti sa vama i vasom drzavicom, apsolutno me ne interesuje. Ne interesuje me ni sta mislite, ni sta radite, ni koliko vas je. Ne interesuje me nista vezano za vas, jednostavno nema vas.
Svi vi Hrvati koji danas polemisete o ovoj temi, ovde ste iz samo jednog razloga, a to je da provocirate. Price tipa "da cujem sta druga strana misli" i slicne  Smile Smesno je.
Zato lepo se vi raspisite po vasim forumima, pljujte nas do mile volje, mi necemo citati i svima lepo - i vama i nama.
***Pominjanje Jasenovca nije vredno nikakvog komentara,  a dovoljno govori o stepenu oboljenja onog koji ga je pomenuo.
***"Oluja" je prosla onako kako je prosla, samo i iskljucivo zato sto ste iza sebe imali kompletnu NATO podrsku i onog olosa Slobodana Milosevica
*** O vasem "cojstvu i junastvu" mozda bi najbolje mogla posvedociti ona deca iz onih silnih traktora (mislim na prezivelu decu) koja su danas vec odrasli ljudi.

Zato, "braco" Hrvati, jezik za zube, jer usta su vam pogana, bar koliko i nasa. Dovoljno je da samo malo promolite glavu iz te zabokrecine u kojoj se nalazite i, verujte mi, videcete da smo svi mi, ex-YU, u istim govnima. Uz jednu malu razliku: mi bulju jos nikom nismo dali, a da li cemo i kada ne znam. Cisto sumnjam, ali ne iskljucujem. Vasa je vec odavno dobro razradjena.
U pravu si 100% pogotovu za deo oko zlocina i "cojstva i junastva". Ko pogazi cast i ugled vojske i drzave koju predstavlja taj mora da odgovara. Samo sto je pitanje koliko Hrvati imaju casti i obraza, posto kod njih zlocinci (prevashodno direktni izvrsioci) nisu bas sankcionisani. A za zadnji pasus, svaka cast. Smile Smile Smile

I jos nesto, imam neki cudan utisak da ovde u debati ucestvuje vise Hrvata nego Srba. Tako da bi mozda trebalo da se promeni ime foruma, sa SNF na HNF.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kako ti misliš da bi bila debata ako bi samo srbi sudjelovali???
vi svi jednako razmišljate i prema tome debate ne bi ni bilo nego bi si međusobno slali smajliće i aplauziće
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
kako ti misliš da bi bila debata ako bi samo srbi sudjelovali???
vi svi jednako razmišljate i prema tome debate ne bi ni bilo nego bi si međusobno slali smajliće i aplauziće
Tebi to sad mozda deluje da jednako razmisljamo zato sto u odnosu prema Hrvatima imamo relativno slicne stavove. Ali kad bi se diskusija razvijala drukcije, ko zna sta bi sve tu moglo da se kaze na razlicite nacine. Pa i ti kad sedis sa istomisljenicima u kafani ili bilo gde, sigurno da s vremena na vreme naidjes na neko suprotno misljenje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 16:09:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.701 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.