Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:39:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prebijene ustase  (Pročitano 24516 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
FYI - To o "pokatoličenim Srbima" prvi put sam vidio upravo na ovom forumu.

A to o "uroti protiv Srba" vidio sam također na forumu - kao, NATO, EU, zapad, velike sile itd. su svi bili za Hrvatsku a protiv Srbije i zato smo mi, kao, uspjeli pobijedit u ratu pa smo zato sad neovisni (parafraziram ono što sam pročitao ovdje - pročešljaj malo, nije teško pronać bar 50 postova u kojima ovo piše)
Ako je neko od Srba i pominjao "zaveru" to je receno jednom, dvaput (mada ja nisam video, a mrzi me da trazim, ako tvrdis verujem da jeste), a vi Hrvati to pominjete u skoro svakom odgovoru. U svakom slucaju nije lepo da nam svima dajete takve "etikete"
Ovo za katolicenje je nepobitna cinjenica, al to se desavalo na jos mnogo mesta u svetu i nije samo karakteristicno za Hrvate. A posto je vec sprovodjeno, moralo je biti sprovodjeno nad Srbima (pravoslavcima), nemoguce je pokatoliciti nekoga ko je vec katolik.

I sta ti znaci "FYI"???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
FYI = "For Your Information" - vrlo često korištena engleska kratica; u slobodnom prevodu "ako nisi znao"

Oko "pokatoličavanja" - nisam ni mislo generalizirat, siguran sam da ne misle svi Srbi isto (uostalom, kao ni svi Hrvati). Sigurno je u povijesti "pokatoličavanja" bilo, i to ne samo u Hrvatskoj, ali to u ovom kontekstu nije bitno, jer kad se u ovdašnjim postovima spominje "pokatoličavanje" onda je to u kontekstu priče kako Hrvati kao narod ne postoje, jer sve su to "Srbi koji su svojedobno nasilno pokatoličeni". Naravno - dužne isprike onima koji tako ne misle, ali ponavljam, riječ je o kontekstu u kojem su napisane/izrečene te frazetine o pokatoličavanju, vatikanskoj uroti, genocidnim Hrvatima-katolicima itd. Ništa od ovog nisam izmislio, nego prvi put u životu pročitao na ovom forumu. I zgrozio se.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
u slobodnom prevodu "ako nisi znao"
sto u slobodnom, ok je i bukvalan prevod "za tvoju informaciju".

A ovo ko ti je rekao za pokatolicavanje Srba, nije sigurno mislio da Hrvati uopste ne postoje, vec da broj danasnjih Hrvata nije realan u odnosu na period od pre dvesta godina na primer (i to po austrougarskim podacima, mi to sigurno nismo mogli da izmislimo ili da uticemo na te podatke). A iskreno receno Hrvati nisu poznati po nekom zescem prirodnom prirastaju pa da se na taj nacin povecavao broj Hrvata. Al opet, bolje pitaj onoga ko ti je pricao o tome na sta je konkretno mislio, moguce da ces cuti i to sto si ti rekao "Hrvati kao narod ne postoje".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Bravo za korisnicko ime  Smile Smile.
Ovi hrvati stalno nesto navode kako napustaju ovaj forum kako nemaju vise volje da se raspravljaju a umesto toga sve vise pale vatru i lupaju gluposti. Iz toga se vidi kakvi su ljudi i kakvi su lazovi.
A varazdincu ako imas nesto da kazes a ne smes javno postuj u vidu posalji (ne)prijatelju, da ne ispadne da ostanemo nedoreceni.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola v360v
željko mogu ja reći šta imam za reć ali ti ćeš opet svoje trabunjat onda ću ja opet svoje i tako možemo raspravljat danima,tjednima i kakve koristi od toga kad neće bit kako mi kažemo nego će bit kak naši "pametni" političari odluče isto kao i 90-tih kad je do svega toga sranja i došlo... 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E to si dobro rekao dok mi gubimo vreme svadjajuci se i ranijih godina ratujuci drugi koriste a narocito politicari i njihovi puleni koji su se vracali iz ratova punih saka.
Na sa misljenja nikad nece biti ni priblizno jednaka jer kao sto ti branis tvoj narod ja branim svoj, kao sto ti branis vase junake(ne ljuti se ali stvarno ne znam nijednog hrvatskog ratnika koji nije bio ustasa) ja tako branim srpske. Mada mogli bismo malo realnije posmatrati odredjene situacije i desavnja iz proslosti a ne dicite se raznim zlocinima kao sto su Jasenovac i drugi. Zamisli kada bih te pitao za Istocnu i Zapadnu Slavoniju i sva ona spaljena sela kao i za Vukovar Dalj i druga mesta od kojih nije ostalo nista sem pepela za vreme i posle devedesetih. Tu su takodje pobijeni mnogi hrvati ali jedina razlika je u tome sto je srpska vojska uglavnom ratovala sa vasom formiranom vojskom a jedini zlocinci su bili odredjene grupe ljudi koji su isli u rat u zelji za novcem i nije ih bilo briga ni za srpski ni za hrvatski narod jer su i jedan i drugi pljackali dok je vasa vojska u "oluji" pocinila velike zlocine nad srpskim narodom. I kao sto navodite4 da ljudi iz Srbije nisu imali sta da traze na vasim teritorijama (doduse granice nastale za vreme "crvenih" koje ja ne priznajem ali to je druga tema) onda vi niste trebali da proterate onaj silan narod u Srbiju vec da ga pustite da mirno zivi tamo. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 144
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola Z3
Eto! Lepo ih pozoves na klopu i pice - oni popizde. Mislim, stvarno! Jbt vama Hrvatima bas nista ne odgovara.
By the way!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.jpg
(34.86 KB, 500x332)
2.jpg
(31.38 KB, 333x500)
3.jpg
(44.38 KB, 578x500)
IP sačuvana
social share
Ako drzis cekic sve ti lici na ekser!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jesi nezreo, imaš sportski forum pa lijepi
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da da bili ste do Zemuna.......ne lupetaj!

Jos jedna srpska izmisljotina i laz.Srbija nikada u istoriji nije prelazila Drinu,cak ni u doba Dusanovog carstva kada je bila prosirena na istok.Na ovoj karti i Trogir i Split su srpski sto je jos smesnije,jer u to vreme vecina dalmatinskih gradova i otoka bila je pod upravom Venecije (Trogir i Split najduze,zatim sva ostrva Brac,Hvar....).
Evo karte iz godine 1100. koju priznaje cieli svet osim naravno,mitomanski nastrojenih Srba:
http://www.euratlas.com/big/big1100.htm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Motorola v360v
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:39:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.155 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.