Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 15:52:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prebijene ustase  (Pročitano 24404 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
BlackBerry 
 Smile
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72

I jos nesto, nemojte se vise svadjati. Srbi ne slusajte provokacije koje dolaze od Hrvata, u pocetku je i mene pogodio stav o Kosmetu i Vojvodini, tako da sam se upustio u raspravu, ali sada kapiram da nije ni bitno sta oni misle. A vi Hrvati mogli biste malo da izbegavate srpski nacionalisticki forum (imate valjda neka preca posla), ili ako vec dolazite smanjite malo broj provokacija. Trebalo bi malo moderatori da reaguju, jer ovako vise nema smisla.
šta se tiče izbjegavanja ovog foruma ja nisam došao ovdje da se svađam ni da provociram nego da vidim vaša mišljenja o nekim stvarima da raspravljam o tome ako je moguće na normalan način.. Smile
Ok, i treba da se raspravlja na normalan i kulturan nacin. Samo ono pominjanje Vojvodine i Kosova ipak jeste provokacija. Al nemoj sad da kazes da si tom provokacijom reagovao na nesto, jer ako si i hteo da reagujes to se ne radi tako (mogao si da negiras, demantujes, osporavas,..., a ne da pominjes stvari koje nemaju nikakve veze sa tim na sta si hteo da reagujes).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
umorni... ja u zivotu nisam video psa koji laze Smile
ali dobro, te glupe price po forumima, gde sam ja kao heroj, a ti si neki dasa, ne zelim da pricam...

bio sam na Crnom forumu... i video sam jedan vrlo zanimljiv post...

...je, je. Istina. Nema to veze jesu li to hrvati ili srbi, to su glupi ekstremisti i osobe sa sumnjivim kvocijentom inteligencije. Sve ih treba postrojit i {smajli sa batinjanjem po guzici}

to se tako kaže kad neko izvali tešku laž.
a o ekstremistima me boli ku..., neka svako misli što hoće
zna se šta je jasenovac bio i točka. jedino se ne slažemo u broju žrtava ali to nije ni važno.
a oluja je meni oslobodilačka vojna akcija kojom je hrvatska napokon ostvarila svoju samostalnost i suverenitet pa ako sam zbog toga ekstremist onda jesam
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma uzalud trošiš energiju, stari... njima je svaki Hrvat ekstremist, a onda optužuju Hrvate da su "iskompleksirani" i "netolerantni"

Zaključio sam da nema smisla trošit tipkovnicu radi sudjelovanja u nečemu šta se zove "srpski nacionalistički forum"

Ima na Bureku jako solidnih sportskih topica i drugih stvari... zajebi ovo, stari, zajebi ovo, nema smisla i samo se nerviraš... ne može se njima ništa objasnit
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a nije me bilo mjesec dana, bio sam na godišnjem i skoro mi je nedostajalo ovo "diskutiranje" ali i ja sad vidim da se ništa nije promijenilo pa eto odgovaram i sudjelujem samo u par tema ostale ni ne otvaram jer već sam ionako dosta sijed
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
U opste mi nije cilj da komentarisem temu "prebijene ustashe", ali definitivno  sam prelomio da ipak dam svoj komentar na poslednje dve izjave.

Javno se izvinjavam svima tamo preko jer smo i posle mesec dana ostali isti. Izvinjavam se takodje sto se na "nacionalistickom" forumu i pored nesimpatija "ovih" gore, ostajemo pri svome da smo takvi kakvi smo, a takodjje i da su oni takvii kakvi su, kakvi god da su. Takodje, izvinjavamo se ovima gore sto pri prolasku kroz nihovu "tamo preko", ne mozemo da skidamo autotablice sa srpskim obelezjima i tako ih opravdano provociramo da napadaju turiste, putnike nenamernike ili cak i onu "djubrad" koji su se eto namerili da prodju u tranzitu preko njihove "tamo preko". Izvinjavamo se sto ne znamo na vashem tamo preko da zatrazimo "komadic" pice nego vredjamo sa uvredljivom reci "parche".Izvinjvamo se sto i  pored toga sto nemamo more, drznuli smo se da ih "davimo u vaterpolu". I izvinjavamo se sto nas vishe zabole za njihovu tamo preko. Znam da vas ovo najvishe boli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola v360v
dobro priznajem bila je provokacija ali ne iz čistog mira nego me nervira kad onaj zeljko8 priča bezveze o nekakvom davanju krajine ili da će to kad tad biti vaše pa me takve gluposti iznerviraju isto kao što je vas iznerviralo ovo o vojvodini i kosovu...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Sep 2006, 15:51:18 od Varaždinac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
U opste mi nije cilj da komentarisem temu "prebijene ustashe", ali definitivno sam prelomio da ipak dam svoj komentar na poslednje dve izjave.

Javno se izvinjavam svima tamo preko jer smo i posle mesec dana ostali isti. Izvinjavam se takodje sto se na "nacionalistickom" forumu i pored nesimpatija "ovih" gore, ostajemo pri svome da smo takvi kakvi smo, a takodjje i da su oni takvii kakvi su, kakvi god da su. Takodje, izvinjavamo se ovima gore sto pri prolasku kroz nihovu "tamo preko", ne mozemo da skidamo autotablice sa srpskim obelezjima i tako ih opravdano provociramo da napadaju turiste, putnike nenamernike ili cak i onu "djubrad" koji su se eto namerili da prodju u tranzitu preko njihove "tamo preko". Izvinjavamo se sto ne znamo na vashem tamo preko da zatrazimo "komadic" pice nego vredjamo sa uvredljivom reci "parche".Izvinjvamo se sto i pored toga sto nemamo more, drznuli smo se da ih "davimo u vaterpolu". I izvinjavamo se sto nas vishe zabole za njihovu tamo preko. Znam da vas ovo najvishe boli.

Pa i ne baš. Naprotiv, ako je to istina (u što čisto sumnjam), onda nam je drago.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slusajte vic za hrvatske komplekse . Dogovorila se dvojica prijatelja,jedan Srbin i jedan Hrvat da provociraju na nacionalnoj osnovi.Ode Srbin na zeleznicku stanicu u Zagrebu i vikne: "Ja sam Srbin".Odmah skoce njih 20 i polome ga.   Dodje Hrvat u BG na zeleznicku stanicu i vikne:"Ja sam Hrvat" Nikom nista ljudi prolaze i ne oziru se.I tako on 2-3 puta ali nista.Na kraju vikne on cetvrti put i dodje jedan starac i kaze mu:"Sinko,mi ti tu nismo krivi"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ti kao naši kompleksi nemaju veze sa razumom i to samo pokazuje koliko pojma nemate.

kao prvo ja radim u jednoj građevinskoj firmi i često sam na terenu i vozim se po autocesti ri-zg i svaki dan vidim pun kurac auta i autobusa srpskih registracija, dakle ne skidaju ih.

kao drugo na moru sam bio u vodicama i na plaži, ispred mene i moje ekipe, sunčale se 4 cure iz srbije i pričale o duvanju dušeka i začepaču i nitko im ništa nije rekao niti se posprdno smijao a niti na njima se nije vidjelo da im je neugodno nego su se zajebavale i glasno smijale

dakle kobi te tvoje priče su bezveze i glupe

a što se vaterpola tiče u sportu je sve moguće pa i to da nigerija pobijedi prvake sveta u košarci, jel tako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 15:52:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.