Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pravi Paul McCartney je poginuo 1966: The Last Testament of George Harrison-  (Pročitano 51416 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Nekoliko puta sam vec rekao, ne verujte svemu i svacemu. Prihvatite samo kao informaciju, bilo da je to naucnik vrhunskog renomea, papa, prosjak na ulici, ... ne verujte i ne podpadajte odmah pod utisak. Neka to stoji kao info, ma koliko bila netacna, mozda u sebi nosi sitnicu istinitosti, koja ce se uklopiti u mozaik sa nekom drugom informacijom. Pa i sam razlog stvaranja te informacije moze nesto govoriti.
Nista nije za bacanje i podnistavanje, kao sto nije ni sve za prihvatanje.
Tako i ovaj film.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
pa, on i njemu slicni ne vide da su isti srafcic u jednom te istom mehanizmu...

potpune izgubljenosti i besmisla...gdje bi sad neko trebalo da se emotivno uzivljava oko sudbine...jedne pop ikone i potpuno promjeni svoj zivot i uvjerenja...a ovisni svi o ikonama- od pretjeranog obozavanja do pretjeranog obesmisljavanja...

ne znam za vas, ali ja svrhu postojanja Pola...iliti...sta god mi nazvali Polom Smile...apsolutno vidim.
i uopste nije obavijena velom mistike.

misticne su mi neke druge stvari, koje ja sad ne bih da izgovaram javno.
sta da radim, ovo oko Pola me nije navelo na put na koji je zelio da me navede postavljac teme.
imam ja svoje parce ludila...i uzleta. zanosa. strasti. sumnjam i na gore stvari...ali rekoh da necemo.
ali, nemam potrebu da urlam kako ce svijet propasti, jer ne vidi i ne osjeca ono sto i ja.
i da je moje parce stvarnosti bitnije, vaznije ili smislenije od bilo cijeg ovdje.
cuj, moja mapa mozga i duhovni svijet je superiorniji od bilo cijeg ovdje, pa cu vas u napadu jos optuziti...da ste slijepi i nekreativni...avetinje jedne...

nesvjesno i ti...lovci na teorije ili, kako oni sebe vole da nazivaju, oni koji su se probudli- dok ostatak covjecanstva spava, upravo od Pola i ostalih stvari prave male bogove na zemlji i cine misticnim stvari koje su...u principu ni malo laskave za nas kao vrstu...

tacnije, funkcionisu na vrlo prizeman i jednostavan nacin.
a pazite, mislite da ja imam problem da im...i sebi i njima...ostavim prostora...da je Pol ustvari moja mama u nastupu kreativnosti!?

mene ti koji su se " probudili" , a kod njih sam primjetila da imaju toliku dozu empatije i ljubavi spram ljudske vrste, koja je meni nepojmljiva i malo mi je...bljuc Smile...e, imaju takvu potrebu da bude ostale, a...priznajmo...kolektivno ispada da su svi " budni"...to je masovno...

a ja...da prostite...ne bih u masu...ni pod razno Smile
pogotovo ne u nekriticnu.

toliko literature, toliko filmica, toliko mi lupaju na vrata, izlaze iz frizidera, crtanih filmova, poturaju brosure pod nos...ti koji bi da me spasavaju, a ja...

tvrdim da imam pravo da ne budem spasena Smile

na ovakav nacin?

apsolutno ne.

uostalom, ja sam farisej izgleda u ovakvim stvarima...nesto sam spremnija da povjerujem francuskim egzistencijalistima iz sredine proslog vijeka...nego li hordi koja nalikuje jednoj te istoj osobi...Antoni De Melo...

koja pri tom neurastenicno i u pola glasa sapuce : " probudi se, probudi se, tu je, tu je...kako ne vidis....kako ne vidis..." Smile Smile

uostalom, ti francuski egzistencijalisti su ovu nasu debatu...davno nagovjestili Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2011, 16:09:06 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC Wildfire S
to je problem  interneta sto sve te glupave ideje,misterije i teorije zavere ne mogu da umru nego ce uvek  biti likova koji ce po tome kopati,traziti dokaze i iznositi u javnost zataskavanja i tako to,da ja na primer kazem da ce 23.5.2013 pingvini napraviti revoluciju i da ce se dici na oruzije da bi porobili ljudski rod sutra cu imati 1000 sledbenika,zato sto je ljudima dosadno

Godine 1844 u proleće, američki sveštenik po imenu Wiliam Miler je dodao, sabrao, pomnožio, izvlačio ga iz korenJa neke datume iz Biblije... i predvideo dolazak Isusa. Sledbenici koji su ga slepo slušali, su se odrekli svega što su imali i pojavili se s njim na nekoj poljani na dočeku.
Svi su došli na žurku... svi sem Džizza.  Smile
Onda je rekao da se zajebao i da je pogrešio neke brojeve.. i predvideo novi datum iste godine.
Na veliko iznenađenje - došlo je još više ljudi!
Pogodi ko je opet ispalio?  Smile

Svaki put kad je neosporivo zajebo stvar... uvećavao se broj ljudi koji mu je verovao.  Smile
Danas... njegov opičeni religijski pokret je raširen širom sveta.
U Srbiji su poznati kao "subotari".

Poenta je... nije to problem interneta.
To je problem ljudi.
Ljudi su oduvek bili mentoli.  Smile

Neke od teorija zavera su verovatno tačne... pa neka bude i delimično tačne.
Ali najveći problem sa teorijama zavera i onih koji ih predvode je... što trpaju i gomilu iracionalnih budalaština u te koje su tačne, polu-tačne.  Smile
Na taj način... stvarno je teško razaznati šta je potencijalno istina.. i retko ko ih uzima za ozbiljno.  Smile
U principu su sami sebi krivi.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2011, 16:20:21 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
internet je samo ucinio da je glupost sada lako dostupna i da od nje ne mozes da se sakrijes.

a naravno da je glupost sa nama od postanka.

medjutim, sad mozes da je kopiras u milion primjeraka.

postoje ljudi koji vole teoriju zavjere, postoje teorije koje su svakako tacne...i postoje oni...kod kojih je to...dijagnoza.

a kako da prepoznate dijagnozu te vrste kod nekih ljudi?

pa, agresivni su.
nekriticni.
i palili bi na lomaci, ako pokusate da ih navedete da sumnjaju u makar jednu teoriju zavjere od tih malih milion koje kriju u rukavu i koju su usvojili kao " oce nas"...

i uzasno zele da spasu svijet Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2011, 16:39:36 od sesircic »
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC Wildfire S
Svet?  Smiley

Dobar deo njih želi da spasi sebe.  Smile
Spašavanje sveta i ostalih ljudi je samo kolateralna šteta.  Smile
(bez uvrede taxtex-u, ne obraćam se njemu.  Smile )

Internet je samo alat modernog doba dragi moj Šeširu.  Smile
Sve je oko nas mač sa dve oštrice.

I u prošlosti je takođe bilo stvari koje su se mogle koristiti za... loše... u podjednakoj meri koliko i za... dobro.
Televizor, telefon, pero... ništa od toga nije samo po sebi loše... a ni dobro.
To je onakvo kakvu mu osobinu podari osoba koja koristi to.  Smile

---

A teta Bambina, teta Bambina! A jel' možeš da nam objasniš šta je to kognitivna disonanca i kako to radi?  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
Verujem da je neki, možda čak i veći, deo teorija zavere zapravo istina, ili da u njima ima makar osnovni nukleus istine, ali ih nadogradnja i eksploatacija toliko iskrarikiraju da bivaju dovedene do besmisla.
Naravno, ima i čistih gluposti isfabrikovanih u bolesnim ili proračunatim umovima.
Treba umeti razdvojiti besmislicu od zanimljive teme za razmišljanje.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Goa,

uvijek si mi ekstremno osjetljiv kada pecnem taj gugl... Smile

nemoj da me navodis na pogresan trag, prijatelju...
i ja sam sklona svemu i svacemu kao nas " prosvetitelj" na forumu...(!?)...( molim te, sad me utjesi da samo pretjerujem i da to nikako ne moze biti istina)...
ali jos uvijek se drzim " u sebe"...trudim se da ne eksplodira sve to... Smile

Smile...

znas da se salim...subjektivna sam zbog ljubavi koju osjecam prema tebi, pa ne mogu (iako nesvjesno imam zelju)...da idem bas tolko daleko...
Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Jul 2011, 16:50:23 od sesircic »
IP sačuvana
social share
  napuni prazno.
  isprazni puno.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC Wildfire S
     Smile Smile

Ma preterujšeš... ali dođavola, svi mi preterujemo...  Smile  (edit: dobro, možda je to utešno Smile )
Hej, svako treba da ima hobi.  Smile

I ne'me diraš u Gugl.  Smile
http://www.thechurchofgoogle.org/
« Poslednja izmena: 18. Jul 2011, 16:58:37 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 5.0
A teta Bambina, teta Bambina! A jel' možeš da nam objasniš šta je to kognitivna disonanca i kako to radi?  Smile
Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
HTC Wildfire S
Ma ja to zbog ostatka odeljenja.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.368 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.