Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pravi Paul McCartney je poginuo 1966: The Last Testament of George Harrison-  (Pročitano 51289 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
 Gospode bože! Kakve veze ima u kom svetu ja živim kad je tema ovakva kakva je? Kakve ove stvari imaju veze sa mojom ličnošću!? Stvarno si stravična i ne želim da se davim sa tvojom ograničenošću u buduće. Radi šta znaš, gledaj ili ne gledaj-baš me briga. Ti si Anea i ostaćeš Anea i večito ista, ironična, obrazovano indoktrinirana, školsko znanje i sl.  Ne bih menjao moju osnovnu za tvoj fakultet ni za kakve pare. Možda bi bolje razmišljala da nisi išla na ta fakultetska ispiranja mozga gde 80% stvari nema veze sa objektivnom realnošću ali naravno, ne očekujem da možeš da razumeš ovo što pišem. Ti si "obrazovana", nećeš valjda da se trudiš da skapiraš jednog paranoika jel..
 Čak ti se i pred nosem dešavaju zavere a i dalje me nazivaš u sebi paranoikom. Evo čak je i nesrećni kurir objavio članak o chemtrails-ima i otrovima koji padaju odozgore pa si možda, možda tek sad uzela u obzir ono o čemu tex priča ovde godinama.
 Ma šta se bakćem, dobila si analizu, prostudiraj vilicu Faula i Paula, prostudiraj uši...To nisu isti ljudi i briga me je što se tebi to ne svidja i što ti neko uzdrmava sistem i tvoju neverovatnu samouverenost. Bravo za tebe.

@Svi
 I kad me već *ebete ko konja da vam kažem zašto je Paul zamenjen a i kako je poginuo(pošto ste lenštine koje dodju da se ispovraćaju na temu koju postavim a onda odu dalje da glogoću na blablaonici:
 Paul McCartney je(opisuje Harrison dešavanja) demonstrativno otišao iz studija besan na Lennon-a sa kojim se svadjao oko teksta neke pesme i sl. Zalupio je vratima, ušao u kola i odjurio ka kući. Usput je stao nekoj stoperki. U toku vožnje ova je pošizela jer ga je prepoznala, htela je da ga zagrli i Paul je izgubio kontrolu(njena izjava o tome). McCartney je ostao zaglavljen u kolima tražeći pomoć dok se devojka izvukla i jurila okolo ne bi li našla nekog. Kola su se zapalila, Paul je živ izgoreo.
 Došli su likovi iz MI6 i tražili da se ovo zataška. Bitlsima je rečeno da je ovo jako opasno, da se brinu da će tinejdžeri a posebno devojčice vršiti samoubistva i sl. Tvrdili su da je jako ozbiljno. Ubedili su ih da će naći zamenu za Paula, da će biti plastične operacije, da se malo primire i sl. U svakom slučaju rekli su im, The Beatles bi propali kada bi sve izašlo na videlo a oni su želeli da traju i tako je nastala prevara. Kako je sve teklo, šta se izmedju njih dešavalo, zbog čega je Lennon ubijen-o tome priča Harrison ali vi ste tako neverovbatno ignorantni da vam je nemoguće otvoriti interesovanje za bilo šta što nije u kutiji.
 Anea i mrgec-vas dvoje ste ponekad gori od stenica. Od Anee i ne očekujem bilo kakvo razmatranje bilo čega ali ti Mrgec jbm mu mater-bar ti umeš malo i da proanaliziziraš, nisi tuka, pogledaj što si balvan bre. O jbt...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ljudi iz MI6 su učestvovali u zataškavanju, nadjen je čovek slične konstitucije nad kome je izvršeno nekoliko plastičnih operacija, bili su tu ljudi iz državne bezbednosti a posebno jedan koji se predstavio kao Maxwell i on je vodio celu operaciju. Naredjeno im je(bitlsima) da o ovome ne sme da se zucne, da je ozbiljno i da će biti problema ako neko pisne.
...
Uostalom, pogledajte dokumentarac-šta da vam prepričavam.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
Tako je .... ali ipak cu zadrzati milione svojih bogova... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Paul i Faul... nedostaje im samo Korner.  Smile Smile Smile

F
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I have more jewels then your jeweler

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1819
Zastava Finland
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung i9300
mozda sve to jeste tako, ali mi nije jasno sta su kao ti iz MI6 pretili? sta ce da se desi? da ubiju ostale bitlse ako nesto kazu?  Smile

Zar nije poenta bila da se zataska pogibija da se devojcice ne bi samoubile? Smile ne zezam, stvarno samo pitam, nije mi jasno to razmiljanje pandura
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
Kako Lenona nisu zamenuli  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mozda sve to jeste tako, ali mi nije jasno sta su kao ti iz MI6 pretili? sta ce da se desi? da ubiju ostale bitlse ako nesto kazu?  Smile

Zar nije poenta bila da se zataska pogibija da se devojcice ne bi samoubile? Smile ne zezam, stvarno samo pitam, nije mi jasno to razmiljanje pandura
Zato što je Lenonu, Harisonu i Ringu proradila savest ali su i želeli da grupa nastavi i da kažu šta se desilo ali su upozoreni da će biti uništeni ako to urade i da će snositi odgovornost za klinke koje se budu ubile(procenjeno je kao 100% moguće zbog ogromne popularnosti Pol Makartnija kod njih).
 Pristali su na prevaru da bi trajali ali i zbog straha.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
I sve to zbog novog sveckog poretka i sublimacionih poruka  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Kako Lenona nisu zamenuli  Smile
Bitlsi su napravili totalnu histeriju u Britaniji. Objava pogibije najvojenijeg člana izazvala bi potpuni haos i procena je bila takva kakva je bila. Lenon je ubijen kada je grupa već završila svoje a i on je planirao da o ovome konačno progovori kao čovek koji je počeo da se bavi Zen-om, istinom i sl. Bio je prisluškivan danonoćno, njima je zaprećeno da ako ikad razotkriju igru da će stradati. Lenon je pokušavao kroz slike albuma, deonice u pesmama pa čak i u reversal-ima da otkrije slušaocima istinu ali niko nije ukačio. Čak je i na omotima radio uvrnute stvari a kao primer je ono kad Bitlsi idu pešačkim prelazom a jedino Paul to jest- Faul(kako su ga nazvali Lenon, Ringo i Harison)-ide nogama nesinhronizovano sa njima pokazujući na dole, bos i sl. Pa onaj cover za album gde su mrtve lutke oko nega i auto u kojem je Paul poginuo na kolenima...
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
zato je jedan lenom morao biti ubiven
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.