Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 23:20:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: kako treba regulisati zajednicu izmedju istopolnih osoba?
treba ostaviti neregulisano kao i do sada
75%  (27)
treba izjednaciti sa brakom
5.6%  (2)
treba regulisati ali na neki drugi nacin, kao na primer registrovano partnerstvo
19.4%  (7)
Ukupno glasova: 36
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prava homoseksualaca/ki  (Pročitano 22756 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Ја бих све те што се боре за ''сексуалне слободе'' повео на ХИВ одељење,па да виде како то у стварности изгледа,кад почнеш после највише 10 година да се распадаш(али буквално).Па ко хоће нека буде слободан ко птица,али о свом трошку и да се лечи.

odveo bi ali ne mozes, budi realan
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
@najsdej

Ta povorka je povorka razlicitosti , znaci sve razlicito, to stoji. Da i seksualnu.
Ali ja ne pricam celo vreme o njima ja pricam o gej paradi.

E sad ti si se uhvatio te povorke iako ja nisam spomenu P od povorke, ja tebe sad pitam o cemu sam ja pricao celo vreme? O povorci ili Gay Pride Parade , za koju sam i dao link na prethodnoj strani.

E ako ti dokazes da ja nisam pricao o toj Gay Pride Paradi , onda cu ja priznati da nisam upravu i vise se necu pojaviti na ovoj temi.

To sto je navodno njih 70% pretrpelo napade je cista glupost koja sluzi za mazanje ociju.
Ne mora da znaci da su napadnuti zato sto su pederi, mozda su samo to rekli medijima ili kome vec jer bi tako opet promovisali kako su oni ugrozeni.
Mnogo ljudi je napadnuto zbog razlicitih stvari, neko zbog kluba za koji navija, neko zbog dela grada u kome zivi, neko zbog devojke sa kojom je u vezi....

Nacionalnom stroju policija zabranjuje setnje, jel i oni trebaju da se bune? Po tvojoj logici i oni trebaju da se bune jer ih diskriminisemo, jer ipak oni su takvi, mi treba da ih prihvatimo, zar ne?  Smile

Danas se mnogo stvari klasifikuje kao nasilje, sto je cista glupost. Kako ja mogu vrsiti nasilje nad nekom osobom ako je izbegavam? Mozda je ta osoba vrsila nasilje na meni pa ja hocu da je izbegavam, jel onda i ja vrsim nasilje ili treba da idem ka toj osobi da bi idalje ona vrsila nasilje na meni? Ja tebe pitam.
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 20:00:42 od Eagle »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
најреални,искрено жалим сваког ко тамо дође,али њих скоро 90% је само криво за своју болест.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
U Nisu su pre neku godinu odustali. Cekali ih momci sa obeju strana ulice da ih "pozdrave"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni recimo, smetaju javni mitinzi SRS-a, DSS-a, LDP-a, NS-a i ostalih kretena, zasto recimo oni ne zakupe salu i tamo seru o onome za sta se zalazu, zasto moj sestric od 5 god treba sve te majmune da gleda uzivo, a gay parade mi smetaju utoliko sto bih na skali od 1-10, njima dala 4 (manja vrednost=manje me nervira Smile ), dok bi ovim strankama dala ocenu 9. Dele i onako podeljene ljude, majmunishu se i propagiraju hejt ... zato sto to lude Srbe zabavlja.

Srbija je bolesno drustvo, zaostalo i retrogradno ... slazem se, u svakoj zemlji su u vecini onio koji su nazadni, medjutim u Srbiji je to izrazeno do maximuma ... da li je to posledica 500 god pod Turcima ili je nesto drugo iu pitanju!?

Eagle

Nacionalni stroj je gomila ostrascene dece, maloumnika, prizemnih ljudi i manijaka koji tuku decu od 5 god, samo zato sto je tamnije koze ... ok, ajd' onda da tucemo sve one koji imaju crne oci, jer je to znak "manje-vise" vrednosti Smile Smile Sad, zasto su oni opasni? Zato sto takve ljude predvodi jedan od njih koji se istice po inteligenciji i to je vrlo opasno za jedno drustvo (WW2 i Hica su primewr za to), e zato ih treba sankcionisati, jer jednostavno ne zasluzuju pravo glasa jer narusavaju javni red i mir jedne zemlje (u najmanju ruku) ...
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 20:12:07 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
To sto je navodno njih 70% pretrpelo napade je cista glupost koja sluzi za mazanje ociju.

naravno pederi lazi, ko je jos cuo pedera da govori istinu. pa na samom ovom forumu imas ljude koji prete, vredjaju homoseksualce i ti onda ladno kazes da oni lazu. i jel ima smisla dalje ozbiljno diskutovati?

na par stranica ranije si napisao ovo:
Citat
edini likovi na stulama, ako su uopste bili tog dana (ne secam se tog detalja), su skakutali ispred gradske kuce i tako trckarali okolo po centru, nit ih je iko dirao nit ih je iko tukao, znam da je bila i neka TV stanica da ih intervjuise i da su ljudi stajali da ih gledaju sta rade.

ja ti posle dam ime lika koji je oboren sa stula njegovo prezime nacionalnost svedoci lekari policija mediji svi potvrdili to, a ti mi kazes da to nije istina  Smile Smile

evo dalje sta je sve bilo napisano

Citat
da i od svih ucesnika na toj povorci, junaci koji su ih napali odabrali su bas one koji su bili najmanje zasticeni! toliko o junastvu.
da podsetim one koji se ne secaju. jedini koji su bili napadnuti su likovi koji su hodali kao na nekim stulama. e sada koliko je junacki napasti te ljude, neka procene svi

Kao prvo, niko nije bio zasticen jer vas je i policija toliko ozbiljno shvatila da nisu dosli da obezbedjuju,
Kao drugo, bilo vas je cak mozda 5, neke lezbejke sam video i njih niko nije dirao, jer cak ni mi nismo budale da mlatimo 5 zenski, a nas je 50 ili vise.
Kao trece, ti koji su pretuceni nisu bili na stulama kao sto si ti rekao (jos jedna tvoja losa laz), mada koliko sam video nisu bili ni pederi tako da ne znam zasto su pretuceni. Nisu bili pretuceni tako da su im dusu izvadili nego su samo dobili par udaraca.

Kako ovo znam, oces argumente?
Bio sam tamo. I video sam svojim ocima.

IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
Sad bih stavio smajlija koji se krsti ali na zalost nema.

Ajde molim te procitaj jos jednom moje postove, ja pricam o paradi u centru grada, ne o toj povorci, tamo su bili neki likovi na stulama koji su zabavljali ljude, oni nisu taknuti, dvoje je pretuceno ( ne na stulama) ne znam zasto.

Opet izvrces, nisam znao da je bio neko na stulama u toj povorci, nit me zanima jer ne pricam o tome nego o paradi koja se trebala odrzati u centru Novog Sada, kod Mileticevog spomenika.

Nisam rekao da lazu nego da je to cista glupost. Koliko ih je ispitano 10? (7 od 10 je 70%) Ko je to sproveo, daj link, daj podatke a ne samo tako izneti i reci to je istina.

@maleckaa
A ko je mislio pre 70 godina da ce nacisti postati tako opasni? Otkud znas da pederi nece postati tako opasni?  Smile Salim se naravno, slazem se sa tim, ali najsdej kaze da ce se neonacisti sledeci okupiti, ja kazem da policija zabranjuje te skupove, pa idem njegovom logikom znaci da treba i njih pustiti.  Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 20:25:42 od Eagle »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
pa idem njegovom logikom znaci da treba i njih pustiti.

Он је оперисан од логике.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
Citat
pa idem njegovom logikom znaci da treba i njih pustiti.

Он је оперисан од логике.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Sa tim se u potpunosti slazem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Meni recimo, smetaju javni mitinzi SRS-a, DSS-a, LDP-a , NS-a i ostalih kretena

shta bre ?  Smile jel to kod vas bila neka chistka ?  Smile

p.s. nego pricha se da ce biti gay parada ponovo i to sa sve stranim pederima  Smile , sad kad bude bio ovaj evrosong bullshit  Smile ... bilo bi lepo to najaviti u napred ,chisto da narod naoshtri sekire ,spremi koktele i.t.d.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 23:20:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.