Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 09:03:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: kako treba regulisati zajednicu izmedju istopolnih osoba?
treba ostaviti neregulisano kao i do sada
75%  (27)
treba izjednaciti sa brakom
5.6%  (2)
treba regulisati ali na neki drugi nacin, kao na primer registrovano partnerstvo
19.4%  (7)
Ukupno glasova: 36
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prava homoseksualaca/ki  (Pročitano 22722 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Srbija je bolesno drustvo, zaostalo i retrogradno ... slazem se, u svakoj zemlji su u vecini onio koji su nazadni, medjutim u Srbiji je to izrazeno do maximuma ... da li je to posledica 500 god pod Turcima ili je nesto drugo iu pitanju!?

Ako se ta bolest odnosi na prezir homoseklsualizma i ostalih dekadencija, onda mislim da treba da budemo jos bolesniji !
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naravno, u inat demonima Smile Smile

... i licimUrima  Smile Smile

Cekaj samo, kad vas vide Hazari Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 21:13:45 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Srbija je bolesno drustvo, zaostalo i retrogradno ... slazem se, u svakoj zemlji su u vecini onio koji su nazadni, medjutim u Srbiji je to izrazeno do maximuma ... da li je to posledica 500 god pod Turcima ili je nesto drugo iu pitanju!?

Ako se ta bolest odnosi na prezir homoseklsualizma i ostalih dekadencija, onda mislim da treba da budemo jos bolesniji !

Вероватно је очајна не може да нађе дечка па се нада да ће заступајући права гејева успети да нађе бар девојку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Naravno, u inat demonima Smile Smile

... i licimUrima  Smile Smile
ipak, najteze je kad se ide u inat zdravom razumu...evo cekam vc 20 stranica, i niko da navde jedan razlog zbog kojih bi trebalo dozvoliti ikakva prava pederima.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
Sad ce doci najsdej i ponavljati isto ono sto trabunja kroz 20 strana sto je zapravo mlacenje prazne slame. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Ajde molim te procitaj jos jednom moje postove, ja pricam o paradi u centru grada, ne o toj povorci, tamo su bili neki likovi na stulama koji su zabavljali ljude, oni nisu taknuti, dvoje je pretuceno ( ne na stulama) ne znam zasto.

da ponovim jos jednom
tamo su bili neki likovi na stulama koji su zabavljali ljude, oni nisu taknuti,

i jos jednom sta si napisao

tamo su bili neki likovi na stulama koji su zabavljali ljude, oni nisu taknuti,

a evo sta se desilo:

Četrdesetak učesnika "Povorke različitosti", animirajući prolaznike, prolazili su kroz Dunavski park kada ih je napala grupa do glave ošišanih momaka. Jedan od učesnika povorke, Izraelac Joav Hendel, zadobio je povrede ruku i glave kada su ga napadači oborili sa štula, a još petoro ljudi lakše je povređeno.

ponavljam:
zadobio je povrede ruku i glave kada su ga napadači oborili sa štula,
izvor:

http://www.vreme.com/cms/view.php?id=506345

dalje:

Citat
Nisam rekao da lazu nego da je to cista glupost. Koliko ih je ispitano 10? (7 od 10 je 70%) Ko je to sproveo, daj link, daj podatke a ne samo tako izneti i reci to je istina.

evo ti link:

http://www.labris.org.yu/index.php?option=com_content&task=view&id=1723&Itemid=43

dalje:

U "Nedeljnom telegrafu" od 6. februara 2002. godine objavljen je intervju sa načelnikom Odeljenja za kontrolu zakonitosti, Miroslavom Miloševićem, o novom radu unutrašnje kontrole pod naslovom "Očistićemo policiju od onih koji su kriminalci, korupcionaši, homoseksualci, narkomani i neradnici!". Potpukovnik Miloševic je u navedenom tekstu izjavio: "Policija se otvorila javnosti, treba slobodno reći da kod nas rade i narkomani, homoseksualci, ljudi sa krivičnim dosijeima. Sve što se dešava na makro planu, ima i ovde. Naravno to su pojedinačni slučajevi. Moramo da prekinemo praksu da nas građani koji ih sretnu identifikuju sa nama."

izvori nedeljni telgraf i qeeria izvestaj

dalje:

U noći između 12. i 13. oktobra 2007. godine dva muškarca, starih oko 20 godina, ušla su u klub "Alijansa" kao i svi drugi gosti. Platili su ulaz, naručili piće i zadržali se narednih sat vremena u klubu. Tu su upoznali još dvojicu redovnih gostiju i nakon izvesnog vremena ih pozvali napolje – "na svež vazduh", kako su rekli. Sva četvorica su izašli napolje i uputili se ka Obilićevom vencu.

Kod zgrade Tanjuga pojavila se grupa mladića i počela da bije dvojicu redovnih gostiju "Alijanse". U prebijanju su učestvovala i dvojica muškaraca koji su "pokupili" žrtve. Jedna od žrtava je prošla sa modricama, dok je drugoj polomljen nos i odvežen je u Urgentni centar.

izvor: http://www.labris.org.yu/index.php?option=com_content&task=view&id=1982&Itemid=79

gospodo zao mi je ali laz ne moze da prodje. ipak sam odabrao jedan citat za kraj

Sad ce doci najsdej i ponavljati isto ono sto trabunja kroz 20 strana sto je zapravo mlacenje prazne slame. Smile

eto ti pa citaj podatke

Citat
ipak, najteze je kad se ide u inat zdravom razumu...evo cekam vc 20 stranica, i niko da navde jedan razlog zbog kojih bi trebalo dozvoliti ikakva prava pederima.  Smile

zato sto su svi ljudi jednaki i zato sto krsenje necijih prava dovodi takve ljude u nejednak polozaj. ako si ti za nejednakost to je tvoj problem, ja nisam
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
a ko misli da nesto fali ili da je tu nesto sumnjivo, jer ja mislim i na ekipu koja se bori protiv svetske zavere  Smile  evo detaljnog izvestaja

http://www.labris.org.yu/images/stories/izvestaj2006SR.pdf

a hocu li ja videti posle 20 stranica jedan argument da su gej ljudi nenormalni da su bolesnici i da ne treba da sklapaju brak? da treba da se vrsi nasilje nad njima, da treba da se diskriminisu, da ne treba da se okupljaju?

p.s.: naravno ima jos puno takvih izvestaja i primera sa imenima prezimenima kao sto su ovi. kome treba jos neka trazi, ja cu s`vremena na vreme da postavim nesto
« Poslednja izmena: 28. Jan 2008, 21:47:13 od najsdej »
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Zakljucak teme : "Pederi neka se jebu medjusobno, ali decu ne mogu da usvoje pa da su Bog otac!"  Jebe mi se za Evropska shvatanja i za to sto je to tamo "normalno." LDP-ovci i pederi, u manjini ste, zato  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Citat
Zakljucak teme : "Pederi neka se jebu medjusobno, ali decu ne mogu da usvoje pa da su Bog otac!"  Jebe mi se za Evropska shvatanja i za to sto je to tamo "normalno." LDP-ovci i pederi, u manjini ste, zato  Smile

jesi li razmisljao o terapiji  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Jedan od učesnika povorke, Izraelac Joav Hendel, zadobio je povrede ruku i glave kada su ga napadači oborili sa štula, a još petoro ljudi lakše je povređeno.

ima li nekog zla na svetu u koje nisu umeshani  ? Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 09:03:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.