Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:31:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: kako treba regulisati zajednicu izmedju istopolnih osoba?
treba ostaviti neregulisano kao i do sada
75%  (27)
treba izjednaciti sa brakom
5.6%  (2)
treba regulisati ali na neki drugi nacin, kao na primer registrovano partnerstvo
19.4%  (7)
Ukupno glasova: 36
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prava homoseksualaca/ki  (Pročitano 22927 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Znam da procitas samo ono sto zelis, pa i to izvrnes kako ti se svidja ali ja ti pricam o paradi pedera gde ucestvuju samo pederi , a ne on nekoj kampanji razlicitosti.

ta kampanja razlicitosti je napadnuta zato sto je izmedju ostalog promovisala seksualnu razlicitost. i o tome je rec. da li su tu bili svi homoseksualci ili niko je nebitno

IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

,!,,(-_-),,!,

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2982
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
Jebiga kad ne mozes shvatiti sta ja ocu da kazem vise se necu ni truditi posto ocigledno ne mozes da podneses kad nisi upravu pa samo teras svoje.

@twice
Po tom fazonu svi bi trebali da se bunimo jer uvek ce postojati izbegavanje svakakvih ljudi, nebitno dal su pederi ili ne (iz svakakvih razloga), uvek postoji neko ismejavanje i to je sve deo zivota.

Milion puta je receno, sta im je uskraceno?
Samo ne mogu da usvajaju decu, sto i netreba,
Ne mogu da stupe u brak, a i sto im je to toliko vazno? Postoje i fakticki brakovi iliti vanbracne zajednice, eto im to i nek zive tako.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Ма педерчинама и кад би неко дозволио усвајање деце они би их упропастили, усвајали би их само из фазона или како они то воле да кажу ''то је ин''. Од љубави ту не би било ни Љ. Него срећа па тога у Србији никад неће бити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
парада (шетња) којих болесника је наредна на дневном реду?
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

Мислиш ко је следећи на реду за батине?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Citat
Jebiga kad ne mozes shvatiti sta ja ocu da kazem vise se necu ni truditi posto ocigledno ne mozes da podneses kad nisi upravu pa samo teras svoje.

daj mi argument da ta kampanja nije promovisala i seksualnu razlicitost i ja cu priznati da nisam u pravu tacka

Citat
Ne mogu da stupe u brak, a i sto im je to toliko vazno? Postoje i fakticki brakovi iliti vanbracne zajednice, eto im to i nek zive tako.

a sta cemo sa podatkom da je 70% njih pretrpelo napade? (izneo sam podatke na nakoj od prethodnih stranica)

Citat

nacionalni stroj opet najavljuje setnju
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
nacionalni stroj opet najavljuje setnju

Лажеш. Национални строј као организација не постоји и самим тим не може да пријави скуп или шетњу. Него ви чанколинзи сваког ко није са вама називате стројевцем.

Citat
a sta cemo sa podatkom da je 70% njih pretrpelo napade? (izneo sam podatke na nakoj od prethodnih stranica)

И ово је лаж. Да би тако нешто установио потребно је да извршиш испитивање на 100% педера. А пре тога да научиш шта је насиље. Избегавати педера није исто што и вршити насиље над њим.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Citat
Лажеш. Национални строј као организација не постоји и самим тим не може да пријави скуп или шетњу. Него ви чанколинзи сваког ко није са вама називате стројевцем.

e ajde pusti me tih gluposti. pa pre par meseci i sam davidovic je pisao o tome kako ne moze da prijavi skup. naravno on je to cinio pod svojim imenom, a ne pod imenom nacionalnog stroja, ali nisam glup da ne kapiram da je to isto
Citat
И ово је лаж. Да би тако нешто установио потребно је да извршиш испитивање на 100% педера. А пре тога да научиш шта је насиље. Избегавати педера није исто што и вршити насиље над њим.

onda mi ti pokazi neko drugo istrazivanje. nije laz to je sprovedeno istrazivanje, a cak i da je samo jedan od njih pretrpeo nasilje, mnogo je.

i izbegavanje jeste nasilje i ne radi se samo o izbegavanju, nego i o vredjanju, pretnjama, fizickom maltretiranju i ostalim stvarima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia 
Citat
Мислиш ко је следећи на реду за батине?
не,мисли ко ће наредни да одшета из Лазе!
Ја бих све те што се боре за ''сексуалне слободе'' повео на ХИВ одељење,па да виде како то у стварности изгледа,кад почнеш после највише 10 година да се распадаш(али буквално).Па ко хоће нека буде слободан ко птица,али о свом трошку и да се лечи.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
ali nisam glup

То је само твоје лично мишљење.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 22:31:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.