Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 19:14:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: kako treba regulisati zajednicu izmedju istopolnih osoba?
treba ostaviti neregulisano kao i do sada
75%  (27)
treba izjednaciti sa brakom
5.6%  (2)
treba regulisati ali na neki drugi nacin, kao na primer registrovano partnerstvo
19.4%  (7)
Ukupno glasova: 36
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prava homoseksualaca/ki  (Pročitano 23015 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Kad Adam i Steva budu mogli da imaju biološko dete,onda ću gay populaciju prihvatiti kao normalnu,a dotle to su sve boleni guzicoljubci. Smile

Neko je spomenuo da među životinjama ima pedera,ali ajde ti majmunu ili pingvinu to objasni,i taj je to dao kao primer kako je to normalno,znači,ako se majmuni pederišu i ljudi bi to trebali da prihvate kao normalno.Taj što je to uporedio izgleda da ne shvata koliko je ljudski mozak razvijeniji od vrsta sa kojima se uporedio.Majmuni takođe vole da ubiju mlade od rivalske grupe i da ih pojedu,pa ajde i to onda da pokušamo da primenimo na ljudima. Smile

Sve u svemu,to su opasni poremećaji,i svaki muškarac koji ne voli picu treba da se kastrira,bolje i to nego da ga gura u nečiji šupak,a o primanju u guzicu i u usta da ne govorim.Vulgarno je,ali mi se zbog tih stvari oni i gade,može peder da bude mnogo dobar i pošten čovek,ali kad znam da on guta i prima,on je za mene poremećeni bolesnik i tačka. Smile I ko smatra da je normalno da mu neko pitona strpa u usta i dupe,taj odmah da se ubije. Smile
Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung neki
Mišljenja sam da o ovoj temi može da se raspravlja kulturno i razložno bez žuči i ružnih reči.
Dakle, brak je po definiciji zajednica dve osobe suprotnog pola koja se zasniva radi regulisanja prava i obaveza pred zakonom ove dve osobe kako prema društvu i međusobno tako i prema svom potomstvu.
Homoseksualizam je devijantno seksualno ponašanje gde dve osobe istog pola seksualno opšte jedna sa drugom u cilju postizanja seksualnog zadovoljstva.
Prema tome ne vidim razlog zašto bi se definicija braka menjala samo zato da bi homoseksualci živeli zajedno kad to može da se reguliše međusobnim ugovorom između te dve osobe.
Takodje ne vidim razlog zašto bi usvajali dete ako već nemaju nagon za produženjem vrste.
Tu dolazimo do osnovnog problema većine homoseksualaca a to je egzibicionizam.
Ova potreba homoseksualaca da uvek budu u centru pažnje je dovela do organizovanja gej parada iako su i sami bili  svesni da to nije društveno prihvaćen vid ponašanja. I ne, ne kažem da su oni krivi zbog dogadjaja na onoj nesretnoj gej paradi, samo kažem da su trebali da predpostave šta ih čeka, jer ni u svetu od odobravaju svi njihovo ponašanje samo se to kod nas mnogo nasilnije manifestovalo.
Prema tome, gospodo homoseksualci, živite i pustite druge da žive, jer ako tražite ono čega sve se sami odrekli možete da izgubite i ono što ste hteli da zadržite.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Dakle, brak je po definiciji zajednica dve osobe suprotnog pola koja se zasniva radi...

ako mislis na zakonsku definiciju ona u ovom slucaju uopste nije relevantna, jer zakonadavac moze da propise sta god hoce. ako se sutra propise zakonom da je zemlja ploca, ocemo li se drzati toga kao definicije?

Citat
Homoseksualizam je devijantno seksualno ponašanje

ne znam sta je homoseksualizam, ali homoseksualnost je fizicka, seksualna, emocionalna i duhovna privlacnost uglavnom prema osobama istog pola. rec uglavnom je upotrebljena zato sto privlacnost nije strogo odredjena. svoditi homoseksualnost samo na seksualni odnos je isto kao i kada bi sveli heteroseksualnost samo na seksualni odnos. tu se radi i o emocionalnoj, duhovnoj i svakoj drugoj privlacnosti.

drugo, ako hocemo da budemo bas precizni seksualna orijentacija je urodjena, a seksualno ponasanje promenjivo. Do homoseksualnog ponasanja heteroseksualnih može doći u adolescenciji (fazi istrazivanja svoje seksualnosti), u dugotrajnoj izlozenosti osobama istog pola (bez suprotnog) npr. u vojsci, crkvi, zatvoru, itd da je drugacije ne bismo imali milion primera za ovo.
Citat
Prema tome ne vidim razlog zašto bi se definicija braka menjala samo zato da bi homoseksualci živeli zajedno kad to može da se reguliše međusobnim ugovorom između te dve osobe.

zasto bi se menjala srednjovekovna ideja da se sunce okrece oko zemlje, kada je djordano bruno to mogao da tvrdi zatvoren iza neke zice. drugim recima, definicija braka kao svete tajne je proizvod crkvenih i srednjovekovnih dogmi. tako da ovo odbacujem kao dogmu, koja se jelte, valda moze dovesti u pitanje.

i drugo, ne mogu da regulisu odnos ugovorom

Citat
Prema tome, gospodo homoseksualci, živite i pustite druge da žive, jer ako tražite ono čega sve se sami odrekli možete da izgubite i ono što ste hteli da zadržite.

homoseksualci/ke ne da pustaju druge da zive, vec su drugi mogli i da dodju na gay paradu. pustite homoseksualce da zive, jer ako svako ima pravo na okupljanje imaju i oni, a na kraju krajeva i mi i oni zajedno.

takodje nemam nista ni protiv homofoba jer i oni su ljudi i kao sto se protivim prinudnom lecenju homoseksualaca tako se protivim i prinudnom lecenju homofoba.
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung neki
Definicije sam upotrebio samo kao početne parametre društvenoprihvaćenih normi, ali moraš priznati da je brak na posletku samo ugovor i da emocije nemaju veze sa time.
Što se prava na okupljanje tiče, nisam za zabranu okupljanja bilo koga pod bilo kojim uslovima, ali ako ti ljudi sami ugrožavaju svoju sigurnost izazivajući određene agresivne grupe onda bi trebalo realno razmisliti koga je lakše sprečiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Citat
Definicije sam upotrebio samo kao početne parametre društvenoprihvaćenih normi, ali moraš priznati da je brak na posletku samo ugovor i da emocije nemaju veze sa time.

ajde da uzmem da je tako, ali ja upravo u toj cinjenici vidim razlog za regulisanu i priznatu istopolnu zajednicu.
Citat

Što se prava na okupljanje tiče, nisam za zabranu okupljanja bilo koga pod bilo kojim uslovima, ali ako ti ljudi sami ugrožavaju svoju sigurnost izazivajući određene agresivne grupe onda bi trebalo realno razmisliti koga je lakše sprečiti.

zamisli sledecu situaciju: ide zgodna devojka ulicom. obukla je suknju i vrcka sa dupetom. ulazi u kafic, smeska se i igra, podize suknju i zeza se. primeti je neki ludak, pocne da je prati kada ona krene kuci  i negde na putu je zaustavi i siluje je. posle toga se pravda time sta je ona morala da nosi kratku suknju i da ga lozi.

da li sada iz ove price mi treba da procenjujemo ko je siledjija, a ko kurva?
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
  Nemoj se ljutite al stvarno ste teški konzervativci  Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung neki
@najsdej
Ja sam govorio o organizovanom okupljanju radi privlačenja pažnje a ti o stereotipu minića i siledžije.
@tatex
Mislim da uopšte nisam konzervativan, čak naprotiv, ali takodje mislim da sve moderno nije nužno bolje od starog. Naime smatram da je seksualno opredeljenje stvar svakog čoveka ponaosob i ne vidim zašto bi to bila stvar kojom bi se bavila zajednica.
Dakle nisam za zabranu i ilegalu, ali nisam ni za bukače koji nas ubeđuju da je lepo biti gay.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Citat
@najsdej
Ja sam govorio o organizovanom okupljanju radi privlačenja pažnje a ti o stereotipu minića i siledžije.

ne, ja sam napisao samo jednu metaforu. u prici o minicu i siledziji, je rec o tome da imamo zrtvu - devojku i siledziju - krivca.svaki razgovor o tome da li je ona kurva je besmislen nakon silovanja i sluzi samo pravdanju nasilja. ili da se vratimo na GAY paradu - ne mozes da zrtvu pretvoris u krivca, nije niko nikoga izazivao na gay paradi. dakle izasli smo da proslavimo dan slobode, da upoznamo ljude sa nasim pravima, malo se zezamo i svi idemo kuci. kraj price.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung neki
Hoćeš da kažeš da niste bili svesni da će one budale da naprave sranje?
I nije tačno da zamenjujem žrtve i siledžije, samo kažem da se od može glavom kroz zid.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Citat
Hoćeš da kažeš da niste bili svesni da će one budale da naprave sranje?
I nije tačno da zamenjujem žrtve i siledžije, samo kažem da se od može glavom kroz zid.

rec je o tome da se znalo ko je organizovao prebijanje. obraz i mnogi drugi! dakle pohvataju se organizatori, strpaju u zatvor, pa da vidimo kome ce onda da padne na pamet tako nesto. ja sam pretpostavljao, a onda je policija bar znala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 19:14:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.