Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 09:49:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: kako treba regulisati zajednicu izmedju istopolnih osoba?
treba ostaviti neregulisano kao i do sada
75%  (27)
treba izjednaciti sa brakom
5.6%  (2)
treba regulisati ali na neki drugi nacin, kao na primer registrovano partnerstvo
19.4%  (7)
Ukupno glasova: 36
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prava homoseksualaca/ki  (Pročitano 22874 puta)
Zvezda u usponu

Čuvaj se - pas ujedam!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1155
Zastava Pozarevac
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Samsung neki
Jel pričaš o zemlji gde policija radi sve sem svog posla?
Gde bi nam bio kraj da je to njihov najveći propust.
IP sačuvana
social share
Kažu da je život kao jednosmerna ulica, moj nekako više liči na kružni tok.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
Homoseksualcima nisu prava ugrožena,prilikom zapošljavanja,ni u jednoj firmi ne pitaju za sexualno opredelenje,niti kod lekara,niti pri upisu u škole,fakultete,znači,nigde. Smile Druga je stvar što oni pokušavaju da organizuju neke parade,ako su normalni zašto ima potrebe za tim paradama,šta sa paradama pkušavaju da dokažu,,da su u društvu i da ih ima,to znamo i bez parada.Samo isprovociraju neke druge grupe,koje naravno dođu da ih tuku,i onda vest o paradi bude pet puita više zastupljena u novinama.I to nije samo u Srbiji,peder koji otvoreno to pokazuje(ponašanjem i oblačenjem)dobio bi batine u bilo kojem predgrađu Londona ili Pariza,a i većine drugih Evropskih gradova.

Taže da budu priznati njihovi brakovi,i u čemu je poenta tog braka,gay parovi i ovako mogu da žive zajedno do kraja života,jedino u slučaju ostvarivanja prava u slučaju "razvoda"."Znate,gospodine sudija,on je mene je-ao 10 god.,i ja sam ga služio i bio mu veran,a sad je mene i našu pudlicu isterao na ulicu i neće da plaća alimentaciju" Smile

Tražiće oni i punu platu za vreme porodiljskog odsustva. Smile

Zbog nemogućnosti reprodukcije i zbog osnovnih zakona koje je stvorila priroda,pederastija se smatra poremećajem i bolešću.Naravno da će ljudi koji imaju taj poremećj smatrati da je to normalno,ali to je baš zbog tog poremećaja,zato i to ne mogu da shvate kao nenormalnu stvar. Smile.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Srbiji,peder koji otvoreno to pokazuje(ponašanjem i oblačenjem)dobio bi batine u bilo kojem predgrađu Londona ili Pariza,a i većine drugih Evropskih gradova.

kako se to ponasaju i oblace? kako su prosle gay parade u tim gradovima?
Citat

"razvoda"."Znate,gospodine sudija,on je mene je-ao 10 god.,i ja sam ga služio i bio mu veran,a sad je mene i našu pudlicu isterao na ulicu i neće da plaća alimentaciju" Smile

zanimljivo je kako si prikazao klasican brak....

Citat
Tražiće oni i punu platu za vreme porodiljskog odsustva. Smile

mislis one, tj lezbijke?   

Citat
Zbog nemogućnosti reprodukcije i zbog osnovnih zakona koje je stvorila priroda,pederastija se smatra poremećajem i bolešću.Naravno da će ljudi koji imaju taj poremećj smatrati da je to normalno,ali to je baš zbog tog poremećaja,zato i to ne mogu da shvate kao nenormalnu stvar.

hoces da kazes da su homoseksualci/ke sterilni/e?
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Muškarac + žena + deca = porodica. I to bi trebalo da bude kraj rasprave. Kakva bre prava homoseksualaca??? I nama normalnima je uskraćeno puno toga, a homoseksualci traže nekakva prava. Pa to je van svake pameti. Srbija ima dosta mana, ali uskraćivanje prava homoseksualcima da budu jednaki sa normalnima nije jedna od njih.

Naravno da ima puno disfunkcionalnih porodica, u kojima dosta toga ne štima, ali to je posledica nesavršenosti ljudskih bića i to nije argument na koji bi trebalo da se pozivaju homoseksualci u traženju i odbrani svojih prava.

@najsdej

Nisu homoseksualci/ke sterilni, ali nisam još čuo da je muškarac muškarcu napravio dete, a bogami ni žena ženi. Ako ti imaš drugačije informacije, slobodno ih podeli sa nama.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i
ja sam prvi koji je (neznanjem, naravno) uveo homoseksualne brakove u srpsko bracno pravo.
citiram sebe: "brak je zakonom uredjena zajednica izmedju dvoje ljudi"
ajde sto sam dobio keca nego me i odrali od 'zebancije
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
ja sam prvi koji je (neznanjem, naravno) uveo homoseksualne brakove u srpsko bracno pravo.
ajde sto sam dobio keca nego me i odrali od 'zebancije

Nemoj da napraviš opet takvu grešku, or else... (vidim da si fan South Park-a, razumećeš fazon)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat

tako je i bilo propisano poveljom o ljudskim i manjinskim pravima, donetom cini mi se 2002 god

Citat
Muškarac + žena + deca = porodica.

a sta cemo sa porodicama tipa muskarac plus muskarac?

Citat
I nama normalnima je uskraćeno puno toga, a homoseksualci traže nekakva prava

bori se za svoja prava

i homoseksualci su normalni

Citat
Naravno da ima puno disfunkcionalnih porodica, u kojima dosta toga ne štima, ali to je posledica nesavršenosti ljudskih bića i to nije argument na koji bi trebalo da se pozivaju homoseksualci u traženju i odbrani svojih prava.

i ne pozivaju se, to nije osnovni argument

Citat
Nisu homoseksualci/ke sterilni, ali nisam još čuo da je muškarac muškarcu napravio dete, a bogami ni žena ženi. Ako ti imaš drugačije informacije, slobodno ih podeli sa nama.

a sta je sa donacijom sperme lezbijkama na primer?
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Porodica tipa muškarac i muškarac nije porodica (osim ako ti muškarci nisu u srodstvu). Što se tiče donacije sperme, opet se sve svodi na odnos  muško-žensko - muškarac donira spermu, žena je "prima" tako da ti ni ovaj argument nema osnova.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Потпуно неприродно и ненормално дати педерима дете на усвајање. Пре свега то дете не може да има један нормалан и здрав живот ма колико ти то тврдио. Пре свега крајње би било збуњујуће за њега зашто оно има тату и тату а друга деца маму и тату. У окружењу би му се сви ругали што би 100% довело до тога да дете добије гомилу комплекса. Свима је познато осим изгледа теби, да су деца сурово искрена. И на крају сваком дечаку се се дешавало да га родитељи, родбина пријатељи... питају јел имаш девојку? а девојчици јел имаш момка? Шта би питали дете из педерског брака? Јел би га тата и тата питали, сине јел имаш дечка?
Никако не разумем људе попут тебе, у тој Европи има толико позитивних ствари а ви толико пените да преузмемо од њих све оно најгоре и најболесније.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2008, 13:27:40 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
Osim toga, za pravilan emotivni razvoj deteta je od ogromnog znacaja da ima i majku (zensko) i oca (muskarac). Svako od njih, na svoj nacin, podstice pravilan psihicki razvoj deteta, tako da bi bila velika greska uskratiti mu pravo na roditelje razlicitih polova. Da ne pricamo o tome koliko bi za njega zbunjujuce bilo to sto drugi imaju roditelje razlicitih polova, a on istih. Na stranu kompleksi od provokacija drustva i sto mu se od detinjstva sugerise na neprirodno seksualno opredeljenje...

Kako tom detetu objasniti da je covek nastao "iz ljubavi mame i tate" (oplodjivanjem jajne celije (koje poseduju samo zene) spermatozoidom (poseduju ih samo muskarci), putem kojim je i on nastao, a pritom su mu "roditelji" su mu istog pola?

Kako tom detetu objasniti zasto nema mamu ili tatu?

Kako tom detetu objasniti zasto ima dve mame ili dvojicu tata?

Iskreno, prava bi sreca bila da to dete izraste u normalnu osobu....

Zasto drzava prva ne preduzme nesto? Pa, sta je starije, kokoska ili jaje? Dok drzava promeni svest drustva, mnogim klincima ce biti upropasceni zivoti.

Pitas sta jos treba da stoji u anketi... Pa, treba da stoji i opcija da se treba boriti (zakonom) protiv propagiranja homoseksualizma, kao jednog od najvecih zala ovog vremena, pored narkomanije,raka i AIDS-a.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 09:49:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.