Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:32:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: kako treba regulisati zajednicu izmedju istopolnih osoba?
treba ostaviti neregulisano kao i do sada
75%  (27)
treba izjednaciti sa brakom
5.6%  (2)
treba regulisati ali na neki drugi nacin, kao na primer registrovano partnerstvo
19.4%  (7)
Ukupno glasova: 36
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prava homoseksualaca/ki  (Pročitano 22862 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Citat
pa valda treba da objasni neko zasto NIJE normalno??? ja na ove tri strane nisam video nijedan razlog, niti sam upoznao nekog homoseksualca/ku da se razlikuju nesto posebno od drugih ljudi.

ljudi su prirodno razliciti i ne znam ko moze na silu da ih natera da budu isti po svemu, pa i po seksualnosti

Nije normalno zato sto svugde u prirodi imas 2 POLA, tj. muski i zenski. Da bi opstala vrsta musko oplodi zensko. Objasni ti meni kako moze dete normalno da odrasta sa roditeljima istog pola? Mogu oni da budu divni prema njemu, ali ne moze to nikada biti kao heteroseksualna porodica.
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
pa valda treba da objasni neko zasto NIJE normalno??? ja na ove tri strane nisam video nijedan razlog, niti sam upoznao nekog homoseksualca/ku da se razlikuju nesto posebno od drugih ljudi.

ljudi su prirodno razliciti i ne znam ko moze na silu da ih natera da budu isti po svemu, pa i po seksualnosti

Nije normalno zato sto svugde u prirodi imas 2 POLA, tj. muski i zenski. Da bi opstala vrsta musko oplodi zensko. Objasni ti meni kako moze dete normalno da odrasta sa roditeljima istog pola? Mogu oni da budu divni prema njemu, ali ne moze to nikada biti kao heteroseksualna porodica.

vec na 5 strana ponavljam jedno te isto

1. prvo netacno je da svugde u prirodi ima samo dva pola. postoje osobe na primer koje su dvopolci, iako je to retko ali jednostavno postoji
2. drugo ovo pitanje nema veze sa oplodnjom, ne znam zasto se uopste te stvari mesaju
3. postoje osobe iz istopolnih zajednica i NORMALNE su, dakle postoje primeri
4. postoje osobe iz heteroseksualnih zajednica koje zive u nenormalnim uslovima, koji nisu posledica roda i pola njihovih roditelja, vec ponekad i patrijarhalnosti Smile
5. dakle odrastanje deteta nema veze sa polom i rodom njihovih roditelja
« Poslednja izmena: 26. Jan 2008, 03:37:17 od najsdej »
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Hoces da kazes da je isto ako dete odrasta sa pederima i lezbejkama ili sa "normalnim ljudima"? Namerno sam stavio pod navodnike...
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
Citat

Ovako bi izgledali odgovori jednog pederskog para na dečija pitanja-"Pa znaš sine,ti imaš dve tate.",A,mama,meni su rekli da deca imaju mamu. Lažu te sine,to je propaganda."  Smile
 Tata,tata,kako nastaju deca.Pa,vidiš sine,ja i tvoj drugi tata smo vodili ljubav i jednog dana je stiglo rešenje da smo te dobili na usvajanje" Smile
 Tata,jedna devojčica mi je rekla da joj se sviđam.Fuuuuj,sine,one prenose bolesti."

Idealni odgovori za jedno dete koje formira svoju ličnost.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
Pitanja iz ankete su u globalu prilicno sugestivna. Stice se utisak da se njima namece misljenje "anketara". Dakle, od starta se moze videti da je ovde neko naostren da se ubedjuje, a ne da raspravlja o temi.
Iz cega god da potice ta subjektivnost,o homoseksualizmu je, barem sto se ove zemlje tice, krajnje bespredmetno raspravljati. A pogotovo o nekakvim "pravima" tih ljudi.

Zasto u najmanju ruku ne treba dozvoliti homoseksualne brakove, a ni propagandu homoseksualizma?
Pa, da se Adam i Eva ne bi prevrtali u grobu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Hoces da kazes da je isto ako dete odrasta sa pederima i lezbejkama ili sa "normalnim ljudima"? Namerno sam stavio pod navodnike...

na osnovu poznanstva sa onima koji su odrastali u takvoj zajednici, da

Citat
Tata,tata,kako nastaju deca.Pa,vidiš sine,ja i tvoj drugi tata smo vodili ljubav i jednog dana je stiglo rešenje da smo te dobili na usvajanje" Smile

A koga si ti pitao?

Citat

to su odgovori koje deca vec dobijaju, najcesce i to od svojih heteroseksualnih roditelja

Citat
Pitanja iz ankete su u globalu prilicno sugestivna.

sta sugerisu? ja ne znam koja opcija nedostaje...
Citat
Iz cega god da potice ta subjektivnost,o homoseksualizmu je, barem sto se ove zemlje tice, krajnje bespredmetno raspravljati. A pogotovo o nekakvim "pravima" tih ljudi.

ja bih pre raspravljao o homoseksualnosti i krsenjima prava tih ljudi, a ne samo o pravima
Citat
Pa, da se Adam i Eva ne bi prevrtali u grobu... Smile

Smile
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
Citat

Ovako bi izgledali odgovori jednog pederskog para na dečija pitanja-"Pa znaš sine,ti imaš dve tate.",A,mama,meni su rekli da deca imaju mamu. Lažu te sine,to je propaganda."  Smile
 Tata,jedna devojčica mi je rekla da joj se sviđam.Fuuuuj,sine,one prenose bolesti."

Smile Smile Smile  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
@najsdej
Pitanje:    kako treba regulisati zajednicu izmedju istopolnih osoba?
treba ostaviti neregulisano kao i do sada
treba izjednaciti sa brakom
treba regulisati ali na neki drugi nacin, kao na primer registrovano partnerstvo
treba potpuno zabraniti usvajanje dece od istopolnih parova od strne drzave
za ovo bih ja glasao  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Знала сам, знала, чим сам ушла на ову тему, да се овде води жестока расправа... и да ће се водити све док неки мод не попизди и не закључа тему..

Ај'м аут оф хир, гајс...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ja isto znam da se usijaju emocije i glave od ovakvih škakljivih tema  Smile
 Ah,neću ništa da pričam,moje stavove zna većina na forumu.
 Živi i pusti druge da žive.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:32:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.