Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 23:22:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: kako treba regulisati zajednicu izmedju istopolnih osoba?
treba ostaviti neregulisano kao i do sada
75%  (27)
treba izjednaciti sa brakom
5.6%  (2)
treba regulisati ali na neki drugi nacin, kao na primer registrovano partnerstvo
19.4%  (7)
Ukupno glasova: 36
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prava homoseksualaca/ki  (Pročitano 22791 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25

ne bi trebalo dozvoliti nasilje pre svega, to je dekadentna pojava
nasilje nije dekadentna pojava - ono je preduslov opstanka ,jer zivot je borba . naravno , u drushtvu nasilje mora biti kontrolisano . nasilja prema homosexualcima ne bi bilo kad bi drzava odigrala svoju ulogu ,umesto da im dopushta slobodno propagiranje svojih ideja.

Citat
pa vidim da ti bas nemas nesto protiv eksperimenata na onima koji su drugaciji. te hitlerovske metode nemoj da mi podmeces, tako isto, ali isto je i hitler radio. prvo zabranjivao a onda slao na lecenja kod mengelea i gasne komore

pa kao shto si i sam primetio ,ako se homosexualizam suvishe rashiri jedino preostaje fizichko unishtavanje homosexualaca . dakle , da do toga ne bi doshlo - treba primeniti metode prinudnog lechenja i zabrane homosexualne propagande .

Citat
ja znam jednog decka iz porodice dve majke i decko je sasvim normalan, na primer nema ideje da nekog salje na lecenje kao ovaj iznad

pa prvo pitanje je koliko je zaista normalan ,a drugo niko ne tvrdi da ce svako dete koje odgajaju homosexualci postati homosexualac ,ali ce svakako znachajan broj njih imati probleme zbog odgajanja u nezdravoj sredini ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5610
Citat
Нико нема право да преда дете таквима на усвајање. Можете само да замислите на какве би све проблеме у животу то дете наилазило.
Далеко је од нормалног да неко одраста уз тату и тату или маму и маму.

dete ima pravo da se normalno razvija, a to ce pre moci u porodici nego u nekoj ustanovi. bitno je da je ta porodica normalna, da nema nasilja, da ima zdrave komunikacije, a ne da je drugacije. zasto bi na primer bila bolja porodica koje je ostavila svoje dete pored kontejnera (bio pre par meseci slucaj), nego na primer dve majke koje su normalne?
Та веза између њих је прва ствар која није нормална! Како детету објаснити да он има две маме а остала деца имају маму и тату? Велика опасност постоји да би таква деца и сама једног дана постали хомосексуалци.
У реду је дете дати хетеросексуалној породици, она му може од малена пружити здрав поглед на свет за разлику од хомосексуалне.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
Ma deca ionako za najmanju sitnicu nekome prikace nekakav nadimak. A sta bi bilo da se procuje iz kakve je porodice. Kako bi se to dete osecalo ??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Honoseksualizam sam sebe osuđuje na propast iz razloga što nema potomstva. Usvajanjem dece oni vaspitavaju decu da je homoseksualizam normalna pojava, ali homoseksualizam to nije

treba drzava da vaspitava decu da je to normalna pojava, to za porodicu je tek sekundarno. odnos roditelja prema deci, a ne njihov rod odredjuje kakvo ce dete biti.

a i to za potomstvo nije tacno iz najmanje dva razloga. prvo, time sto neces dopustiti na primer brak izmedju istopolnih osoba, ne znaci da ce oni postati heterosaksualci/ke. drugo, imas primera da zena koja je lezbejka zatrudni i rodi dete, putem doniranja sperme
IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Citat
Honoseksualizam sam sebe osuđuje na propast iz razloga što nema potomstva. Usvajanjem dece oni vaspitavaju decu da je homoseksualizam normalna pojava, ali homoseksualizam to nije

treba drzava da vaspitava decu da je to normalna pojava, to za porodicu je tek sekundarno. odnos roditelja prema deci, a ne njihov rod odredjuje kakvo ce dete biti.

pa problem je shto to nije normalna ,nego je zapravo vrlo shtetna pojava koju treba suzbijati ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
Citat
bf_109_g_6

sa tobom nema rasprave jer si fasista

Citat
Та веза између њих је прва ствар која није нормална! Како детету објаснити да он има две маме а остала деца имају маму и тату? Велика опасност постоји да би таква деца и сама једног дана постали хомосексуалци.
У реду је дете дати хетеросексуалној породици, она му може од малена пружити здрав поглед на свет за разлику од хомосексуалне
.

ta veza je prirodna samo je pitanje da li je treba pravno regulisati. i naravno da treba. detetu normalan pogled na svet pruza zdrava porodica sto ne zavisi od roda partnera vec od toga kakav je odnos prema detetu. to isto vazi i za drustvo u celini.

Citat
Ma deca ionako za najmanju sitnicu nekome prikace nekakav nadimak. A sta bi bilo da se procuje iz kakve je porodice. Kako bi se to dete osecalo ??

to je tacno, ali zato treba objasniti ljudima da je to normalno. kod mene u skoli su na primer kacili nadimak devojcici koja je pisala levom rukom!!!??? isto je i sa decom bez roditelja ponekad.

IP sačuvana
social share
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Sony xperia
Ma kako objasniti nesto da je normalno, ako nije ??  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Bella ciao

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 6200
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ma kako objasniti nesto da je normalno, ako nije ??  Smile Smile

Nikako zašto uopšte i objašnjavati kome???
IP sačuvana
social share
Život je lep.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
Citat
bf_109_g_6

sa tobom nema rasprave jer si fasista

nacional-socijalista ... ali nebitno  Smile . meni je jako zao ,ali prirodni zakoni se sigurno nece promeniti zbog tebe . dakle umesto da pokushavash da promenish prirodu ,promeni sebe  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 615
OS
Windows XP
Browser
pa valda treba da objasni neko zasto NIJE normalno??? ja na ove tri strane nisam video nijedan razlog, niti sam upoznao nekog homoseksualca/ku da se razlikuju nesto posebno od drugih ljudi.

ljudi su prirodno razliciti i ne znam ko moze na silu da ih natera da budu isti po svemu, pa i po seksualnosti
« Poslednja izmena: 26. Jan 2008, 01:52:17 od najsdej »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 23:22:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.