Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Praljak popio otrov posle citanje presude u Haskom sudu  (Pročitano 49520 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Само што ти називаш Турску на пример примитивном јер она брани своје основе а кад Европа брани то је у реду она само брани основе своје цивилизације. Smile
pa naravno. imam kriterijume. ovo mi se više svidja nego nešto drugo

Не знам шта је праведно у томе да од некога украдеш његов рад и шта је створио и даш другоме. Smile
pa ako je i taj ukrao ili podržavao lopovski sistem ne vidim problem. recimo sve oduymemo našim tajkunima. samo taj čin je pravedan, a ostaje da vidimo šta ćemo a tim što smo im "ukrali" da radimo.

i još nešto. i kraljevina je vršila preraspodele, agrarne reforme, otpise dugova seljacima i slično
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Па не значи сви коју су богати да су украли.

Краљевина јесте вршила реформе али то су реформе које су имале за циљ прелазак из турског феудалног система у капиталистички а и у таквим случајевима су плаћали беговима и старим власницима позамашне одштете за разлику од комуниста.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Па не значи сви коју су богати да су украли.

Краљевина јесте вршила реформе али то су реформе које су имале за циљ прелазак из турског феудалног система у капиталистички а и у таквим случајевима су плаћали беговима и старим власницима позамашне одштете за разлику од комуниста.
odštete su im plaćali u zamenu za političke ustupke. već pri donošenju prvog ustava pravljen je takav dil. ne govorim o tome uopšte. kraljevina je imala ogroman problem sa agrarnom prenaseljenošću koji nije uspevala da reši pa je raznim metodima vadila seljake iz govana kad baš zagusti. isto je bilo u to vreme u bugarskoj, rumuniji i još nekim zemljama

naravno da nisu svi koji su bogati formalno ukrali ali to nije ni tako važno u jednom društvo u kom se grca u siromaštvu. izgleda da nemaš pravu sliku o situaciji u kraljevini. evo je i povremeno ulepšavaju sa mir-jam i sličnim tricama. kad bjelogrlić čačne nešto bliže istini, naravno nafilovano fantazijom, tarapana nastane.

elem kraljevina ti je bila tajkunska država sa vojskom i policijom koje su surovo gušile pojave nezadovoljstva. ako se bogatiš u takvoj korumpiranoj državi a da ne kradeš, svaka čast, ali cela elita je i dalje kriva za neuspeh u rešavanju problema većinske siromašne populacije i namerno održavanje sistema u kojem se rad siromaha izrabljuje. popularnost komunista na prvim izborima nije bila slučajna. komunisti su pobedili na izborima za gradonačelnike u beogradu nišu i skoplju pa su izbori poništeni. stranka je zabranjena zato što su se vlastodršci plašili. imala je toliko pristalica jer je narod mrzeo gazde i bogataše koji su sebahatili dokpolupismeni narod bukvalno skapava od boleština i čak ponekad gladi
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
mimo toga... sto svi znamo kako je ustasa izneo  cijanid iz zatvora
zna li se kako  je mrtvi ustasa uneo otrov u sudnicu  Smile

sto posto je mrtvi ustasa dok je jos bio zivi ustasa oni bocicu sa otrovom metno sebi u anus... Smile
inace ovi katolicki agresori koji sebe nazivaju hrvatima ...oni su vecinom pederi i vole da guraju  sto -sta sebi u pakas...  Smile
ili je agresor zenske vrste -shokica...metnula bocicu u vaguinu katolicku... pa dala ustaskom generalu..koji u sustini nije general...nego ustasa obicni... Smile

steta sto je rikno.... Smile mogli smo naci neku veselu druzinu u zatvoru gdje bi sluzio kaznu
da nam kaze sta je tako posten i castan covek radio srbima u 112 logora na podrucju ustaske bivse tvorevine herceg-bosne...

mamicu vam jebem...i vama i haskim govnima...sudite se za 200-300 ubijenih muslimana i 120 ubijenih hrvata
dok ste u isto vrijeme..onako usput...protjerali 60 000 srba iz herceg bosne i ubili 2000
za nekoliko stotina se ni dan danas ne zna gdje su i sta je bilo sa njima..

ko ce da odgovara za pola miliona protjeranih i raseljenih srba
ko ce da odgovara za 40 000 stradalih srba od 91 do 2000....
ko je njih sve pobio...sami sebe...

potrujte se svi ...picka vam materina... Smile i vama i onima koji zale takva govna ustaska... Smile

ps...poslat cemo vam mi cijanida u potocima...ako obecate da cete redovno cugat .. Smile
i to jeftino...... skoro pa dzaba  cemo vam dat Smile

ajd sad mrs tamo ...pokrijte se po usima i cutite... Smile  Smile

:mrgreen
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113
stranka je zabranjena zato što su se vlastodršci plašili. imala je toliko pristalica jer je narod mrzeo gazde i bogataše koji su sebahatili dokpolupismeni narod bukvalno skapava od boleština i čak ponekad gladi

http://forum.burek.com/kako-je-boris-tadic-izdao-ratka-mladica-t659161.110.html

пучина је стока једна грдна, добре душе кад јој ребра пучу

uostalom kad je taj narod presudjivao?

Smile Smile Smile

Доле експлататори народа, доле крвопије! - Народ је стока!

Живела народна власт! - Народ је глуп и нема појма!

Доле елитизам! - Живела авангарда пролетаријата и наше руководство!

Доле Краљ, доле диктатура! - Живео наш доживотни председник Тито, он се воли више од маме и тате!

Краљ је забранио КПЈ, он је тиранин! - Комунисти забранили све партије свуда где су засели, али то је зато што су за слободу и демократију!

Доле газде и тајкуни! - Деца тих газда, буржуја и тајкуна из Краљевине у великом броју били у предратној КПЈ и левичари!

Земље сељацима, фабрике радницима! - Отимали преосталу земљу сељацима и фабрике дали у власништво државе, тј. себи јер су они били држава!

Доле предратни тајкуни! - Предратни тајкуни (ако су им деца била у КПЈ) задржали своје виле, отимали од ниже средње класе и сељака, и то искључиво у Србији а посебно у Шумадији.

Краљевина је сурово гушила све појаве незадовољства! - Ех што Тито није још бруталније газио банду, сада би имали швајцарски стандард!

Краљ живео луксузно, срамота! - Ех како је Тито живео луксузно, види се какав нам је шмекер био!

Краљевина је била тајкунска држава! - Сви садашњи тајкуни су деца комуниста, али им је то њихова борба дала!

Отимали станове у Београду и убијали  - Загреб скоро нису ни такли

Вођство партизана чинили деца предратних буржуја и буржуји Коча Поповић, Моша Пијаде, Владимир Бакарић, Владимир Велебит - партизани су пролетерски покрет!

Краљевина била неправедна, задржала заостале феудалне односе и велепоседнике из Аустроугарске - Ех што је Аустроугарска била једна културна, господска, уређена, толерантна и фина држава, штета што је пропала!

Да, то је та левичарска логика, морал и доследност... Smile

« Poslednja izmena: 04. Dec 2017, 17:42:57 od ganderoleg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
ja nisam za tita. on je bio diktator i ubica mada sa stilom.

samo sto nista od toga ne posmatram crno belo. lose je kad lete glave, al nekad moraju
narod jeste stoka, al treba mu pomoci. samo stoka bi trpela i kralja i tita sa njegovim danom mladosti

nemžeš nekoga kriviti za loše vaspitanje koje je dobio. ali ne vidim problem u tome da ipak snosi posledice
« Poslednja izmena: 04. Dec 2017, 17:36:33 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1113

http://forum.burek.com/madjarska-zapretila-da-ce-zatvoriti-granicu-sa-srbijom-t637684.4210.html

ko mrzi tita moze da mu pljune pod prozor. covek je bio faca.

Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
mob
Motorola 

http://forum.burek.com/madjarska-zapretila-da-ce-zatvoriti-granicu-sa-srbijom-t637684.4210.html

Smile  Smile  Smile

Да, то је та левичарска логика, морал и доследност... Smile

Smile Smile Smile

Nego šta reče Šešelj ,onako raznežen Praljkovim "herojskim" činom,a budući da se bliži polovina decembra - pije li otrov pre,ili nakon čitanja presude ?
« Poslednja izmena: 04. Dec 2017, 18:27:29 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

Smile  Smile  Smile
Pa dA. Ja nisam za tita. Ali ga i ne mrzim. A ako hoces ponovicu. Bio je faca. I ko ga mrzi moze da mu pljune pod prozor.

Pomalo slicno tome kako ja mogu vycicu da pljunem pod prozor
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Citat
  Nego šta reče Šešelj ,onako raznežen Praljkovim "herojskim" činom,a budući da se bliži polovina decembra - pije li otrov pre,ili nakon čitanja presude ?
Хоће он, али нација га треба да открије ко је убио пјевачицу.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.