Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Praljak popio otrov posle citanje presude u Haskom sudu  (Pročitano 49639 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
O tome kakvo je Hag ruglo govori i podatak da je Haradinaj u svojoj tzv. knjizi Priče o ratu i slobodi, koja je korišćena i kao lektira u aranutskim tzv. školama pisao o tome kako je ubijao srpske i albanske civile.

Kada je to predočeno tokom procesa Haradinaju sud je obdacio taj dokaz kao validno svedočenje već je to okvalifikovao kao umetničku slobodu.

Tako da znate da je Ramuš u stvari umetnik.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pa sta je ako nije knjiga? Sta su ako nisu skole?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
au picku ma"er"nu ..kakva steta  Smile

salim se ja malo...mrtav ustasa je dobar ustasa  Smile

i zbog toga zelim da izjavim duboku sucut agresorima katolicke veroispovesti i braniteljima tj ustasama sto im se samoubio tj krepo
ratni zlocinac i agresor i ustaski general prljavko...

ako im je za utjehu i smiraj njihove fasiticko-nacisticko-ustasko- zlikovacke  duse...uradio je ono sto i njegov idejni vodja i  otac gestapoa- monstrum gering....popio je malo cijanida i krepo ....
i toliko frke sto je popreko odapeo jedan ustasa...

jedva cekam kad ce im postena evropa narediti da skinu ime franja tudjmana sa aerodroma...inace franje tudjamana prevejanog i nemilosrdnog ratnog zlocinca..i djubreta ustaskog
koji je ucestvovao u zlocinakom poduhvatu i agresiji i genocidu nad nehrvtaskim zivljem na prostorima srpske bosne i hercegovine..i ostalih srpskih zemalja...republika i pokrajina...

eto vam...picka vam materina ustaska ..ko je sad zlikovac i agresor..a ...ustase jedne...

Smile
« Poslednja izmena: 29. Nov 2017, 18:50:28 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Кога боли курац за ово?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Биће да га много потресла пресуда. Осуђен на 20, одлежо преко 10, пустили би га брзо.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
O tome kakvo je Hag ruglo govori i podatak da je Haradinaj u svojoj tzv. knjizi Priče o ratu i slobodi, koja je korišćena i kao lektira u aranutskim tzv. školama pisao o tome kako je ubijao srpske i albanske civile.

Kada je to predočeno tokom procesa Haradinaju sud je obdacio taj dokaz kao validno svedočenje već je to okvalifikovao kao umetničku slobodu.

Tako da znate da je Ramuš u stvari umetnik.

Znaci hag je ruglo zato sto je osudio hrvatskog ratnog zlocinca ?
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
што каже шешељ свака част праљку,камо среће да су све усташе такве,а и како га није срамота да пије сам у друштву
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Na ljudskom nivou jest jeziva scena general vojske, ponižen i osuđen od stranaca krne otrov u usta.

Malo je sablasno i tragično, bez obzira dal je "od našeg plemena".

Ko što mi je ipak žao i kad se sruši i WTC, kao što mi je žao i raznih Arapa koje Ameri tamane preko helikopterskog displeja kao na igrici.

Mislim kad vidim video moram da se štrecnem, o kome god da se radi. A posle se zauzimaju političke strane.

Samo Hilari može da se smije smrti čovjeka (Gadafija) za političke poene.

Mislim ima mjesta i za crnjak jebiga. Al je prva reakcija trip žešći. I sudija se sablaznuo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
mob
Qtek 小米
Ово је доказ да су сви Херцеговци Срби, само што су неки покатоличени, заиста частан чин једног генерала.
Оживео је сећање на такође часну смрт министра Стојиљковића, још једног борца против исламизације који је на Косову и Метохију таманио звери.

Праљак је већ херој у свом народу, а за све нас ће остати један од многих бораца против исламизације.

Што се тиче Републике Српске, да цитирам још једног великог српског исламофоба ''не пада снег да покрије брег, већ да свака звер покаже свој траг", зато што је премијерка осудила хашки трибунал, док су СДС потурице као свака Бакирова раја одмах залајали против шесторке, као права филијала СДА.

Нека се муслимани радују, али кукала им мајка у другом полувремену.

Citat
Znaci hag je ruglo zato sto je osudio hrvatskog ratnog zlocinca ?
Хаг остаје антисрпски, али Хаг је и пре ове шесторке доказао да је происламски, дакле да има за циљ заштиту исламских интереса, јер су осуђени и македонски родољуби који су се борили против шиптарских банди, као рецимо Јохан Тарчуловски.

Да смо имали јеврејску заједницу која се борила против муслимана и њих би осудили.

« Poslednja izmena: 29. Nov 2017, 20:15:52 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
jebes mi mater ako ste vi svi normalni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.