Pa rekla je, ali mi se cini da to nisi ti, rekla je da je Fighter pobednik, hehe, pogledaj nekoliko topica navise, meni i tebi ostaje samo da tugujemo...
Mujo i Haso zajedno rade u istoj kancelariji na poslu. Mujo je sazno da ga je Fata prevarila sa kolegom Hasom pa kad je doso kuci razgovara sa zenom: Bona Fato, zasto mi to uradi? Jel'Haso ljepsi od mene? Pa niiije. (odgovori Fata otegnuto-mazno) Da nije mozda bolji u krevetu od mene? Pa niiije. Da mu nije mozda veci ku**c od moga? Pa niiije. Ufff, al' cu sutra da ga zezam na poslu!!!!
Crnogorac odlucio da bude suvremen i da prisustvuje porodjaju svog djeteta. I tako on dovede zenu u bolnicu i kad udje u salu i vidi one silne doktore, instrumente pufff, i pade u nesvjest. Donese mu sestra vode, on se oporavi vidi zenu kako se dere pri porodjaju, frku oko nje pufff, opet pade u nesvest. Na njega zaboravili i on dodje sebi bas u trenutku izlaska deteta i kad to vidi on se razpameti totalno derne po patosu. Nakon par sati dodje on sebi u nekoj bolnickoj sobi i poce da se dere: "STAA JEEE? Jel SIIIIIN !?" "Jok devojcica" - obrusi mu sestra. "Ma i da znas coce da je bolje da je devojcica." "Da se ne pati ovoliko u zivotu." :-))))))))))))))))))))
Daj bre bar neki komentar, da ne kucam bezveze...Jos si tu???
Bosanac dosao kao svjedok na sudjenje ratnim zlocincima. Pita ga sudac: Mozete li nam prepricati sto se dogodilo? -Gosp. sudac, zarobe nas cetnici i odvedu nas u koloni na ledinu. Izvuku cekic i po glavi. Jednog,drugog ,treceg, a ja u pola kolone. Dosli do mene, udrise jednom u glavu, drugi put u glavu..... - Nastavite gospodine, kaze sudac, sto je dalje bilo? - A sto ce biti moj sudac. Mene stid, narod ceka...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ja se palim na one debilske viceve, tipa, ko bre? dabre, idu 2 babe ulicom, jedna peva druga se zove jelena. Imash takvih? Mislim ako moze, Fajteru nemoj se ljutish