Pisem ti sada, jer necu da utihnu ova luda osjecanja sto drhte u meni.. Jer tu si, soba odise tobom, krevet jos pamti nasa ustreptala tela, a na sebi jos osjecam tragove tvojih neznosti Usne su mi jos sa tvojim usnama i tvoja je sena tu, gleda me ravno u oci i ja se utapam u njima. Divno je kraj sebe imati nekog kao sto si ti Nekog sto me dize do neba i budi u meni tako davno potisnute osecaje ljubavi i pripadanja Hvala ti.. Ucinila si me vredim, da se osecam posebnom, zasticenim od ovog surovog,hladnog sveta tako okrutnog.. Zaspacu nocas sa tvojim usnama Sanjacu nocas u tvojim ocima I zelim samo da potraje ovaj osecaj sto me uzdize i cini tako ispunjenim Hvala ti...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Polako momci, polako m1L1c4 je moja seka nisi li rekao da bude samo moja sugradjanine !!??? Pa ne moze tako cas jeste cas nije, ja je se nikada nisam odrekao niti cu to ikada uraditi osim hmm .....
pa seko znas li da sam ti prosli put pogodio sve u horoskopu a ti sad tako neces na burek, neces ovo te neces ono! Mislim znas ti ko te iskreno voli!? Da, da ja te volim najvise na svetu iako mi ti sada to ne verujes, evo necu vise da diram tvoj computer u znak nase sestro-bratske ljubavi!!!
Ahh da reci im ko ti je brat da se vise ne svadjamo oko toga !!?? napomena: SF nije u igri za brata jer on je KUM i on ce napraviti jos lepsi BUREK na koji cemo ici !!!
ee, kume, cudna ova pesma, kao da nije namenjana sestri nego devojci...nemoj da ti na pamet padne da muvas moju seku :mad:
Zar me se nisi odrekao? Nishta danas nije dzabe, znash?!?!?!?!
Poshto ne znam koga bih izabrala, otvoricu konkurs Mislim, KILLER mi je odradio horoskop, Fajter se najvishe zainteresovao za moj PC problem, Mario je onako najsladji, itd. prema tome sledi konkurs [koji sam malo pre najavila]...a konkurs JEEEEEEEEEEEEEEEE......*bubnjevi*
Onaj ko mi prvi poshalje privatnu porukicu - znachi chiju poruku prvu primim taj je pobednick - etogac.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Kume, bas si kvaran, prvi si poslao p.psi bar da me obavestis, pa da posaljemo u isto vreme, onda bi nas uzela obojicu... Mozda jos uvek imam nekakve sanse :