Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 536 537 539 540 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1439859 puta)
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Nestali mladić nađen mrtav

KRAGUJEVAC - Beživotno telo Aleksandra Đokovića (24) iz Drenovca, posle trinaest dana potrage, pronađeno je u petak po podne u ataru sela Drača. Telo je nađeno u gustoj šumi ispod brda Kamenac, udaljeno oko dva kilometra od manastira Drača. Istražni sudija okružnog suda Miroljub Tomić dao je nalog da se izvrši obdukcija tela Đokovića kako bi se utvrdio uzrok njegove smrti. Nestanak mladića policiji je prijavila rodbina pretprošle nedelje, a i putem medija upućen je apel svima koji eventualno nešto znaju ili su videli Aleksandra da jave policijskoj stanici. Za njim su danima tragali lovci i meštani Drenovca, Zabojnice, Rogojevca i Drače. Poslednji put mladić je viđen živ 25. januara ove godine u blizini manastira Drača.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Ubila iz ljubomore
Zbog ubistva Marjana Stojmenovića (28) iz sela Tibužde kod Vranja policija uhapsila Leonoru Abdulahu (30) iz Bujanovca pod sumnjom da ga je ubola kuhinjskim nožem pravo u srce

VRANJE - Zbog ubistva Marjana Stojmenovića (28) iz sela Tibužde kod Vranja, policija je uhapsila Leonoru Abdulahu (30) iz Bujanovca pod sumnjom da je ona ubica. Ovaj težak zločin dogodio se prekjuče po podne u Drvarskoj ulici u Vranju, ispred kuće broj 14. U saopštenju vranjske policije Leonora Abdulahu se sumnjiči da je nakon kraće svađe i rasprave jednim ubodom kuhinjskim nožem u srce zadala smrtonosni udarac svom ljubavniku Marjanu Stojmenoviću iz sela Tibužde kod Vranja, usled čega je ovaj izdahnuo na licu mesta.

Inače, po kazivanju komšija, prijatelja i slučajnih prolaznika koji su se prekjuče u kasnim popodnevnim satima slučajno našli u Drvarskoj ulici, ljubavnici Leonora i Marjan su se toliko žestoko svađali da sve moglo čuti i na ulici. Kasnije je, kako tvrde komšije, došlo i do međusobnog udaranja a onda je Leonora u jednom trenutku izvadila nož i njime svog dojučerašnjeg ljubavnika pogodila u srce, usled čega se ovaj zateturao i pao mrtav na licu mesta.

Inače, Leonora Abdulahu je kao konobarica radila u više ugostiteljskih objekata, uglavnom kafića i picerija, gde se pre skoro godinu dana upoznala sa Marjanom. Vremenom se izrodila i strasna veza pa se, kako tvrde njihovi poznanici, zbog prevelike ljubavi javila i ljubomora, a onda i česte svađe. Zbog takve veze s Marjanom Leonora je došla da živi u Vranje. Pre četiri meseca je i iznajmila stan u Drvarskoj ulici, gde je živela s maloletnim sinom.

U međuvremenu, ljubomora se samo pojačavala, a kako pričaju komšije, Marjan je zbog toga počeo da izbegava Leonoru. A onda je, navodno, Leonora počela, iz inata, da se viđa se nekim kafedžijom. Marjan je, međutim, i dalje dolazio kod nje u stan, ali su se u poslednje vreme još češće svađali. Prema daljoj priči komšija, i ovog kobnog poslednjeg susreta svađa je i počela zbog ljubavnih problema, ali se nažalost desio ovaj krvavi epilog.
Uz krivičnPokojni Marjan Stojmenović biće sahranjen danas na mesnom groblju u Tibuždu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Nožem u srce
Marko Simeunović (18) ubijen juče ujutru s pet uboda nožem u grudi u parku kod kraljevačke železničke stanice. Policija uhapsila Stefana V. (16), osumnjičenog za ovaj zločin

KRALJEVO - Marko Simeunović (18), bivši golmana FK Čukarički, ubijen je juče izjutra s pet uboda nožem u grudi u parku kod kraljevačke železničke stanice. Policija nedugo posle toga uhapsila Stefana V. (16), osumnjičenog za ovo teško ubistvo.

Porodica Simeunović iz kraljevačke ulice Cara Lazara od juče izjutra zavijena je u crno. Njen najmlađi član, osamnaestogodišnji Marko, ubijen je u nedelju, jedan sat iza ponoći, u parku kod kraljevačke železničke stanice. Prema šturom policijskom saopštenju, njega je, dok je dok je sa svojim prijateljima sedeo kraj Spomenika otpora i pobede, s pet uboda nožem u predelu grudi, od kojih je jedan bio pravo u srce, usmrtio Stefan V. Prema iskazima očevidaca, Stefan je "iz čista mira" izvadio nož i počeo nesrećnom mladiću da zadaje smrtonosne udarce.

Do Markovih roditelja, Zorana i Marine, inače zaposlenih u preduzeću "Zapadna Morava", juče se nije moglo doći. Njihove komšije su nam ispričale da se radi o dobrim i poštenim ljudima, pa su i njihova deca, Marko i ćerka Marija, na dobrom glasu. Šokirani nesrećom koja je zadesila njihove susede, ne kriju suze i očaj.

Od policije juče nismo mogli saznati pojedinosti ovog monstruoznog ubistva, osim da su šesnaestogodišnjeg ubicu Stefana V. i njegovog druga, Lazara Đ., koji je bio "nemi posmatrač tragedije", pronašli i uhapsili pola sata nakon ubistva.

Nešto više pojedinosti doznali smo od Markovih drugova, koji nisu želeli da im se imena pominju u novinama. Prema njihovom svedočenju, njih četvoro su bili u gradu i nešto iza ponoći otišli su do obližnje trgovine "Šampion", koja radi čitave noći, i tu su kupili sokove i grickalice.

- Svratili smo u obližnji park kod železničke stranice i seli na klupe kod spomenika. Posle nekoliko minuta naišla su dva Roma. Pitali su nas da li imamo nešto da se popije. Rekli smo da pijemo sokove. Jedan od njih je iz čista mira izvadio nož i počeo da ubada Marka u grudi. Bili smo šokirani. Marko se srušio, krv je šikljala iz njegovih grudi. Kad su shvatili šta se desilo, obojica su brzo pobegla. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć i policiju. Prizor je bio strašan, nikad ga neću zaboraviti - ispričao nam je jedan od očevidaca ovog tragičnog događaja.

Ubijeni Marko Simeunović bio je sportista. Donedavno je bio golman beogradskog fudbalskog kluba Čukarički i vanredno pohađao Ekonomsku školu. Nedavno je raskinuo ugovor s beogradskim klubom i priključio se treninzima kraljevačkog "Metalca". U ovom sportskom društvu su nam potvrdili da Marko nije imao ugovor s njihovim klubom već da je s njima trenirao da bi održao kondiciju. Kažu da je bio vredan i uzoran mladić.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Nema pravde za trifuna

BEOGRAD - Trifuna Stojanovića (82) još pre tri godine brutalno je pretukao vozač gradskog prevoza sa linije 108, a kako tvrdi, zbog očiglednog zataškavanja, proces u Palati pravde još nije odmakao od početka. Optuženi vozač i dalje nesmetano vozi u Gradskom saobraćajnom preduzeću, a njihova pravna služba "ne nalazi razloge" da daje izjave do okončanja sudskog procesa.

Kobne večeri, 16. marta 2005. godine, oko 20 časova, Trifun se vozio na autobuskoj liniji 108 sa prijateljem Jovom Arnautom. BIo je krenuo u posetu bratu, u naselje Mali raj, između Beograda i Pančeva.

- Tog vozača Radeta znao sam iz viđenja, uglavnom iz autobusa, jer sam često išao preko Pančevačkog mosta kod brata i rodbine u posetu. Mnogo težak i naprasit čovek, začas se iznervira, pa smo ga se klonuli koliko smo mogli. Jovo i ja smo sedeli kod srednjih vrata i kod Malog raja, po običaju, krenuli da izađemo kad je počeo da nas psuje da požurimo sa izlaskom. Odgovorili smo mu da nas ostavi na miru jer upravo izlazimo što brže možemo - priča nesretni Trifun dok mu naviru suze.

Pravi pakao, kako tvrdi starina Trifun, nastao je kada je vozač istrčao i stigao ih na nekoliko metara od autobusa.
- Ščepao me i počeo snažno pesnicama da udara po glavi i leđima. Bilo je nepodnošljivo, pa sam prvo klekao, a onda i pao na zemlju. Dalje se sećam, pre nego sam izgubio svest, da je nastavio da me šutira dok sam ležao. Osvestio me Jovo i neki ljudi sa stanice. Kolima Hitne pomoći prebačen sam u Urgentni centar. Dobio sam i lekarske nalaze o tome koliko sam pretučen, računajući da će to biti dovoljan dokaz da se siledžija kazni. Sve sam prijavio i stanici policije, a otišao sam i u GSP da kažem njegovom šefu kakav je to čovek. Nisu me primili dalje od portirske kućice. On i dalje nesmetano vozi autobus, a meni su ostale od tada stalne glavobolje i nesanica. Autobusom se vozim samo ako je neko sa mnom, jer imam neki strah da on opet odnekle ne iskoči - govori uz suze vremešni Trifun.

U pravnoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća prvo nisu mogli da se sete o kom slučaju je reč i da li on uopšte postoji, da bi nakon provere rekli da "ne vide razloge" da se o tome izjašnjavaju pre kraja sudskog spora.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Osumnjičeni za ubistvo

KRAGUJEVAC - Policija je prekjuče uhapsila Zdravka R. (23) i Slađana B. (34) iz Lapova, kao i Borisa M. (25) iz sela Bresjevo, koji se sumnjiče da su u saizvršilaštvu 17. marta prošle godine mučki ubili Radmila Tošića, vlasnika menjačnice "Centar" u Kragujevcu. Oni su juče u popodnevnim satima sprovedeni istražnom sudiji Okružnog suda Danici Marinković. Za isto delo sumnjiči se i Miloš S. (25) iz Lapova. On je, kako je saopšteno, u bekstvu, i za njim se intenzivno traga. Radmilo Tošić, vlasnik menjačnice "Centar", ubijen je u automobilu pred zgradom Okružnog suda u Kragujevcu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Policajci spasli život samoubici

NOVI KNEŽEVAC - Zlatko Božović (27), komandir novokneževačke policije, i njegov pomoćnik Saša Gužvić (25), kao i policajac Stevica Đurđev (37), spasli su život I. M. (29) iz Sigeta, kod Banatskog Aranđelova, koja je pokušala da se udavi u Tisi kod mosta u toj severnobanatskoj varošici. Dramatičan događaj zbio se u četvrtak u prepodnevnim časovima, kada im je jedan Novokneževčanin prijavio da se u reci nalazi ženska osoba koja se očajnički bori da ne potone. Trojici odvažnih policajaca trebalo je samo dva minuta da se od momenta dojave nađu na obali reke u blizini mosta i prostorija kajakaškog kluba "Obilić" i započnu spasavanje.

- Uočili smo da žena pluta na površini Tise, desetak metara od obale, i da je uspela da se uhvati za jednu granu. Kao najiskusniji među nama kolega Đurđev predložio je da uzmemo čamac koji je bio na suvom i privezan sajlom. Pretpostavljajući da ću neko od nas morati da pliva do nje, skinuo sam uniformu i ostao u donjem vešu i košulji. Đurđev i ja smo uskočili u čamac dok ga je za to vreme Gužvić sajlom navodio prema ženi koja se grčevito držala za granu. Kada smo se približili na dva do tri metra do I. M., bez razmišljanja sam uskočio u reku i zaplivao prema njoj. Zgrabio sam je za vuneni džemper, koji je bio natopljen vodom, i počeo da je izvlačim. Đurđev nam je pružio drvenu motku pa smo se domogli čamca. Za to vreme Gužvić je u odelu zagazio do pojasa u Tisu - priča komandir Zlatko Božović.

Nakon ukazane prve pomoći I. M. je transportovana u subotičku bolnicu i nije u životnoj opasnosti.
- Bez pomoći Gužvića i Đurđeva u ovome ne bih uspeo. Bilo je nemoguće da sam uđem u izuzetno hladnu vodu i plivam desetak metara do žene. U tim trenucima svaka sekunda bila je dragocena. Verujem da bi i ostale naše kolege postupile ovako jer je ljudski život najvažniji - tvrdi Božović.
Istraga će utvrditi da li se I. M. bacila sa mosta u reku ili je u Tisu ušla nešto dalje, sa keja. Očekuje se da će u najskorije vreme Božović, Gužvić i Đurđev biti pohvaljeni za humani gest i spasen ljudski život.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Ubio se pacijent u KC Vojvodine

NOVI SAD - Pacijent J. M. ubio se tako što je skočio sa prvog sprata Klinike za abdominalnu hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine, potvrđeno je u toj medicinskoj ustanovi.
"Pacijent je u utorak uspešno operisan od veoma teške bolesti i ništa nije ukazivalo na to da ima psihičke probleme", kazali su u Kliničkom centru Vojvodine.

Dodali su da se sve desilo u prisustvu medicinskih sestara, koje su u tom momentu razmeštale krevet za novog pacijenta.
"J.M. je u jednom momentu ustao iz kreveta, otvorio prozor i skočio kroz njega", naveli su u Kliničkom centru.
Dodali su da se nesrećni slučaj dogodio u utorak uveče, pola sata pre ponoći.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Lažna dojava o bombi u Palati pravde

BEOGRAD - Palate pravde u Beogradu bila je danas evakuisana i sva suđenja prekinuta na sat i po, zbog lažne anonimne dojave da je u toj zgradi podmetnuta bomba.
Ovo je treća lažna dojava o bombi u Palati pravde od početka ove godine, dok je u 2008. godini zabeleženo čak
77 dojava.
Današnja lažna dojava upućena je u 10.15 sati, a pošto su kontradiverzione snage MUP-a Srbije izvršile pretragu, konstatovano je da nema opasnosti i zaposleni i građani vratili su se u sud u 11.45 sati, kazao je Tanjugu portparol Prvog oštinskog suda Zoran Šešić.

IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Nokia N95 8gb
Ženu udavio mandarinama

RUMA - Nepokretnu suprugu Stanu Milić (85), štićenicu Gerontološkog centra u Rumi, u ponedeljak oko podneva, muž Spasenije (85) udavio je mandarinama.
Prema prvim nalazima istrage, smrt štićenice Gerontološkog doma nastupila je usled gušenja mandarinama. Oboje su bili štićenici doma, izbeglice iz Knina.
Neposredno pre zločina, Spasenije je ušao u sobu, iako je imao zabranu da joj prilazi, osim u prisustvu policije i medicinske sestre. Ali, suprug je iskoristio zauzetost osoblja prilikom deljenja hrane nepokretnim štićenicima i pored zabrane ušao u sobu.
- U pomoć! Ugušila mi se žena - dozvao je, nekoliko trenutaka kasnije,
iz sobe Spasenije medicinare.
Osoblje Gerontološkog centra utrčalo je u sobu. Žena nije davala znake živote, a usta su joj bila puna mandarina.
Sumnja je odmah pala na supruga, poznatog među 50 štićenika Gerontološkog centra kao prekog i "nezgodnog" čoveka. Telo starice, poslato je na sudsko veštačenje i čekaju se zvanični nalazi. Zbog agresivnog ponašanja, Spasenije je najpre udaljen iz sobe supruge. Kasnije je usledila zabrana svakog kontakta među supružnicima.
Spasenije se stalno svađao. Niko mu nije po volji. Nesrećnoj ženi je više puta pretio, a ona nije mogla da se brani, jer je bila nepokretna.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Sedmorica razbojnika sumnjiče se za brojne pljačke
Uhapšena banda posle vatrenog obračuna kumova
Autor: T. M. S., P. Z. V. | Foto:V. Lalić | 12.02.2009. - 08:14

BEOGRAD - Vatreni okršaj Ostoje Popržena i njegovog sina Miše sa kumom Obradom Peićem i njegovim drugovima Markom Ljubićem i Nikolom Jeremićem, u kome je sredu oko 14.30 časova u Karađorđevoj ulici u Novoj Pazovi ispaljeno više od deset hitaca, prekjuče je rezultiralo hapšenjem jedne od najorganizovanijih kriminalnih grupa, koja je zbog oružanih pljački, iznuda i trgovine drogom već duže vreme bila pod tajnom prismotrom policije.

- Praštalo je na sve strane, prava rafalna paljba. Od straha sam iz dvorišta umesto u svoju uletela u kuću prve komšinice - priča stanarka Karađorđeve ulice.
Njena kuća udaljena je pedeset metara od dvorišta porodice Popržen, ispred koga je prekjuče u 14.30 sati, zbog duga od 5.000 evra, došlo do vatrenog okršaja kumova.
Kako kažu komšije, u dvorište Popržena uletela su trojica momaka, Obrad, koji im je kum, i njegovi prijatelji Nikola i Marko. Tražili su od Miše Popržena da im vrati novac, koji im navodno duguje za drogu.
- Mišu su zatekli u dvorištu. Odmah su počeli da ga šamaraju i tuku, a onda je, nekoliko minuta kasnije, iz kuće izašao Mišin otac Ostoja. Nosio je pušku i počeo da puca. Nastala je jurnjava. Obrad i njegovi prijatelji su krenuli da beže. Svi žive tu, u komšiluku. Jedan je otrčao do svoje kuće i ubrzo se vratio sa pištoljem. Počeo je da puca na Ostoju i Mišu. Bilo je kao na filmu, tada su se odnekud pojavila još četvorica mladića. Uleteli su u ulicu sa BMW-om i džipom „micubiši”. I oni su počeli da pucaju prema Ostoji. Ko zna koliko je metaka ispaljeno. Miša je tad uleteo u kuću, valjda da bi i on uzeo pušku, ali je stigla policija. U sekundi su svi mladići posedali u automobile i odvezli se velikom brzinom. Nikoga nisu uspeli da uhapse - priča jedan komšija.
U momentu dok je patrola lokalne policije pokušavala da Ostoji otrgne pušku iz ruku, iz centrale MUP-a organizovana je potera za naoružanim napadačima, koji su zbog serije oružanih pljački već neko vreme pod prismotrom policije.
Pejić i Jeremić uhapšeni su isto veče u beogradskom naselju Banjica, dok su ostali učesnici pucnjave uhapšeni na Tošinom bunaru i u Inđiji. Kako „Blic” saznaje uhapšena su sedmorica mladića, a policija je u juče nastavila sa privođenjem. Kako kaže izvor „Blica” iz vrha MUP-a, uhapšena grupa je već duže vreme bila strah i trepet u Novoj Pazovi.
- Sumnjiče se za seriju oružanih pljački. Pretpostavljamo da su učestvovali u pljački „Unikredit banke” u januaru 2008. pljački banke „Inteza” u junu, pljački pošte u Zemunu u koju su upali dva puta, u decembru 2007. i četiri meseca kasnije, pljačku menjačnice u Inđiji u decembru. U razbojništva su išli ukradenim vozilima, koja su potom palili benzinom ili ih sekli u automehaničarskoj radnji, a delove bacali u kanal - priča naš izvor.
Policija je pronašla ukradeni „audiju” i dva „golfa”, a vlasnik radionice, koji je za grupu sekao vozila, uhapšen je. Kod uhapšenih policija je pronašla tri „škorpiona” i 92 paketića marihuane.

Obračun zbog novca i droge
Pero Peić, Obradov otac i kum Ostoje Popržena, koji živi dve kuće dalje, kaže za „Blic” da je Mišo njegovom sinu dugovao novac nekoliko godina.
- Moj sin se bavio prodajom droge. Zbog toga je bio i u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Moguće da mu Mišo od tada duguje novac, ali to nije razlog da mi Ostoja ubije sina. Kada sam čuo pucnjavu, istrčao sam iz kuće. Čuo sam Ostoju kako viče: „Sve ću da vas pobijem. Više nismo kumovi”, a onda je zapucao. Jedan hitac je prošao Obradu pored glave, a drugi je završio u fasadi moje kuće. Ostoja mi je krstio sina. Živeo sam kod njega u kući do pre 15 godina a sada ćemo da se sudimo - priča Peić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 536 537 539 540 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.