Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 534 535 537 538 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1439193 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Ronioci traže telo utopljenika

Potraga za telom Gavrila Radičevića (34) iz Užica, koji se 8. februara udavio u Uvačkom jezeru, nastavljena je i juče u delu ispod Šaponjskog vrha, ali bez uspeha, tako da će se danas pridružiti i ronioci Žandarmerije.

Već dva dana dno jezera oko mesta gde se prevrnuo čamac sa osam putnika pretražuju čakljama pripadnici policije i zaposlenima u Rezervatu "Uvac".

- Dubina jezera je oko 60 a širina na ovom mestu oko sto metara. Potragu nam otežava mnoštvo podvodnih stena i mutna voda - kaže Mića Kurčubić iz čuvarske službe Rezervata. Radičević i sedam njegovih rođaka su se čamcem uputili u obilazak mesta Žvale od brane na Rastokama, na drugom kraju jezera. Čamac se prevrnuo zbog bočnog vetra i talasa. Radičević je pokušao plivanjem da dođe do obale i udavio se, a ostali su se držali za korito čamca i tako doplivali do stene iznad površine vode, gde ih je pronašao i spasao meštanin Radoje Obućina.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
u sukobima narko-kartela i vojske u meksiku poginula 21 osoba

Najmanje 21 osoba ubijena je u sukobima između pripadnika narko kartela u Meksiku u blizini granice sa SAD, koji su se pretvorili u oružani okršaj sa vojskom, objavili su danas meksički mediji.

Najmanje jedan vojnik poginuo je u borbi u gradu Vilja Ahumada, južno od Sijudad Huareza, blizu granice sa Teksasom, objavili su lokalni listovi.

Samo tokom prošle godine, u sukobima između moćnih narko-kartela i bezbednosnih snaga u Meksiku, ubijeno je oko 5.700 ljudi, preneo je Rojters.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Nisam mogla više da trpim batine
Autor: V. P. | Foto:V. P. | 11.02.2009. - 05:00

VRANJE - Leonora Abdulahi (30), osumnjičena da je 7. februara u njenom stanu u Vranju usmrtila Marjana Stojmenovića (28), priznala je pred istražnim sudijom da je ubila svog mladića, ali je dodala da to nije želela da uradi i da ju je on tukao jer je bio ljubomoran - saznaje „Blic” od izvora bliskih istrazi.

- Često me je maltretirao i tukao. Stalno mi je prebacivao da se zabavljam sa drugim muškarcem. Tako me je 8. avgusta maltretirao i pretukao u kladionici u kojoj sam radila. U subotu (na dan ubistva) Marjan je došao u stan i probudio me. Čim je stigao, počeo je da me optužuje za preljubu. Pao mi je mrak na oči. Više nisam bila svesna ničega. Kada je pokušao da me zagrli, desnom rukom sam ga ubola u grudi. Osvestila sam se tek kada je jauknuo i rekao: „Ubode me”. Žao mi je zbog svega, ali nisam imala nameru da ga ubijem. Jednostavno, nisam više mogla da trpim njegove uvrede, poniženja, sumnje i fizičke napade - rekla je optužena Abdulahi Leonora istražnom sudiji Okružnog suda Draganu Stefanoviću.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Sahranjen učenik
Autor: S. T. | 11.02.2009. - 05:00

KRALJEVO - Marko Simeunović, osamnaestogodišnji učenik iz Kraljeva, koga je pre tri noći u parku kod železničke stanice nožem usmrtio dve godine mlađi sugrađanin S. V., sahranjen je juče na gradskom groblju.

Na sahranu su došli njegovi rođaci, prijatelji, školski drugovi i kolege iz sportskog kluba. U parku kod železničke stanice, na mestu gde je Simeunović ubijen, veče pre toga, njegovih stotinak drugova i drugarica sa nastavnicima iz osnovne škole zapalilo je sveće i položili bukete cveća.
- Bio je odličan đak i sportista. Bez reči sam, jer pred ovakvim događajima, čovek prosto zanemi - kaže Zoran Živković, razredni starešina pokojnog Marka.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Student iz Niša sa teškim povredama prevezen u Klinički centar
Preživeo pad sa devetog sprata
Autor: Tanjug - Beta | Foto:K.Kamenov | 10.02.2009. - 14:40

Jedan 25-godišnji mladić skočio je danas sa devetog sprata stambene zgrade u Nišu i ostao živ. Mladić je pao na krov putničkog automobila.

On je pao na vozilo reno 5 i sa teškim povredama prevezen vozilom hitne pomoći u niški Klinički centar, potvrđeno je agenciji Beta u niškoj policiji.
Na neurohirirugiji Beti je rečeno da je mladić živ, svestan, komunikativan i stabilan. Ima teške povrede, prelom rebara sa desne strane, ali nema povrede glave.
Komšije su ispričale novinarima da je reč o studentu medicine i da će se posle istrage nadležnih organa pouzdano znati da li je reč o pokušaju samoubistva ili neopreznosti. Stanari iz zgrade u blizini Dušanovog bazara u Nišu su navele da je reč o dobrom i povučenom mladiću iz njihovog susedstva.

« Poslednja izmena: 11. Feb 2009, 09:09:09 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Osam osoba uhapšeno zbog primanja i davanja mita
Četvoro funkcionera oštetilo budžet za 25 miliona dinara
Autor: Beta | 10.02.2009. - 21:18

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su osam ljudi zbog zloupotrebe službenog položaja, davanja i primanja mita i drugih dela kojima su oštetili budžet Srbije za 25 miliona dinara.

U saopštenju se navodi da su uhapšeni savetnik u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja Dragan Kokunešoski, bivši pomoćnik ministra u Ministarstvu trgovine, turizma i usluga Radivoje Pirgić, načelnik Odeljenja za razvoj turizma u Ministarstvu ekonomije Ljubomir Jovanović i bivši pomoćnik ministra u Ministarstvu trgovine Miloš Simić.
Takođe su uhapšeni direktor preduzeća "Europen" iz Beograda Branivoje Lazović, Savo Cvetojević iz Ljubovije, direktor zemljoradničke zadruge "Agro eko Etno selo" Nikola Knežević i diretor preduzeća "Bg 23" Nebojša Antunović.
Uhapšeni su osumnjičeni da su od septembra 2006. do maja 2007. godine formirali zločinačko udruženje i da su primali i davali mito, protivzakonito posredovali i zloupotrebljavali službeni položaj čime su sebi pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 25 miliona dinara. Dodaje se da su uhapšeni iz Ministarstva trgovine, turizma i usluga, kao članovi Komisije za bodovanje prispelih zahteva u projektu "Podsticanje unapređenja kvaliteta ugostiteljskih ponuda", suprotno važećoj Uredbi i raspisanom javnom konkursu, dodelili kreditna sredstva iz Nacionalnog investicionog programa pravnim licima iz preduzeća "Europen", "Bg 23" i "Agro eko Etno selo".

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Proneverila 903.000 dinara od đačkih ekskurzija
Autor: Beta | 10.02.2009. - 19:36

Kragujevačka policija saopštila je danas da je uhapsila računopolagača u osnovnoj školi, Mariju I. (42) zbog sumnje da je proneverila 903.000 dinara namenjenih đačkim ekskurzijama, kupovini knjiga i osiguranja i đačkoj kuhinji.

Marija I. koja je računopolagač u osnovnoj školi Prota Steva Popović u Čumiću kod Kragujevca osumnjičena je da je novac prikupljala od učenika i zatim ga zadržavala za sebe.
"Da bi to prikrila, Marija I. je sa računa škole na koji se uplaćuju namenska sredstva iz budžeta Skupštine Kragujevca izmirivala obaveze prema dobavljačima, kojima je trebalo da bude uplaćen novac prikupljen od učenika", navodeno je u saopštenju.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Opljačkali stan predstavljajući se kao radnici suda
Autor: Tanjug | 10.02.2009. - 16:04

Niška policija uhapsila je tri lica koja su osumnjičena da su na prevaru, predstavljajući se kao radnici suda, ušla u stan na Vizantijskom bulevaru u tom gradu, vezali maloletnu kćer vlasnika stana, a zatim odneli 4.860 evra, saopšteno je danas u Policijskoj upravi u Nišu.

Policija je uhapsila Đorđa Mirkovića (26) i Vladicu Vučića (44) iz Aleksinca, kao i Slavišu Nešića (53) iz Niša kod koga je pronađen pištolj za čije držanje nije imao odobrenje, naveli su u policiji.
Šef odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta Nebojša Petković rekao je na konferenciji za novinare da je policija rasvetlila jedno od najtežih krivičnih dela izvršenih od početka ove godine.
On je potvrdio da su osumnjičeni višestruki povratnici, a da je Vučić pre petanestak godina bio umešan u ubistvo jednog italijanskog državljanina kod Aleksinca i da je za to delo izdržao kaznu zatvora.
Petković je rekao da je Nešić poznavao vlasnika stana, a osumnjičeni su, odlazeći iz stana sa novcem, maloletnu kćerku oštećenog poljubili u čelo i rekli da je "bila dobra".
Razbojništvo su izvršili polovinom prošlog meseca, a uhapšeni su na području Niša i Aleksinca. Istražni sudija Okružnog suda u Nišu osumnjičenima je odredio jednomesečni pritvor.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Umro dvostruki ubica
Pre nego što će popiti sonu kiselinu, dvostruki ubica iz Leskovca Dragan Stojanović Bečejac (43) zapevao: "Izdali me prijatelji, izdao me brat"

LESKOVAC - Osumnjičeni za dvostruko ubistvo Dragan Stojanović Bečejac (43) iz Leskovca umro je preksinoć u Urgentnom centru u Beogradu. Stojanović je uhapšen u nedelju u jednoj napuštenoj kući u naselju Dubočica. Potom je prebačen u zatvorsku bolnicu u Beogradu, jer je pre hapšenja pokušao da izvrši samoubistvo ispijajući sonu kiselinu.
Bečejac je 17. januara u leskovačkom naselju Bobište upao u kuću Mitića s namerom da ubije svoju bivšu suprugu i njenog sadašnjeg supruga, ali je u afektu ubio Miroslavljevog očuha Jovana Mitića (45) i dedu Bogosava (71). U toku hapšenja uspeo je da popije sonu kiselinu pevajući hit Šemse Suljaković "Izdali me prijatelji, izdao me brat".

Vest da je dvostruki ubica preminuo donela je veliko olakšanje u porodici Mitić. Ono se vidi i na licu Snežane Bilobrk, koja se s Bečejcem razvela pre izvesnog vremena i na koju je dvostruki ubica bio posebno kivan. Snežana nije mogla da veruje da je Stojanović umro u bolnici posle trovanja. Samo je kratko prokomentarisala da je "samoubistvo bila jedina kazna". Slično kazuje i njen suprug Miroslav Mitić, koji je te kobne noći jedva izbegao cev razjarenog dvostrukog ubice.

Meštani Bobišta Slađana J., Radmila S. i Novica J. kažu da je celo naselje živelo u strahu od dvostrukog ubice dok je bio u bekstvu. Bio je nepredvidljiv, kaže Novica J. i dodaje:

- Bojali smo se da slučajno ne pobegne iz zatvora i završi započeto ubijanje. Strahovali smo i zatvarali se u kuće, nismo izlazili mnogo na ulicu. Bečejac je, pre nego što će popiti sonu kiselinu, zapevao: "Izdali me prijatelji, izdao me brat". Priča se, takođe, da je nekome dao novac da ga prebaci na sigurno. Međutim, izgleda da se "posao izjalovio", odnosno da "plaćenik" nije mogao ništa da uradi jer mu je policija stalno bila za petama - kaže on.

Ipak, u operaciji hapšenja umnogome su pomogli građani koji su svojim dojavama ukazivali na smer kretanja dvostrukog ubice. Uhvaćen je uz pomoć lažnog molera.
Oni koji su dobro poznavali Bečejca bili su iznenađeni informacijom da posle hapšenja nije mogao da se kreće i govori. To, kažu, nije ličilo na osionog i "silnog" Bečejca. Očigledno da se s njim nešto dogodilo. Nije govorio, bio je bled, s jakim grčevima na licu, što je ukazivalo na mogućnost da se otrovao.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Obukao crninu pre zločina!

ZRENJANIN - Ljubomir Vasić (55), koji je prekjuče po podne iz pištolja usmrtio Anicu Grujić (48) pa zatim presudio sebi, verovatno je već bio spreman na ovakav čin pošto su se samo dan pre incidenta njih dvoje posvađali zbog posla. Nesreća se dogodila u drvari "Sara", čija je vlasnica bila Anica, a Ljubomir u njoj povremeno radio.
Kako saznajemo, on je svakog jutra dolazio kod Anice na kafu, kad bi se dogovarali o poslu, ali ovog fatalnog prepodneva sve je bilo drugačije.

- Ljubomir je jako nervozan došao u drvaru, verovatno zbog toga što se dan pre posvađao s našom gazdaricom. Ušao je u kancelariju i čuli smo neku raspravu. Ušli smo da vidimo o čemu se radi, a on nam je rekao da ga sačekamo ispred. Videli smo kako odjednom žurno izlazi iz drvare i odlazi u kuću preko puta. Samo nekoliko minuta kasnije vratio se i potom smo čuli tri pucnja. U kancelariji smo zatekli Anicu kako leži pored stola ustreljena u grudi, a majstor Ljubo je ležao pored nje upucan u glavu, sa pištoljem C3 kalibra 7,65 milimetara u rukama - rekao nam je jedan od radnika drvare "Sara".

Bliski prijatelj pokojnog kaže da je tog jutra sve bilo neuobičajeno i da se Ljubomir prvi put pojavio u crnini.

- Znao sam da će se nešto dogoditi! On je bio lovac i uvek je nosio lovačka odela, maslinastozelena. Tog jutra sam ga prvi put u životu video u crnini. Kao da je time hteo da nagovesti nesreću - kaže naš sagovornik i dodaje da spekulacije o navodnoj vezi Ljube i Anice uopšte nisu tačne.

- On je bio dobar prijatelj Aničinog muža Mirka Halasa. Često su zajedno zidali, a otkad je on poginuo prošle godine, Ljuba je pomagao Anici oko drvare.

Prijateljice Aničine starije ćerke Maje izjavile su juče da su videle Ljubu kako često dolazi u njihovu kuću, ali samo zbog posla.

- Nisu njih dvoje bili u vezi. Ljuba je dolazio zbog posla, nikada iz nekih drugih razloga. Mojim drugaricama je poginuo otac pre nekoliko meseci i nema govora da je Anica bila u vezi sa Ljubom - izjavila je Majina prijateljica.
    Ljubomir Vasić bio je rodom iz banatskog sela Srpski Itebej, gde žive njegova supruga i dvoje dece. Prema rečima meštana, bio je izuzetan zidar i građevinski preduzimač. Živeo je sam u iznajmljenom stanu u Mužlji, u ulici Imrea Madača. Anica Grujić sahranjena je juče na Temišvarskom groblju, a datum Ljubomirove sahrane još nije utvrđen.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 534 535 537 538 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.213 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.