Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1445540 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
HTC 
Novosadski lopov pucao u krađi skupocenog telefona

- Nepoznati mladić ukrao je danas oko 10 sati iz jedne prodavnice mobilni telefon, a nakon toga i pucao pored glave čoveka koji ga je bio uhvatio.

Prema rečima svedoka, mladić je ušao u prodavnicu mobilnih telefona u strogom  centru Novog Sada, zatražio jedan skupoceni telefon da pogleda, a potom počeo da beži.

Svedoci su kazali da je pljačkaša zatim pojurio mladić iz obližnje prodavnice i uhvatio ga, nakon čega je napadač izvadio pištolj i pucao čoveku pored glave.

Napadač je potom uspeo da pobegne.

Policija je izašla na lice mesta i kao dokazni materijal uzela video zapis, pošto je prodavnica opremljena video nadzorom.

Izvor:RTV
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Incident na parkingu na BeŽanijskoj kosi
Zapaljen džip fudbalera Zvezde

Autor: A. Ž. Adžić - P. Veličković | 11.04.2008 - 06:37

BEOGRAD - Na džip „tojota“, koji je dat na korišćenje Pavlu Ninkovu (23), fudbaleru Crvene zvezde, dvojica za sada neidentifikovanih mladića, juče oko 2.15 sati, na parkingu u Ulici Danila Lekića na Bežanijskoj kosi, bacila su „Molotovljev“ koktel. Džip je izgoreo, a u požaru su oštećeni i „opel vektra“ i „sitroen“, koji su bili parkirani do „tojote“.

- Džip sam preksinoć oko 21 sat parkirao ispred zgrade, gde obično i ostavljam vozilo. U to vreme nije bilo nikog sumnjivog na parkingu. Oko 2.15, komšija me je zvao na fiksni telefon i rekao da je zapaljen moj automobil. Istračao sam iz stana i na parkingu ugledao buktinju. Džip je goreo s prednje i sa zadnje strane, ali ne i unutra - priča za „Blic“ Ninkov.
Na parkingu su u to vreme već stigle i patrole policije i vatrogasci koji su razbili staklo na džipu, da bi ugasili vatru koja je zahvatila prednji i zadnji deo vozila.
- Komšije su mi kazale da su videle dva momka kako nešto bacaju na džip, vozilo počinje da gori, a oni beže. Zaista ne znam ni ko su oni ni zašto su to uradili. Od trenutka kada sam video zapaljeni džip, razmišljao sam da li sam se s nekim sukobio. Nisam, međutim, mogao da se setim nijedne osobe s kojom imam neke razmirice ili sam u svađi - kaže Ninkov.
Desni bek Zvezde naglašava da je „uvek bio fer prema ljudima, bilo da je s njima u privatnim ili komšijskim odnosima“.
- I u fudbalu sam uvek bio i sada sam korektan. Ne zameram se ni ne svađam, ne zatvaram vrata. Nisam se promenio od kada igram u Zvezdi, da bi neko na mene bio ljubomoran. A živim u kraju gde me svi znaju, i navijači Zvezde i Partizana, i sa svima sam u dobrim odnosima - objašnjava fudbaler crveno-belih.
Ninkov juče nije išao ni na prepodnevni trening Zvezde jer je u to vreme razgovarao s operativcima PU za grad Beograd, koji pokušavaju da otkriju „bombaše“. I njima je, kako saznajemo, ispričao da ne sumnja ni na koga i da ne zna razlog zbog kojeg bi neko njemu zapalio džip.
- Taj džip sam vozio tek nešto više od mesec dana. Klub, koji ima ugovor s „Tojotom“, dao mi ga je na korišćenje - kaže Ninkov.
Pavle Ninkov je početkom ove godine iz Čukaričkog prešao u Crvenu zvezdu za 600.000 evra, a potpisao je ugovor do 2012. godine. Prethodno je igrao u Radu i Radničkom iz Novog Beograda. U Zvezdi igra na poziciji desnog beka, a nedavno na utakmici protiv Makedonije u Skoplju debitovao je i za reprezentaciju Srbije.

U Zvezdi bez komentara
Goran Bunjevčević, direktor Crvene zvezde, rekao je za „Blic“da je čuo za eksploziju, ali da ne zna pojedinosti.
- Policija radi svoj posao. Za sada ne znamo detalje, pa se još nećemo oglašavati tim povodom - rekao je Bunjevčević, posle sastanka u FSS.
B. M.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Ispituju se navodi svedoka saslušanog u Tužilaštvu za ratne zločine
Vukčević na meti Karadžićevih ljudi

Autor: V. Z. C. - U. P. | 11.04.2008 - 06:13

BEOGRAD - Dvojica bivših pripadnika DB-a Republike Srpske, za koje je svedok u Tužilaštvu za ratne zločine tvrdio da su planirali atentat na tužioca Vladimira Vukčevića, bili su u obezbeđenju haškog optuženika Radovana Karadžića, saznaje „Blic“ iz izvora bliskih istrazi.

Do ovih saznanja došlo se naknadnim proverama imena dvojice muškaraca, koja je naveo svedok na saslušanju u Tužilaštvu sredinom februara ove godine. Utvrđeno je i da su oni bili pripadnici DB-a u vreme rata u Bosni i Hercegovini, a nakon toga njihova imena postala su značajna u svetu organizovanog kriminala. Svedok je tvrdio da su ta dvojica, kao i nekadašnji saradnici Milorada Ulemeka Legije, planirali atentat na tužioca Vukčevića i još dvojicu visokih funkcionera Vlade Srbije.
Načelnik Uprave kriminalističke policije Republike Srpske Gojko Vasić izjavio je juče da MUP Srbije nije tražio proveru osoba u vezi sa pripremom atentata na tužioca Vukčevića. Izvor iz vrha policije Republike Srpske juče je naveo da ih još niko iz Srbije nije obavestio o iskazu svedoka saslušanog u srpskom tužilaštvu. Isti izvor je naveo da će uskoro biti održan sastanak sa predstavnicima bezbednosnih službi iz Srbije, pa je moguće da će tada biti obavešteni.
- Pominjao je neka imena koja su poznata tužiocima sa prostora Republike Srpske. Pominjao je neke osobe iz organizovanog kriminala, da je bio njihov saborac, i to je sve što mogu da kažem. Ostalo sve spada u domen istrage i nadam se da će se doći do rezultata - izjavio je Bruno Vekarić, portparol Tužilaštva za ratne zločine.
Sudije i tužioce Specijalnog suda, kao i Suda i Tužilaštva za ratne zločine, čuvaju pripadnici posebne jedinice Uprave za obezbeđenje ličnosti i objekata MUP Srbije. Tužilac Vukčević je takvo obezbeđenje dobio posle pretnji koje su mu ranije bile upućivane. Osim njih, policajci brinu o bezbednosti nekih njihovih kolega širom zemlje.
Kriminolog Dobrivoje Radovanović smatra da dosadašnja Uprava za obezbeđenje ličnosti koja postoji pri MUP-u Srbije nije dovoljna kod obezbeđenja sudija i tužilaca. Radovanović smatra da je potrebno stvoriti nešto nalik američkoj maršalskoj službi, koja bi danonoćno brinula o njihovoj zaštiti.
On ističe da treba praviti razliku između pretnji koje dobijaju sudije i tužioce koji se bore protiv organizovanog kriminala, od pretnji koje su upućene njihovim kolegama koji istražuju i procesuiraju ratne zločine.
- Kriminalac je pogođen presudom i onda reaguje, ali to ne radi ishitreno, već osmišljava plan. S druge strane, razne „patriote“ sebi uvrte u glavu da im je zadatak da likvidiraju sudiju ili tužioca za ratne zločine kao vid nacionalne borbe. To je neka vrsta fanatika i zato mogu da budu još opasniji - zaključuje Radovanović.
Proteklih godina bilo je nekoliko slučajeva da su predstavnici pravosudnih organa dobijali pretnje, i to uglavnom poštom ili SMS-om. U policiji kažu da svakodnevno proveravaju preteća pisma, poruke dobijene mobilnim telefonom, upućene sudijama i tužiocima od nekog ko je nezadovoljan postupkom, presudom.
Atentat bio planiran i na Đilasa i Dinkića
Bivši pripadnici Državne bezbednosti Republike Srpske planirali su atentat i ministre Dragana Đilasa i Mlađana Dinkića, rečeno je „Blicu“ u Tužilaštvu za ratne zločine. Ministar za NIP Dragan Đilas potvrdio je juče za „Blic“ da je od bezbednosnih službi dobio informaciju da je i on bio meta atentata.
- Iz bezbednosnih službi su me obavestili pre mesec dana i to sam primio k znanju. Nemam obezbeđenje i neću ga tražiti jer se ne osećam ugroženo. Verujem da bezbednosne službe rade svoj posao - kratko je prokomentarisao Đilas.

Sumnjiva još jedna osoba za ubistvo sudije Cvejića
KNJAŽEVAC - Knjaževačka policija je intenzivnom istragom došla do novih saznanja o ubistvu predsednika Opštinskog suda Dragiše Cvejića, ispod čije je kapije postavljena bomba. Ime osobe za koju postoji mogućnost da je povezana sa atentatom za sada se drži u tajnosti, a povezano je sa privatnim životom sudije.
- Uzeli smo uzorke DNK i očekujemo rezultate analiza, a za sada nema novih hapšenja osumnjičenih - kazao je izvor „Blica“.
Kako nezvanično saznajemo, trojica osumnjičenih dali su alibi, tako da policija proverava istinitost njihovih iskaza. Na šakama Denisa Ivanovića, saznajemo, prilikom hapšenja su pronađeni tragovi nitrata, što može ukazati da je imao eksplozivne naprave u rukama.
E. B.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Gruhonjić pušten iz policije
Autor: Beta | 11.04.2008 - 14:09

Šef dopisništva agencije Beta u Novom Sadu Dinko Gruhonjić pušten je danas iz policije sat vremena nakon hapšenja.

Gruhonjić je ranije danas priveden tokom akcije Otpora u centru Novog Sada. Gruhonjić je policijskom "maricom" odvezen sa novosadskog Trga slobode, odakle je izveštavao, u stanicu policije Stari grad.
"Nisam video razlog za to, radio sam posao, policija nas je prekinula u obavljanju dužnosti, nisam bio organizator skupa", izjavio je Beti Gruhonjić nakon puštanja.
Gruhonjić u podne je otišao da izveštava sa skupa pokreta "Otpor", koji je najavio da će se ponovo aktivirati.
"Uzimao sam izjave od organizatora, bilo je tu još kolega. Došla su dvojica policajaca, prekinuli nas u obavljanju posla, legitimisali dvojicu organizatora i tražili prijavu skupa. Oni su rekli da nisu prijavili skup i onda su od njih tražili lične karte. Stajao sam pored, kako bih mogao da imam kompletnu sliku šta se dešava", kazao je Gruhonjić i dodao:.
"Policajci koji su me vozili i oni u stanici bili su vrlo korektni i na kraju je sve izgledala kao komedija situacije, koja je nažalost neodoljivo podsetila na 1999. godinu - imali smo i otpor i policiju i novinara kojeg hapse, ali ja se iskreno nadam da je to samo ličilo i da se više nikad neće ponoviti", dodao je Gruhonjić.

Policajci su tokom akcije Otpora razgovarali sa organizatorima i tražili da se okupljeni novinari sklone, što je Gruhonjić odbio. Nakon toga zatražili su od njega ličnu kartu, što je Gruhonjić takođe odbio, posle čega je odvezen policijskim vozilom.
Aktivisti Otpora danas su, posle višegodišnje pauze, obnovili rad tog pokreta akcijom na novosadskom Trgu slobode u kojoj su pozvali građane i svoje bivše članove da im se pridruže u zaštiti ideja iz 5. oktobra 2000. godine.

Pajtić: Sve podseća na devedesete
Predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić izjavio je da ga današnje privođenje novinara Bete Dinka Gruhonjića podseća na najstrašnija vremena devedesetih godina, kada je režim surovo gušio slobodu medija.
Pajtić je agenciji Beta iz Brisela gde službeno boravi, rekao da ga Gruhonjićevo privođenje neodoljivo podseća i na gušenje slobode javnih ličnosti koje su se devedesetih otvoreno zauzimale za demokratsku i proevropsku Srbiju.
"Očigledno da je ovo privođenje inspirisano antievropskom koalicijom Šešelja i Koštunice koja danas pokazuje na šta bi ličila Srbija, ukoliko bi ove dve stranke formirale vladu Srbije", rekao je Pajtić.
Vojvođanski premijer i potpredsednik Demokratske stranke je rekao da će DS uvek najoštrije osuditi svaki progon nezavisnih novinara i svaki progon političkih neistomišljenika u Srbiji.
"Nikada kao stranka nećemo dozvoliti da se ta vremena ponove i da hapšenje i zastrašivanje budu metode političkog delovanja bilo koje političke stranke u našoj zemlji", rekao je Pajtić.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Prekinuto suđenje Luki Bojoviću zbog lažne dojave o bombi
Autor: Tanjug | 11.04.2008 - 12:40

Suđenje Luki Bojoviću, kome se sa još trojicom optuženih sudi zbog neovlašćenog držanja oružja i falsifikovanja isprava, prekinuto je danas na samom početku zbog dojave da je u zgradi Palate pravde podmetnuta bomba.

Suđenje je prekinuto, a optuženi su vraćeni u Okružni zatvor u Beogradu.
Bojović je u ranije datom iskazu delimično priznao dela za koja se tereti, navodeći da je svestan svoje krivice i da mu je žao zbog toga. Iznoseći svoju odbranu Bojović je priznao da je posedovao pištolj bez dozvole i dve falsifikovane lične karte, dok je deo optužnice koji se odnosi na posedovanje automatskog oružja i municije, negirao.
Pored Bojovića, optuženi su Ilija Novović i Milan Vajagić, kao i Veljko Banović zvani Votka, koji se tereti i za trgovinu drogom. U Banovićevom stanu i automobilu, prilikom hapšenja, policija je pronašla devet grama heroina i šest grama marihuane, dva pištolja - CZ i "bereta", kao i falsifikovanu vozačku dozvolu.

Bojović i Banović uhapšeni su krajem septembra prošle godine, kada je policija saopštila da je reč o vođama jedne od najopasnijih kriminalnih grupa koja je pružala utočište određenim pripadnicima "zemunskog klana".
Optužnica ih, međutim, za to ne tereti. Prilikom pretresa njihovih stanova policija je pronašla više automatskih pušaka, pištolja, prigušivača i municije.
Suđenje Bojoviću zbog falsifikovanja isprava trebalo je da se održi i u ponedeljak u Prvom opštinskom sudu ali je odloženo zbog lažne dojave o postavljenoj bombi.
Beogradski dnevnik "Kurir" danas prenosi da su lažne dojave o podmetnutim bombama, u stvari, pretnje uputćene Bojoviću da ne bi dao iskaz pred holandskim istražnim organima u vezi sa ubistvom Srđana Miranovića.

Deseta lažna dojava o bombi u Palati pravde
Anonimna dojava o podmetnutoj bombi u Palati pravde u Beogradu ponovo je bila lažna, a zbog nje su danas usledili potpuna evakuacija zgrade i prekid suđenja od dva sata, potvrdila je Tanjugu portparol Okružnog suda Ivana Ramić. Ovo je deseti put u poslednjih mesec i po dana i treći put u toku ove sedmice da je zgrada Palate pravde u Savskoj ulici evakuisana zbog dojava o podmetnutoj bombi, za koje se ispostavljalo da su bile lažne.
"Palata je evakuisana, a suđenja su prekinuta na dva sata zbog anonimne dojave koja je jutros u 9.30 časova anonimni muški glas uputio na broj centrale Palate pravde", kazala je Ramićeva.
Potragu za bombom obavile su kontradiverzione snage MUP-a i sudska straža i pošto su konstatovali da nema opasnosti, zaposleni i građani vratili su se u zgradu oko 11.30 časova, dodala je ona. Poslednje dve lažne dojave o podmetanju bombe u toj zgradi dogodile su se u ponedeljak i utorak.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Vozač juga poginuo u sudaru sa autobusom GSP
Autor: Blic online - Beta | 11.04.2008 - 09:03

U sudaru automobila i autobusa na Voždovcu jutros je život izgubio vozač automobila Ivan P. (20) rečeno je Beti u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Nesreća se dogodila jutros u 5.20 na uglu ulica Paunove i Baštovanske kada je Ivan P. vozeći autombil "Jugo" udario u autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji 503.
Ivan P. je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, potvrđeno je u MUP-u Srbije.

Na autoputu kod Beogradske arene desila se oko jedan sat posle ponoći teška saobraćajna nesreća u kojoj su teško povređene dve osobe. Kako B92 nezvanično saznaje, do sudara je došlo je zbog nepažnje dvojice vozača koji su se nepropisno parkirali uz desnu ivicu autoputa. Na njih je, ubrzo nakon toga, naletela cisterna i još jedan automobil.
Autoput bio je blokiran skoro dva sata.

Ranije noćas u Bulevaru Oslobođenja, u saobraćajnoj nesreći povređene su dve osobe, nakon sudara automobila i autobusa javnog gradskog prevoza. Povređeni iz oba sudara prebačeni su na Urgentni centar, a prema poslednjim informacijama oni su zadobili teže i lakše povrede glave i donjih ekstermiteta.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA LAŽNE DOJAVE O POSTAVLJANJU BOMBI

BEOGRAD , 11. aprila (Tanjug) - Beogradska policija je uhapsila Zorana K. (44) iz Bujanovca, zbog osnovane sumnje da je lažnim dojavama o postavljanju bombi na više lokacija u Beogradu izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda.

On je uhapšen u saradnji sa policijom iz Bujanovca i priveden istražnom sudiji Opštinskog suda u tom gradu.

Kako je navedeno u saopštenju MUP-a Srbije, Zoran K. je od februara do aprila ove godine više puta sa takvim informacijama pozivao dežurnu službu beogradske policije.

Samo u aprilu lažno je prijavio policiji da je postavljena bomba - četiri puta na autobuskoj stanici, dva puta ispred Kancelarije haškog tribunala i jednom u zgradi televizije B92.

Prilikom pretresa stana Zorana K. policija je pronašla mobilni telefon i karticu koju je koristio prilikom lažnih dojava, navedeno je u saopštenju.

Njemu je određen pritvor do osam dana. U međuvremenu je za isto krivično delo uhapšen i Toplica Ð. (30) takođe iz Bujanovca, za koga se sumnja da je radio zajedno sa Zoranom.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Tragičan kraj svađe u Budisavi
Rođaka ubio budakom zbog međe
Autor: Ana Lalić | 11.04.2008 - 06:00

NOVI SAD - Osamdesetogodišnji Petar Jovetić iz Budisave brutalno je ubio svog brata od strica Mirka Jovetića (74), kog je tukao budakom do smrti. Zločin se dogodio u sredu uveče, ali je otkriven tek juče ujutru, kada se Petar Jovetić prijavio policiji. Razlog ovog brutalnog ubistva je višedecenijska svađa braće oko međe na njihovom imanju u Budisavi.

- Godinama su se svađali oko te međe. Zbog njih je policija dolazila u selo svakih nekoliko meseci jer su se stalno svađali i tužakali - kažu meštani Budisave, ubeđeni da je ubistvo usledilo kao kulminacija loših odnosa.
Prema nezvaničnim podacima, pokojni Mirko je u sredu predveče ušao u Petrovo dvorište i ponovo otpočeo svađu oko međe. U žučnoj svađi Mirko je navodno izvadio klešta i počeo da seče žicu koja je obeležavala spornu među između njihovih imanja. Petar se tu usprotivio i počeli su da se otimaju oko klešta. U sukobu koji je usledio, Mirko je udario brata po glavi i raskrvario ga. Kako je pre hapšenja sam ispričao komšiluku, Petar se razbesneo zbog udarca, dograbio budak i krenuo na brata. Prvim udarcem u glavu oborio je Mirka na zemlju, gde je nastavio da ga udara sve dok ga nije ubio.
- Taman sam krenuo na posao, kada me je deda Petar zaustavio i rekao da pozovem policiju i da ih obavestim da je prethodno veče ubio Mirka. Nisam mogao da verujem šta mi to govori, ali sam ga poslušao - kaže komšija koji je obavestio policiju o ubistvu.
Prema njegovim rečima, Petar, koji je imao krvavi zavoj na glavi, zatim je mirno sačekao dolazak patrole. Kako je ispričao policiji, on je nekoliko sati nakon ubistva pokušao da se prijavi.
- Oko osam uveče sam išao do komšije da mu kažem da pozove policiju da me hapse. Međutim, kapija je bila zaključana i nisam mogao da ih dozovem - rekao je osumnjičeni.
Nakon toga je otišao u svoju kuću u Cara Dušana 154, gde je sačekao jutro. Policiju je dočekao mirno, a zatim je odvezen u pritvor.
- Znali smo da se godinama svađaju oko te međe. Što su bili stariji, to su im rasprave bile žučnije. Ovome se, ipak, niko nije nadao... - u šoku komentarišu meštani Budisave.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
HTC 
Eksplozija na Zvezdari
 - Subota, April 12, 2008 10:41 
Jutros oko 8 časova i 30 minuta u ulici Laze Dokića broj 10, na Zvezdari, dogodila se eksplozija. Prema nepotvrđenim informacijama, poginula jedna osoba. Još se ne zna uzrok eksplozije, a kriminalistička policija vrši uviđaj.

Prema rečima stanara zgrade, detonacija je bila kratka, nije ličila na klasičnu eksploziju i nije bilo dima ni požara.

Intervenisala je i ekipa Hitne pomoći, a na licu mesta su i vatrogasci.

Izvor:RTS
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
„Laboranti“ saslušani u Specijalnom sudu
Posle otkrivanja fabrike droge u Vinči
Autor: A. Ž. A. | 12.04.2008 - 06:00

BEOGRAD - Branko P., Mihajlo S., državljani Srbije i Bugarin Radostin D. T., osumnjičeni za proizvodnju sintetičke droge u nedavno otkrivenoj laboratoriji u Vinči, juče su privedeni istražnom sudiji Specijalnog suda.

Policija u međuvremenu proverava s kim je ova trojka sarađivala, jer se sumnja da su deo organizovane, međunarodne grupe i da nisu sami nabavili supstance, niti krijumčarili i prodavali narkotike. Još nije urađeno veštačenje materija nađenih u laboratoriji, ali supstance od kojih se prave sintetičke droge ne proizvode se u Srbiji pa se istražuje odakle su prokrujumčarene. Predmet istrage je i gde su narkotici krijumčareni i prodavani, da li je tržište bilo u zemljama Zapadne Evrope i Bliskom istoku, ali i u susednim državama.
Trojica osumnjičenih su laboratoriji instalirali u kući D. V., brata uhapšenog Branka P., koji već godinama živi u Nemačkoj. Prema sadašnjim saznanjima, glavni hemičar je bio Bugarin Radostin D. T. koji je mešao supstance.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 220 221 223 224 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.