Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pozovite 92 ~ Vesti iz crne hronike  (Pročitano 1437603 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pucnji u noge
M. RISTOVIĆ, 11.02.2008 19:37:56    

NIŠ - Ispred diskoteke "Trezor 9", u prigradskom naselju "9. maj", došlo je do nove pucnjave. U nedelju, oko 4.10, teške telesne povrede zadobio je Bratislav Ivić (34), iz sela Balajnac u opštini Merošina, jedan od suvlasnika diskoteke.
Niška policija je saopštila da je od hitaca ispaljenih iz vatrenog oružja Bratislav zadobio prostrelne rane u predelu nogu, da je hospitalizovan u Kliničkom centru i da nije u životnoj opasnosti.
Istražni sudija Okružnog suda Zoran Popović, koji je izvršio uviđaj na mestu pucnjave, predočio je da je Bratislavu Iviću, dok je sedeo u svom automobilu, prišao maskirani napadač i u njega ispalio više hitaca. Na licu mesta pronađene su tri čaure, a tek treba da se utvrdi motiv te pucnjave. Kako saznajemo, zasada nepoznati napadač nosio je fantomku na glavi.
Očigledno je da se ne radi o pokušaju ubistva, već o nameri da se Bratislavu nanesu teške telesne povrede. Suvlasnik diskoteke "Trezor 9" Bratislav Ivić od ispaljenih hitaca zadobio je po jednu prostrelnu ranu na butini i potkolenici. Nezvanično saznajemo da organima gonjenja nije poznat kao počinilac krivičnih dela, a posle ranjavanja je izjavio da ne zna zašto bi neko pucao na njega. Bratislav Ivić je konstatovao i da, ukoliko je napadač hteo da ga ubije, sigurno bi to i uradio.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Sarma zna istinu
E. V. N., 11.02.2008 19:35:38    

MIĆO Nikolić zvani Sarma (52) i dalje je u kritičnom stanju, potvrđeno je "Novostima" u Kliničkom centru Vojvodine. Nikolić je u Urgentni centar dovezen sa dve prostrelne rane u predelu podlaktice i butine i dve ustrelne u stomak i rame. Kontroverznog biznismena u subotu oko 19 časova ranio je nepoznati počinilac hicima iz automatskog oružja.
Novosadska policijam uhapsila je u nedelju posle podne Marka Markuša (19) iz Novog Sada, njegovog brata od strica Nikolu Markuša (25) iz Odžaka, Grujicu Mitrovića (19) i Branislava Derletu (19) iz Novog Sada, sve zbog ranije počinjena krivična dela. A kako nezvanično saznajemo, privedenu četvorku policija povezuje i sa pokušajem ubistva Nikolića.
Kako su "Novosti" već pisale Sarma je neposredno posle ranjavanja prepoznao jednog od napadača. Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je reč o Marku Markušu, koga policija tereti još i za ranjavanje Radeta Ašćerića 20. decembra prošle godine ispred diskoteke "Kili". Inače, devetnaestogodišnjeg Markuša policija povezuje i sa nedavnom pljačkom kockarnice "Apeks".
Marko Markuš je uhapšen u Ulici Kosančić Ivana, u stanu Nikole Markuša, njegovog brata od strica, koji je takođe lišen slobode zajedno sa Mitrovićem, koji se tereti za falsifikovanje isprava. Istovremeno na Sajlovu policija je uhapsila Derletu koji je pružao otpor prilikom hapšenja. Kod njega je pronađeno 180 kapsula "tramadola". Kako nam je nezvanično potvrđeno u PU Novi Sad trenutno se utvrđuje veza između uhapšenih i Sarme.
Međutim, istražni sudija Nenad Simović nije u mogućnosti da sasluša teško ranjenog Nikolića, čiji iskaz može biti ključan za dalji tok istrage.
Nikolićevo ime pominje se u dopisima "Interpola" i policija zemalja iz regiona. Novosadskoj javnosti postao je poznat posle pokušaja ubistva Ašćerića u aprilu 2005. u Nikolićevoj kockarnici ispred koje je i ranjen.

SIN POLICAJCA
UHAPŠENI Marko Markuš sin je viskog policijskog službenika u PU Novi Sad. Iako devetnaestogodišnjak, već ima "bogat" policijski dosije. U javnosti je poznat kao kavgadžija i učesnik je u tučama u novosadskim noćnim lokalima. Markuš je pre dve godine osuđen zbog napada na službenika policije, optužen je za ranjavanje Radeta Ašćerića i izazivanje opšte opasnosti...

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Skandal u beogradskoj školi
Učiteljica ojadila roditelje učenika

Autor: J. D. Ilić | 12.02.2008 - 06:00

Učiteljica S. V. u Osnovnoj školi „Ivo Andrić“ na Kanarevom brdu, mesecima unazad tajno je zvala mame svojih đaka i tražila im novac na pozajmicu. Obraćala im se plačnim glasom navodeći da joj muž ide na hemoterapiju ili da joj je ćerka na lečenju. Međutim, kada je početkom drugog polugodišta umesto nje došla druga učiteljica, roditelji su shvatili da su prevareni.

- Pozvala me je pre četiri meseca oko 22 časa i gotovo jecajući rekla da je očajna jer joj je muž teško bolestan. Pošto u mene ima najviše poverenja bila je slobodana da mi se obrati za pomoć i zatraži pozajmicu. Rekla je da će mi pare vratiti do Nove godine. Bila sam šokirana i potresena. Zaista me je pogodila njena priča, a pošto se radilo o učiteljici moga deteta, nisam imala razloga da sumnjam. Pozajmila sam joj 1.000 franaka. Od tada sam je nekoliko puta srela i svaki put mi se izvinjavala sa pričom da ne zna gde je od silnih briga. Ali, kada je krajem januara došla nova učiteljica, počela sam malo da se raspitujem i u razgovoru sa drugim roditeljima shvatila da nije samo od mene tražila novac - rekla je mama učenika koji ide u III/2 odeljenje.
Da nije jedina koja je učiteljici pozajmila novac, saznala je tek kada je čula da je S. V. podnela zahtev za odlazak u penziju.
- Te večeri sam se posvađala sa mužem, koji je bio protiv toga da joj damo pare. Međutim, ja sam reagovala kao majka. Pošto mi je rekla da joj je ćerka na lečenju u inostranstvu, nisam mnogo razmišljala i dala joj 600 evra. Rekla mi je da će mi vratiti pare do Nove godine, ali bojim se da ću morati da se oprostim od tog novca. Kada sam saznala da joj niko u porodici nije bolestan i da je redom zvala roditelje, osetila sam se prevarenom. Pitam se ko mi je učio dete i da li je moguće da u školi niko nije znao šta se dešava - kaže jedna od prevarenih majki.
Jedna majka koja nije nasela na priču kaže da joj je bilo sumnjivo to što ju je S. V. zvala iz školske zbornice usred noći.
- Malo je falilo da joj dam novac. Pozvala me je pre dva meseca oko 23 časa. Požalila mi se da joj muž ide na hemoterapije i da su joj hitno potrebne pare. Rekla je da je spremna da ode i kod zelenaša i pitala me da li ja znam nekog takvog. Pošto imam identifikator, videla sam da me je zvala iz školske zbornice što mi je bilo čudno, s obzirom na to da je bilo kasno i da je subota. Tako da joj, na sreću, nisam ništa dala - ističe žena koja je želela da ostane anonimna.
U školi kažu da su zatečeni, jer je S. V. važila za izuzetnog pedagoga .
- Pre Svetog Save sam čuo da ona pozajmljuje novac zbog porodičnih problema. Pozvao sam je da vidim da li mi kao kolektiv možemo da joj pomognemo. Ona je odbila rekavši da je sve već rešila. Posle nekoliko dana, odnosno 28. januara podnela je zahtev za odlazak u penziju. Mi smo onda kontaktirali policiju. Međutim, slučaj je već prijavio školski policajac koji je takođe nešto načuo - ističe Zoran Tošić, direktor Osnovne škole „Ivo Andrić“ i dodao da će škola učiniti sve što je u njenoj moći da se ceo slučaj ispita, a roditelji zaštite.
U prosvetnoj inspekciji su upoznati sa ovim nesvakidašnjim događajem, ali ističu da to ne spada u njihovu nadležnost. U policiji kažu da se najverovatnije radi o klasičnoj prevari i da bi svi koji su oštećeni trebalo da se jave u OUP Rakovica kako bi utvrdili tačan broj obmanutih, kao i iznos koji se potražuje.

Porodica nije znala
Kako nezvanično saznajemo, sin učiteljice kontaktirao je školu i roditelje raspitujući se kome sve njegova majka duguje i koliko. On je prevarenim roditeljima rekao da u porodici niko ništa nije znao, ali da su primetili da se sa njom dešava nešto čudno.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Porodična drama u Subotici završena pucnjavom
Hteo da se ubije, ranio sebe i ćerku

Autor: M.Po. | 12.02.2008 - 06:15

SUBOTICA - Deže P. (56) u subotu po podne uzeo je pištolj i prislonio ga na srce uz pretnju da će se ubiti.

U kući je u tom trenutku bila njegova 22-godišnja ćerka I.P. s prijateljem E.J. (30). Njih dvoje uspeli su da ubede Dežea da ne puca u sebe, ali je prilikom pokušaja ćerke da oduzme pištolj ocu oružje iznenada opalio ranivši potencijalnog samoubicu u potkolenicu, a njegovu ćerku u stopalo.
U gradskoj bolnici Dežeu i njegovoj ćerki konstatovane su teške telesne povrede. Metak je prošao kroz Dežeovu potkolenicu, a njegovoj kćeri kroz stopalo. Ortopedi su zbog toga I.P. amputirali deo prsta.
Policija o ovom događaju ne saopštava više detalja, a i u Zdravstvenom centru nisu dozvolili razgovor sa povređenima.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
U Beogradu uhapšena trojica mladića
Rampa zaustavila kradljivce džipa
Autor: P.V. | 13.02.2008 - 06:10

BEOGRAD - Nebojša G., Nikola Ž. i V.S. iz Beograda uhapšeni su preksinoć u ukradenom džipu „land rover“ u blizini Beogradskog hipodroma. Interventna patrola je preprečila put kradljivcima kod pružnog prelaza, a prilikom hapšenja pucali su u vazduh jer su lopovi pokušali da pobegnu.

Prema nezvaničnim informacijama, vlasnik džipa primetio je oko 23 sata ovu trojicu mladića kako mu kradu vozilo i odmah obavestio policiju. Nekoliko patrola krenulo je u potragu, a kod pružnog prelaza u blizini hipodroma lopove koji su dolazili iz pravca Banovog brda sačekala je spuštena rampa. To je policiji dalo vremena da ih sustigne, međutim, kad su ugledali rotaciona svetla, mladići su pokušali da se izvuku iz kolone i tom prilikom udarili u nekoliko automobila. Policajci su kod uhapšenih pronašli dva pištolja. Prema rečima izvora iz policije, Nebojša G. Nikola Ž. i V.S. odranije su poznati policiji po krađama automobila i razbojništvima.

Izvor:Blic
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
Istraga maskara u Palama
Trostruki ubica se krio u kući
Autor: Ekipa „Blica“ | 13.02.2008 - 08:08

BANJALUKA - Zijad Žigić Žiga uhapšen je preksinoć u Bijeljini zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Vlatka Mačara (31), Milana Vlaškića (25) i Radeta Magazina (43) 30. januara ispred kafića „Omerta“ na Autobuskoj stanici u Palama, potvrdio je njegov advokat Duško Tomić.

Policija se nije oglasila povodom hapšenja Zijada Žigića, ali je njegov advokat Duško Tomić juče izjavio da je njegov klijent celu prethodnu noć bio saslušavan u policijskoj stanici u Palama. U okviru istrage ispitan je i na poligrafu.
- Bio je jako dugo na poligrafu. Sumnjičili su ga za desetak ubistava, ralizičite sabotaže i diverzije, pa čak i za ubistvo bankara Ibrahima Dedića iz Zagreba. To je sve otpalo i nemaju nijednog elementa. Čist je kao suza, jer je jedino reagovao na pomen ubistva Ljubiše Savića Mauzera, a to je objasnio činjenicom da ga je poznavao - kaže Tomić.
On kaže da u Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo nisu želeli da kažu na koji način se Žigić dovodi u vezu sa pokojnim Mačarom koji je, kako policija pretpostavlja, bio meta bombaškog napada. Mačar je bio poznat u kriminalnim krugovima Istočnog Sarajeva, a 16. novembra 2006. godine bio je uhapšen sa Đorđem Ždralom i Bijeljincem Jugoslavom Erakovićem zvanim Juca u Beogradu, kada je kod njih pronađeno nelegalno oružje. Mačar je tada svu odgovornost za arsenal preuzeo na sebe, a pretpostavljalo se da je to oružje trebalo da bude upotrebljeno za obračun sa ekipom Darka Eleza.
Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je juče na predlog Okružnog tužilaštva jednomesečni pritvor Anesu Kurbegoviću iz Sarajeva zbog sumnje da je učestvovao u trostrukom ubistvu. U Centru javne bezbednosti Istočno Sarajevo potvrđeno je da su Kurbegovića uhapsili pripadnici MUP Kantona Sarajevo 7. februara, nakon čega je predat u nadležnost Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo. Oni navode da njihovi istražioci „raspolažu saznanjima da Kurbegović pripada međunarodnoj kriminalnoj grupi na čelu sa Darkom Elezom, kao i nedavno uhapšeni Anđelko Veljančić, Srpko Ružić, Dalibor Ristić i drugi“.
Osim sumnje da je umešan u nedavnu eksploziju na autobuskoj stanici u Palama, policija ima određena saznanja i o eventualnoj umešanost Kurbegovića u pokušaj pljačke „Nove banke“ 9. novembra 2005. godine i pljačku „Pavlović banke“ u Han Pijesku kada je ukradeno milion i po konvertibilnih maraka.

Žigić menjao prezime
Kako saznajemo, Žigić je na početku rata u BiH bio prvo pripadnik Patriotske lige, a zatim Desetog diverzantskog odreda Vojske RS i veliki je poznavalac eksploziva, zbog čega ga policija i dovodi u vezu sa poslednjim ubistvima u Palama. Zijad Žigić je za vreme rata promenio ime u Živko Mićić, ali je krajem devedesetih ponovo vratio svoje staro ime. Živi u Bijeljini sa suprugom i otac je petoro dece.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
Pronađen leš na desnoj obali Dunava
Autor: Tanjug | 13.02.2008 - 12:13

Na desnoj obali Dunava pronađeno je mrtvo telo za sada neidentifikovane žene, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Leš, koji je pronađen juče, prebačen je na Institut za sudsku medicinu radi u Beogradu radi obdukcije.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 18034
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC 
Prijava protiv ministra Lončara zbog utaje poreza
Autor: Blic online | 13.02.2008 - 11:26

Profesori Pravnog fakulteta podneli su krivičnu prijavu protiv ministra prosvete Zorana Lončara zbog zloupotrebe službenog položaja i utaje poreza od sedam i po miliona dinara, saznaje novosadski Radio 021.

U anonimnoj prijavi koja je dostavljena "Dnevniku" navodi se da je Lončar, navodno, prikrio podatke za utvrđivanje poreske obaveze i prikazao svoj udeo u preduzeću "Ju-biznis" DOO, koje se bavi trgovinom lekovima višestruko manjim.

Ministar Lončar izjavio je da navodi krivične prijave nisu tačni, kao i da je poslovanje firme bilo poznato državnim organima,a podaci o suvlasništvu bez upravljačkih prava Republičkom odboru za rešavanje sukoba interesa.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Istraga maskara u Palama
Trostruki ubica pušten na slobodu

Autor: Ekipa „Blica“- Srna | 13.02.2008 - 12:40

BANJALUKA - Zijad Žigić Žiga, koji je preksinoć uhapšen u Bijeljini zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Vlatka Mačara (31), Milana Vlaškića (25) i Radeta Magazina (43) 30. januara ispred kafića „Omerta“ na Autobuskoj stanici u Palama, pušten je sinoć na slobodu, potvrdila je Srni portparol CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić.

Policija se nije oglasila povodom hapšenja Zijada Žigića, ali je njegov advokat Duško Tomić juče izjavio da je njegov klijent celu prethodnu noć bio saslušavan u policijskoj stanici u Palama. U okviru istrage ispitan je i na poligrafu.
- Bio je jako dugo na poligrafu. Sumnjičili su ga za desetak ubistava, ralizičite sabotaže i diverzije, pa čak i za ubistvo bankara Ibrahima Dedića iz Zagreba. To je sve otpalo i nemaju nijednog elementa. Čist je kao suza, jer je jedino reagovao na pomen ubistva Ljubiše Savića Mauzera, a to je objasnio činjenicom da ga je poznavao - kaže Tomić.
On kaže da u Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo nisu želeli da kažu na koji način se Žigić dovodi u vezu sa pokojnim Mačarom koji je, kako policija pretpostavlja, bio meta bombaškog napada. Mačar je bio poznat u kriminalnim krugovima Istočnog Sarajeva, a 16. novembra 2006. godine bio je uhapšen sa Đorđem Ždralom i Bijeljincem Jugoslavom Erakovićem zvanim Juca u Beogradu, kada je kod njih pronađeno nelegalno oružje. Mačar je tada svu odgovornost za arsenal preuzeo na sebe, a pretpostavljalo se da je to oružje trebalo da bude upotrebljeno za obračun sa ekipom Darka Eleza.
Okružni sud u Istočnom Sarajevu odredio je juče na predlog Okružnog tužilaštva jednomesečni pritvor Anesu Kurbegoviću iz Sarajeva zbog sumnje da je učestvovao u trostrukom ubistvu. U Centru javne bezbednosti Istočno Sarajevo potvrđeno je da su Kurbegovića uhapsili pripadnici MUP Kantona Sarajevo 7. februara, nakon čega je predat u nadležnost Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo. Oni navode da njihovi istražioci „raspolažu saznanjima da Kurbegović pripada međunarodnoj kriminalnoj grupi na čelu sa Darkom Elezom, kao i nedavno uhapšeni Anđelko Veljančić, Srpko Ružić, Dalibor Ristić i drugi“.
Osim sumnje da je umešan u nedavnu eksploziju na autobuskoj stanici u Palama, policija ima određena saznanja i o eventualnoj umešanost Kurbegovića u pokušaj pljačke „Nove banke“ 9. novembra 2005. godine i pljačku „Pavlović banke“ u Han Pijesku kada je ukradeno milion i po konvertibilnih maraka.

Žigić menjao prezime
Kako saznajemo, Žigić je na početku rata u BiH bio prvo pripadnik Patriotske lige, a zatim Desetog diverzantskog odreda Vojske RS i veliki je poznavalac eksploziva, zbog čega ga policija i dovodi u vezu sa poslednjim ubistvima u Palama. Zijad Žigić je za vreme rata promenio ime u Živko Mićić, ali je krajem devedesetih ponovo vratio svoje staro ime. Živi u Bijeljini sa suprugom i otac je petoro dece.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Pronađen leš na desnoj obali Dunava
Autor: Tanjug | 13.02.2008 - 12:13

Na desnoj obali Dunava pronađeno je mrtvo telo za sada neidentifikovane žene, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Leš, koji je pronađen juče, prebačen je na Institut za sudsku medicinu radi u Beogradu radi obdukcije.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 174 175 177 178 ... 864
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.