Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 12:30:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poziva li Islam na rat?  (Pročitano 19871 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Istorijska čitanka za neki razred osnovne škole.Kada su Sloveni dolazili na Balkan,njime su vladali Rimljani.A Rimljani im nisu odmah prepustili teritoriju,nego kada više nisu mogli da se izbore sa njihovim napadima.Ali ako sam ja nešto pogrešno shvatio,nemam ništa protiv da me neko ispravi.

А откад су то Римљани староседеоци Балкана?  Smile

A ti si to video?

Јесам.

Mnogobošci su i oni koji kažu da ratuju za Boga,a služe đavolu.

А ја неук мислио да су многобошци они који верују у више Богова...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1009
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
А откад су то Римљани староседеоци Балкана? Smile

Pa za Slovene koji su dolazili na Balkan su po mom shvatanju Rimljani starosedeoci.Isto tako su Rimljani mnogobošci ratovali sa prethodnim starosedeocima Balkana,a ovi sa prethodnim itd.Međutim,suština je u tome da su svi ljudi ratovali.I onda se prebacuje Muhamedu da je propovedao rat,kao da život na Zemlji nije neprestani rat.Svaki dan se ratuje.Ako ne fizički,onda psihički.A ja sam shvatio da je Muhamed poručio ljudima da se ne boje ko pičke,nego da se bore za prave vrednosti u životu od kojih se ljudi dobro osećaju.I tu nije on mislio samo na fizičku borbu,nego i na psihičku.I objasnio je kako se na pravi način treba boriti i šta su prave vrednosti za koje se treba boriti.E sad,to što je on propovedao ljudi mogu samo subjektivno da shvate.Pa prema tome mogu i pogrešno da shvate.Tako sam i ja možda nešto pogrešno shvatio pa bi voleo da ispravim ako u nečemu grešim.

Јесам.

Jel' možeš onda približno rečima da opišeš šta se dešavalo.Ja bih voleo da znam.

А ја неук мислио да су многобошци они који верују у више Богова... Smile

Pa ako čovek služi đavolu,on od njega pravi boga.Ako čovek kaže da ratuje za Boga,a služi đavolu,on onda veruje u dva boga.Slično,ako čovek služi slikama i rezanim likovima,on njih smatra bogovima itd.
IP sačuvana
social share
Сети се одакле си пао и почни да чиниш своја прва дела!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
broj ljudi koji su poginuli zbog 3 semitske religije: judaizma ,hriscanstva i islama daleko prevazilazi sve zrtve rimskih ratova. takodje ,pored judaizma ,islam je jedina religija koja direktno zagovara rat i time mu daje duhovno pokrice. zbog toga se s pravom tvrdi da je islam religija zla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Mislim da islam ne poziva na rat .Protivnik sam  fanatika koji bi sve uradili za svoju veru ukljucujuci i nasilje nad decom i zenama.Pripadnica sam islamske vere ali sam udata za hriscanina koji u sali kaze da  bi voleo da je moje vere imao bi jos  4 zene.Protiv sam nasilja u bilo kom  obliku u bilo cije ime  pa u i u ime bozanstava jer uvek ce nevini da stradaju a krivci se spasavaju kazne .Znam da su zene u islamu  potcinjene i zao mi je sto nemaju vise prava .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Као што рекох - ислам јесте религија мира  Smile:

www.thereligionofpeace.com

Јасно се каже у Кур'ану:

"Fight those who do not believe in Allah, ... nor follow
the religion of truth...
until they pay the tax in acknowledgment
of superiority and they are in a state of subjection."
 Qur'an, Sura 9:29

Ајмо даље:

Sura (8:55) - "Surely the vilest of animals in Allah's sight are those who disbelieve"

Sura (48:29) - "Muhammad is the messenger of Allah. And those with him are hard (ruthless) against the disbelievers and merciful among themselves"

Sura (9:30) - "And the Jews say: Ezra is the son of Allah, and the Christians say: The Messiah is the son of Allah... Allah (Himself) fights against them. How perverse are they!"

Sura (8:12) - "I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them"

Sura (9:123) - "O you who believe! Fight those of the unbelievers who are near to you and let them find in you hardness"

Sura (5:33) - The punishment of those who wage war against Allah and His messenger and strive to make mischief in the land is only this, that they should be murdered or crucified or their hands and their feet should be cut off on opposite sides or they should be imprisoned; this shall be as a disgrace for them in this world, and in the hereafter they shall have a grievous chastisement
------------

Да, ислам је свакако религија мира...  Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2007, 15:36:07 od Reloader »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
HTC Topaz
rele, prouci pojmove: Allah, islam, musliman, sta oni znace na arapskom, pa se onda javi  Smile
za kraj, jedan citat iz Kur'ana, kad vec toliko cijenis citiranje:

2:62. One koji su vjerovali, pa i one koji su bili Jevreji, Kršćani, i Sabijci – one koji su u Allaha i u onaj svijet vjerovali i dobra djela činili – doista čeka nagrada od Gospodara njihova; ničega se oni neće bojati i ni za čim neće tugovati!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
rele, prouci pojmove: Allah, islam, musliman, sta oni znace na arapskom, pa se onda javi  Smile

Ма могу они да значе шта хоће, довољно је што сам их проучио у пракси  Smile

2:62. One koji su vjerovali, pa i one koji su bili Jevreji, Kršćani, i Sabijci – one koji su u Allaha i u onaj svijet vjerovali i dobra djela činili – doista čeka nagrada od Gospodara njihova; ničega se oni neće bojati i ni za čim neće tugovati!

Не знам какви су то мухамедови трипови - мора да је био на тешким дрогама - па час воли неког, час не воли...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6710
Islam kao religija uopste ne poziva na bilo kakve krvoprolice..postoji u Islamu sveti rat,ali taj sveti rat treba shvatiti...a ne pisati koje kakve gluposti...Ti mudzahedini i banditi sto svaki dan pozivaju na sveti rat,samo mlate praznu slamu...

"Не знам какви су то мухамедови трипови - мора да је био на тешким дрогама - па час воли неког, час не воли..."

"Idiotizam"- ako ne postujes druge,ne postujes ni sebe....
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Не, идиотизам и непоштовање других је управо ово:

the religion of truth... until they pay the tax in acknowledgment

Sura (8:55) - "Surely the vilest of animals in Allah's sight are those who disbelieve"

Sura (48:29) - "Muhammad is the messenger of Allah. And those with him are hard (ruthless) against the disbelievers and merciful among themselves"

Sura (9:30) - "And the Jews say: Ezra is the son of Allah, and the Christians say: The Messiah is the son of Allah... Allah (Himself) fights against them. How perverse are they!"

Sura (8:12) - "I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them"

Sura (9:123) - "O you who believe! Fight those of the unbelievers who are near to you and let them find in you hardness"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6710
Не, идиотизам и непоштовање других је управо ово:

the religion of truth... until they pay the tax in acknowledgment

Ok,sve je ovo u redu..Ali pazi jedno...Dali bi ti muslimani isli glavom kroz zid...Da na njih citav svet ne vrsi pritisak,i konstantno ih maltretira..dali bi ti ljudi malo gledali u realnost..pa oni imaju u glavi mozak..ne slamu...I ponavljam ti ljudi koji svaku dan pozivaju na "sveti rat" su obicni sektasi ...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 12:30:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.