Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Nov 2024, 00:07:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Potrebno stručno mišljenje  (Pročitano 16982 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Ja mislim da su gliste u tajnosti vec pocele rad na atomskom oruzju i sredstvima za masovno unistavanje te je moj predlog da sa proucavanja istih predjemo sto hitnije na obrazovanje sto sire koalicije slobodnih i demokratskih drzava a sve u cilju borbe za sprecavanje ovakve kampanje glista usmerene protiv prava i sloboda ostalih slobodnih ili vec kakvih stvorenja.

Uclani se A.LJ.K. to je organizacija koja ce bavi tim problem. A sto se tice tvog misljenja da su pocele rad na atomskom oruzju i sredstvima za masovno unistenje razmotricemo, al mislim da preterujes posto su gliste debili po definiciji, ali ko zna Smile
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 18.0.3.7
mob
Samsung SGH-E630
Ja mislim da ćemo uzeti nekoliko takvih glista, da jedu spamere  Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S8
Ja mislim da su gliste u tajnosti vec pocele rad na atomskom oruzju i sredstvima za masovno unistavanje te je moj predlog da sa proucavanja istih predjemo sto hitnije na obrazovanje sto sire koalicije slobodnih i demokratskih drzava a sve u cilju borbe za sprecavanje ovakve kampanje glista usmerene protiv prava i sloboda ostalih slobodnih ili vec kakvih stvorenja.

Uclani se A.LJ.K. to je organizacija koja ce bavi tim problem. A sto se tice tvog misljenja da su pocele rad na atomskom oruzju i sredstvima za masovno unistenje razmotricemo, al mislim da preterujes posto su gliste debili po definiciji, ali ko zna Smile

Pa ako su debili po definiciji,kako mogu da nas uniste?
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

Pa postace pomahnitala gladna cudovista sa nenormalnom snago, postace prozdrzljiva stvorenja i ne ce birati cilj, a za to ne treba mozak.

"Smrt ljigama"
IP sačuvana
social share

"Smrt ljigama"                                                           
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Blago onom ko rano poludi

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Лозница,Зворник,Грац...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung D 830
Треба да покушамо да нађемо глисту "Вука Бранковића", да бисмо макар знали шта нам спремају та љигава чудовишта!
Или да убацимо неког љигавог припадника наше врсте "андер кавер"
Само да смислимо ко би могао то да буде...
Или да покушамо са провереним Сејом Калачем!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Jos nje dobio svoj avatar :(

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Citat
Citat
Треба да покушамо да нађемо глисту "Вука Бранковића", да бисмо макар знали шта нам спремају та љигава чудовишта!
Odlicno,odlicno  Smile,to se ceni kod nas.U A.Lj.K.-u se najvise ceni rad i pozrtvovanost,i to se nagradjuje,s'toga bi zeleo kao izvrsni/generalni direktora ove organizacije da vam ponudim posao.
Gospodinu,nadamo se i buducem komradu,Thug4ever A.Lj.K. nudi sledece radno mesto:
* Glavni sekretar za odnose sa javnoscu
opis posla: Da sirite delovanje,uticaj i ciljeve nase kompanije po drugim forumima,na adekvatan nacin;da na izjave koje mogu da naruse integritet nase organizacije reagujete brzo i dinamicno u cilju sprecavanja dovodjenja ove organizacije na los glas (narodski receno);Da ispitujete trenutnu poziciju nase organizacije u javnosti,odnosno kakvu predstavu ljudi imaju o nama i nasem radu;Sprecavanju sirenja panike u slucaju naglog pogorsanja situacije;Fleksibilno radno vreme
potrebne osobine: komunikativnost,fleksibilnost,dinamicnost,adekvatan psiholoski sklop,lojalnost,poznavanje vise domacih jezika.

Gospodinu stano.87 nudimo sledece radno mesto A.Lj.K.-u
* Glavni sekretar strateskog i odbrambenog centra A.Lj.K.-a
opis posla: Razvijanje adekvatne strategije za vodjenje borbe protiv glista;Otkrivanje strategije glista;Razvoj taktike za inflitriranje u neprijateljske redove;Otkrivanje eventualnih spijuna;Prikupljanje validnih informacija o neprijatelju;Vodjenje racuna o nacionalnoj i svetskoj bezbednosti;Prevencija dolaska u sukob sa glistama;Fleksibilno radno vreme
potrebne osobine: komunikativnost,fleksibilnost,dinamicnost,adekvatan psiholoski sklop,lojalnost,poznavanje vise domacih jezika,regulisana vojna obaveza,odgovornost,samodisciplina,samokriticnost,samopuzdanje.

Smatram da oboje posedujete osobine koje se traze,i da ste vi ljudi koji trebaju nasoj organizaciji kako bi istrajali u ovoj vekovnoj,milenijumskoj i pre svega istorijskoj borbi koja nam prestoji,i da vi mozete da izdrzite teret i odgovornosti koje ona nosi.
Nadam se pozitivnom i brzom odgovoru jer se dan odluke blizi.

izvrsni/generalni direktor A.Lj.K.-a                                        "Smrt ljigama"
   Spasilac011                                             @ 2007 Co., LTD. All rights reserved.
IP sačuvana
social share
Izvrsni Generalni Direktor A.LJ.K.-a       

"Smrt Ljigama"                                           
This is oficial moto and logo of A.LJ.K. internacional organisation

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7

zanimljivo Smile

nadam se da ce te prihvtiti posao koji smo vam ponudili
IP sačuvana
social share

"Smrt ljigama"                                                           
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 1100
Ma ne treba ih bas istrebiti jer imaju oni jednu dobru osobinu jedu govna pa prave humus. Mozda ih mozemo ubediti recimo posredstvo CNN-a ili Kurira da su Kalifornijske gliste strani placenici a clankovite domaci izdajnici i da mi moramo malo da ih izbombardujemo da bi ih spasli jedne drugih a onda cemo ih pustiti da se sami biju.
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Kamo dalje rodjace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 635
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3
Kako javlja "Radio Mileva",danas tačno oko nekoliko sati na bulevaru Trinaesto prase,dogodio se incident,gdje su tri kišne gliste oborile sa merdevina petoricu berača jagoda,koji su ništa ne sluteći radili svoj posao.Sva petorica pomenutih berača se nalaze bolnici "Doviđenja Društvo Staro" i u kritičnom su stanju.Posle toga raspomamljene gliste su dvojicu prisutnih berača natjerali da motornim pilama obore devet stabala jagode,koji su pali na ulicu"Ko preživi pričaće",usled čega je bijela linija koja se pružala sredinom  pomenute ulice,odvojila od asfalta i na visini od jednog metra,svezala se u neku vrstu čvora,koji ekipa stručnjaka još nije uspjela da raspetlja.Istraga povodom ovog slučaja je u toku.
IP sačuvana
social share
Kamo dalje rođaće...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Jos nje dobio svoj avatar :(

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Citat
Mislim da prvo treba sacekati da vidimo strategiju neprijatelja,jer jos ne znamo do koje ce mere evoluirati  Npr; mislim da prvo treba sto vise ljudi da se ukljuci u program,kako bi se ljudi na vreme obavestili,da ne bi doslo do eventualne panike kod ljudi,ako dodje do najgoreg.
                         Za Glavnog Sekretara za Odnose sa Javnoscu
Slazem se sa time gospodine Thug4ever,ali zato smo vas i zaposlili.
Vas prvi zadaatak je da ukjljucite sto vise ljudi,koji normalno imaju odgovarajuci profil,i da ubrzate pregovore sa N.A.R.-om ( Nezavisna Asocijacija Riba ),koja bi treabalo da bude od velike koristi za nas dalji progres.
Takodje kada nadjete vremena trebalo bi da se ponovo raspise oglas sa sekretarice koje su nam preko potrebne.
Ocekujem od vas da se bacite na posao i da ga zavrsite na najbolji moguci nacin,jer mi racunamo na vas.
U slucaju da naidjete na neki problem prilikom obavljanaj svog zadatka,slobodno se mozete obratiti Vrhovnom Duhovnom Vodji A.Lj.K.-a gospodinu milancetuNetalentovanom,nemojte dozvoliti da vas ime zavara.
ps.Mozete i sebi slobodno da obezbedite sekretaricu

izvrsni/generalni direktor A.Lj.K.-a
      Spasilac011                                                                     "Smrt ljigama"
                                                                                   @ 2007 Co., LTD. All rights reserved.
IP sačuvana
social share
Izvrsni Generalni Direktor A.LJ.K.-a       

"Smrt Ljigama"                                           
This is oficial moto and logo of A.LJ.K. internacional organisation

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Nov 2024, 00:07:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.