Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 07:26:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Potrebno stručno mišljenje  (Pročitano 19175 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Mislim da prvo treba sacekati da vidimo strategiju neprijatelja,jer jos ne znamo do koje ce mere evoluirati  Npr; mislim da prvo treba sto vise ljudi da se ukljuci u program,kako bi se ljudi na vreme obavestili,da ne bi doslo do eventualne panike kod ljudi,ako dodje do najgoreg.
                         Za Glavnog Sekretara za Odnose sa Javnoscu
Slazem se sa time gospodine Thug4ever,ali zato smo vas i zaposlili.
Vas prvi zadaatak je da ukjljucite sto vise ljudi,koji normalno imaju odgovarajuci profil,i da ubrzate pregovore sa N.A.R.-om ( Nezavisna Asocijacija Riba ),koja bi treabalo da bude od velike koristi za nas dalji progres.
Takodje kada nadjete vremena trebalo bi da se ponovo raspise oglas sa sekretarice koje su nam preko potrebne.
Ocekujem od vas da se bacite na posao i da ga zavrsite na najbolji moguci nacin,jer mi racunamo na vas.
U slucaju da naidjete na neki problem prilikom obavljanaj svog zadatka,slobodno se mozete obratiti Vrhovnom Duhovnom Vodji A.Lj.K.-a gospodinu milancetuNetalentovanom,nemojte dozvoliti da vas ime zavara.
ps.Mozete i sebi slobodno da obezbedite sekretaricu

izvrsni/generalni direktor A.Lj.K.-a
      Spasilac011                                                                     "Smrt ljigama"
                                                                                   @ 2007 Co., LTD. All rights reserved.
                                                                  This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation

Da stupanje u kontakt s N.A.R.-om je nas trenutni strateski cilj. Ribe nam mogu mnogo pomoci (i ribe u uzem smislu i ove druge Smile).

Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a 
milance NeTalentovani

"Smrt ljigama"

IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 1100
Bojim se da moto "Smrt ljigama" ne dovede ovu plemenitu organizaciju u negativnu konotaciju zbog upotrebe reci smrt.  Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Jos nje dobio svoj avatar :(

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Citat
Bojim se da moto "Smrt ljigama" ne dovede ovu plemenitu organizaciju u negativnu konotaciju zbog upotrebe reci smrt.
Jednim delom ste upravu.Deca i stariji ljudi (penzioneri) ovo mogu da svate pogresno i da steknu iskrivljenu sliku o nama.
Ali s'druge strane nasa ciljna populacija su mladi i perspektivni ljudi,koji ce se prvo zapitati cemu takav moto,onda prouciti uzroke nastanka ovakvog agresivnog pristupa,i na kraju svatiti opravdanost istog.
To ce voditi daljem prosperitetu nase organizacije,sto i jeste nas primarni cilj u ovom periodu,a glavni cilj je upravo "Smrt ljigama".
Na osnovu svega ovoga moto nase plemenite,hvala na komplimentu,organizacije je na mestu.
Druga stvar koja me interesuje,je da li vas,gospodine odine2004,zanima rad u nasoj organizaciji?
Ako vas zanima,posaljite nam kratku biografiju o vama,na osnovu koje cemo izbrati najadekvatnije mesto za vas u nasoj infrastrukturi,odakle cete moci da uticete na ishod ove borbe na najbolji moguci nacin.
Ocekujemo vas brz odgovor i pocetak saradnje.
Pozdrav

Spasilac011                                                               "Smrt ljigama"
IP sačuvana
social share
Izvrsni Generalni Direktor A.LJ.K.-a       

"Smrt Ljigama"                                           
This is oficial moto and logo of A.LJ.K. internacional organisation

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Blago onom ko rano poludi

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Лозница,Зворник,Грац...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung D 830
Треба да покушамо да нађемо глисту "Вука Бранковића", да бисмо макар знали шта нам спремају та љигава чудовишта!
Или да убацимо неког љигавог припадника наше врсте "андер кавер"
Само да смислимо ко би могао то да буде...
Или да покушамо са провереним Сејом Калачем!

zanimljivo Smile

nadam se da ce te prihvtiti posao koji smo vam ponudili

Након дугог и помног разматрања Ваше понуде, донео сам одлуку да је прихватим!
Надам се да ћу бити у стању да помогнем Вашу и нашу митску борбу против Љигавих окупатора!

А сада, мислим да треба да почнемо развој озбиљне стратегије борбе, да јасно дефинишемо приоритете...
Мој предлог је да оснујемо шпијунску агенцију у склопу  A.Lj.K. - а, у циљу праћења и откривања намера противника!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

E grom vas gadjo...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 1100
@izvrsni/generalni direktor A.Lj.K.-a
          Spasilac011       
subjekat: uclanjenje
dragi Spasioce011,

Ja sam se od malih nogu opredelio da pomazem napredne ideje u svetu, u osnovnoj skoli sam bio clan pionirske organizacije "Zgazi crva", a potom u srednjoj skoli i omladinske organizacije "Smozdi Glistu". Kako vidim da je cilj i opredeljenje vase organizacije kontinuitet mog zivotnog puta ja bih rado bio deo vaseg tima cime bih ucestvovao u rastu vaseg mladog tima i u sticanju novog iskustva.

Smrt ljigama, sloboda progresivnom demokratskom novoporetskom (bez ljiga) svetu
IP sačuvana
social share
Nemoj, sine, govoriti ni činiti krivo. Bolje ti je izgubiti glavu, nego svoju ogriješiti dušu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Kamo dalje rodjace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 635
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3
@izvrsni/generalni direktor A.Lj.K.-a
          Spasilac011       
subjekat: uclanjenje
dragi Spasioce011,

Ja sam se od malih nogu opredelio da pomazem napredne ideje u svetu, u osnovnoj skoli sam bio clan pionirske organizacije "Zgazi crva", a potom u srednjoj skoli i omladinske organizacije "Smozdi Glistu". Kako vidim da je cilj i opredeljenje vase organizacije kontinuitet mog zivotnog puta ja bih rado bio deo vaseg tima cime bih ucestvovao u rastu vaseg mladog tima i u sticanju novog iskustva.

Smrt ljigama, sloboda progresivnom demokratskom novoporetskom (bez ljiga) svetu
Živio,živio..
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Kamo dalje rođaće...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

divisione fcv

Zodijak
Pol
Poruke 4363
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Dragi gospodine odine2004, organizacija A.LJ.K.-a i ja kao izvrsni/generalni direktor navedene organizacije prihvatamo vase uclanjenje.
Mesto,sa koga smatram da bi najbolje delovali i najvise pruzili je Glavni sekretar politickog odseka A.Lj.K.-a.
Vas zadatak bi bio sklapanje saveza sa grupacijama koje mogu da nam pomognu,kao sto su: N.A.R. ( Nezavisna Asocijacija Riba ), K.G.B. ( Kriminalna Grupa Burek ), B.D.A. ( Burek Detektivska Agencija ), A.B.K. ( Anti boranija Klan) i druge grupacije koje mozemo da iskoristimo u nasoj borbi.
Od velike vaznosti je da se prestavimo ovim grupacijama na najbolji moguci nacin,kako bi nam pomogle u ostvarivanju nasih planova.
Politika je veliko i mocno oruzije koje nam treba kao saveznik,a smatram da ce te vi odlicno baratate sa njim i da ce te nam omoguciti sticanje velike prednosti u nasoj borbi protiv,slobodno da se izrazim,okupatora koji preti da nas unisti.
Od vas ocekujem velike rezultate i uspehe.

Spasilac011                                                                 "Smrt ljigama"
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 23:48:43 od spasilac011 »
IP sačuvana
social share

"Smrt Ljigama"                                           

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

All this pain is an illusion...

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat

I feeeeeeeel goooooood

Windows XP
Opera 9. 01
Samsung e690

Re: Potrebno stručno mišljenje
« Odgovor #32 05.  Okt 2007, 23:30:31 »
   Citiraj
Citat
Bojim se da moto "Smrt ljigama" ne dovede ovu plemenitu organizaciju u negativnu konotaciju zbog upotrebe reci smrt.
Jednim delom ste upravu. Deca i stariji ljudi (penzioneri) ovo mogu da svate pogresno i da steknu iskrivljenu sliku o nama.
Ali s'druge strane nasa ciljna populacija su mladi i perspektivni ljudi,koji ce se prvo zapitati cemu takav moto,onda prouciti uzroke nastanka ovakvog agresivnog pristupa,i na kraju svatiti opravdanost istog.

Poštovani,

smatram sebe za mladu i perspektivnu osobu te bih volela da se uključim u ovu diskusiju i pridodam neka svoja zapažanja.  1.  Naime, cela ova priča je krenula kao istinska zainteresovanost za uticaje vlage i globalnog zagrevanja na adolescenciju kišnih glista, ali je, nažalost, završila kao lov na sponzore, funkcije i prsate sekretarice.  Zaista, ko ovde brine o pravima kišnih glista? Morate priznati da nisu one krive za mutacije nastale usled pojačane vlage i globalnog zagrevanja za koje je, opet, glavni krivac čovek i njegova privredna i industrijska aktivnost.
2.  Iako je data detaljna analiza fizičkih promena koje se kod glista javljaju usled navedenih uzroka, nismo se dovoljno pozabavili psihičkim promenama do kojih kod glista dolazi.  Na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva na tom polju rekla bih da kišne gliste zapravo pate od manjka samopouzdanja.  Da obrazložim: navedeni uzroci doveli su do kvantitativnog rasta njihove mase, ali su nepovoljno uticale na njihov mozak izazvavši atrofiju.  Glistići (m), kako ih je neko nazvao, pokušavaju zapravo da impresioniraju gliste (ž), te svoju snagu, agresivnost i uopšte te fizičke kvalitete koriste kako bi kompenzovali nedostatke na intelektualnom planu, jer više nisu elokventni, šarmantni, kreativni, a naročito ne romantični.  Mislim da je nepotrebno da dalje obrazlažem ovu svoju tezu, jer nam je svima poznat značaj tog odnosa glistać-glista naročito kada je period adolescencije u pitanju.
3.  Krajnji zaključak je da su KIŠNE GLISTE ZAPRAVO NESREĆNE! Predlažem da je bolje da, umesto smišljanja načina na koji ćemo uništiti ta nesrećna stvorenja, zapravo smislimo način na koji ćemo im pomoći.

Ovim putem bih pozdravila i Generalnog direktora A. Lj. K-a i zamolila ga da porazmisli o ovom mom predlogu i eventualnoj saradnji sa mojim Centrom za prava i integraciju kišnih glista i upitala ga šta njegova žena misli o utisku koji na potencijalne investitore ostavljaju dotične prsate sekretarice.  :[115]:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2824
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Samsung e690
Moram priznati mlada damo da vasa tacka gledista ove veoma delikatne situacije je uistinu veoma interesantna i tera me na razmisljanje,ali posmatrajte stvari iz sledeceg ugla.
Nasa organizacija,kao i bilo koja druga,nije u mogucnosti da spreci globalno zagrevanje,sto je i glavni uzrok koji ce da dovede do mutacije kisnih glista,i daljeg razvoja situacije koja ce da postane veoma opasna po ljudski rod.S'toga se eliminacija ovih stvorenja namece kao jedino adekvatno i najefikasnije resenje,za sada.Zasto kazem za sada?Ovo je ujedno i poziv C.P.I.K.G.-u ( Centru za prava i integraciju kišnih glista ) da stupi u savez za resavanje ove delikatne situacije sa kojom se borimo,i pruzi moguce opcije resavanja iste.
Nadam se da cete prihvatiti poziv,i aktivno ucestvovati u pronalazenju ne nasilnog resavanja problema oko kisnih glista,ali sto se tice organizacije "Apokalipsa",tu vec ne postoji resenje da ovu organizaciju rasformiramo bez primene nekih extremnih metoda,koje ce najverovatnije voditi i primeni odredjenih nasilnih sredstava.
Ocekujemo brz odgovor,i pocetak lepe i uspesne saradnje.
ps.Sto se tice tzv.prsatih sekretarica.Dobro znamo da su potencijalni sponzori najcesce muskog roda,i da delovanje grudnih misica,najcesce poreklom sa zenskog pola,ostavlja veoooma jak utisak ( ovaj deo govorim iz iskustva,a ti dobro znas i kojeg,i da si  ga kupovinom odredjenog poklona jos vise povecala ), s'toga je ova metoda izbora sekretarica u primeni iskljucivo zbog dobrobiti i prosperiteta nase organizacije,a ne iz nekih licnih zadovoljstava ( meni to bar ne treba  Smile ).
pps. Prevencije radi ovaj deo sa p.sekretaricama,ne treba pominjati doticnoj,jer moze da ugrozi funkcionisanje citave infrastrukture A.Lj.K.-a,a mi to nikako ne zelimo da dozvolimo,a posebno kada se nalazimo u ovakvoj delikatnoj situaciji.

IGD
   Spasilac011                                                        "Smrt ljigama"
IP sačuvana
social share

"Smrt Ljigama"                                           

Me like (.)(.) !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 07:26:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.