Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Miladin Kovacevic ~ Poternica za srpskim studentom  (Pročitano 101821 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Tattoo
Pičkurina,sada svedoči protiv ljudi koji su ga izvukli iz Amerike,trebili su tamo da ga ostave,da ga karaju crnci,sisa smrljiva. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
pa picka jeste ali ko ih jebe ionako su ga za kintu izvlacili a ne iz ideoloskih razloga
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Tattoo
pa picka jeste ali ko ih jebe ionako su ga za kintu izvlacili a ne iz ideoloskih razloga
Kako god,neko ne bi smeo to da uradi ni za pare,a da nisu bio bi nečija devojčica tamo,to mora da poštuje.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia ispo iz modu
Kako god,neko ne bi smeo to da uradi ni za pare,a da nisu bio bi nečija devojčica tamo,to mora da poštuje.

Да су они знали да има и промил шансе да најебу курац би они њега вадили за паре, него су као и сви корумпирани чиновници мислили да могу тако вечно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
HTC Tattoo

Да су они знали да има и промил шансе да најебу курац би они њега вадили за паре, него су као и сви корумпирани чиновници мислили да могу тако вечно.
Pusti ti to,ispao je sisurina i tu nema spora.Dobio bi tamo 20 godina,to ne može u novcu da se izrazi.Koliko god da su dobili,malo je. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia ispo iz modu
Нема ту образа, емоција и осталих зајебанција. Ту су само паре и лични интерес у игри. Није ни било за очекивати да ће ту неко неког да покрива.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Apple 15
SAD razočarane kaznom za Miladina Kovačevića

Tanjug    | 16. 09. 2010. - 09:22h | Foto: Beta    | Komentara: 42
Američke vlasti su izrazile razočaranje zbog, kako ocenjuju, blage kazne koja je dogovorena sa odbranom procesu protiv Miladina Kovačevića i najavile da će u vezi sa tim nastaviti da sarađuju sa Srbijom.

"Razočarani smo zbog blage kazne na koju će Kovačević izgleda biti osuđen", izjavio je portparol Stejt departmenta Filip Krauli. On je dodao da će Sjedinjene Američke Države nastaviti da "rade i sarađuju sa srpskim zvaničnicima" u vezi sa tim slučajem.

Kovačević je u maju 2008. u Njujorku teško pretukao američkog državljanina Brajana Štajnhauera i naneo mu teške telesne povrede, od se još nije oporavio.

Krauli je podsetio da su SAD snažno urgirale kod vlasti u Srbiji da u slučaju Kovačević bude primenjena pravda.

"Drago nam je da se pravda sprovodi, ali mislimo da u ovom slučaju to nije služilo pravdi", rekao je Krauli.

"S obzirom na težinu telesnih povreda mislimo da bi duža zatvorska kazna više odgovarala".

Zvaničnik Stejt departmenta koji je želeo da ostane anoniman, izjavio je za Tanjug kako su SAD svesne napora srpskih vlasti koje rade na slučaju protiv Kovačevića, zbog njegovog napada na američkog državljanina Brajana Štajnhauera.

"Naša ambasada u Beogradu blisko je sarađivala sa srpskim vlastima tokom celog procesa i obezbeđivala da gospodin Štajnhauer i njegovi advokati budu obavešteni o razvoju događaja", rekao je taj zvaničnik.

Optuženik Kovačević se u utorak nagodio sa tužilaštvom u Beogradu da u zamenu za kaznu od dve godine i tri meseca zatvora prizna da je Štajnhaueru tokom tuče u studenstvom klubu u Bostonu naneo povrede opasne po život.

Kovačević i njegov branilac Borivoje Borović potpisali su sporazum o priznanju krivice sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, tako da Kovačeviću neće biti suđeno za prebijanje Štajnhauera.

Izvor: Blic[glow=red,2,300][glow=red,2,300][/glow][/glow]
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Razočarani smo zbog blage kazne na koju će Kovačević izgleda biti osuđen", izjavio je portparol Stejt departmenta Filip Krauli.

Suza suzu stize...ne znam kako cu ovo preziveti  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
svaki covek je razocaran sa kaznom koju je dobio miladin kovacevic. ja sam ocekivao da ce po sporazumu o krivici kazna biti malo manja, ali nisam ocekivao da ce ga kazniti kao da je samo falsifikovao dokumente, a ne jos i isprebijao nekog gotovo do smrti.

sramota!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Prvi osnovni sud u Beogradu razmatraće u ponedeljak sporazum koji je Miladin Kovačević zaključio sa tužilaštvom uz nagodbu da prizna kako je Amerikancu Brajanu Štajnhaueru prilikom tuče u studenstvom klubu u Bostonu 2008. godine naneo teške telesne povrede opasne po život - u zamenu za kaznu od dve godine i tri meseca zatvora.

Pošto na ročištu sasluša obrazloženje tužilaštva i odbrane za zaključenje sporazuma o krivici i utvrdi činjenično stanje na osnovu dokaza, sudsko veće sudije Ivane Ramić odlučiće o sporazumu i Kovačeviću izreći presudu.

Kovačević i njegov branilac Borivoje Borović potpisali su 14. septembra sporazum sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu o priznanju krivice, posle pregovora tako da se Kovačeviću neće suditi zbog povreda nanetih Štajnhaueru.

Posle potpisivanja sporazuma, sud je odlučio da postupak protiv Kovačevića razdvoji od procesa protiv smenjenih srpskih dipomata u Njujorku - generalnog konzula i vicekonzula Slobodana Nenadovića i Igora Miloševića, koji se terete za zloupotrebu službenog položaja.

Njima sudjenje treba da počne 18. oktobra.

Nagodba Kovačevića i tužilaštva obuhvatila je krivična dela falsifikovanja isprave i podstrekavanja na zloupotrebe službenog položaja, za koja je takodje optužen.

Američki državni tužilac formalno je ustupio "predmet Kovačević" srpskom pravosudju početkom aprila prošle godine, posle dogovora sa Vladom Srbije, koja je porodici Štajnhauer uplatila 900.000 dolara na ime troškova lečenja njihovog sina.

Zbog učešća u tuči 4. maja 2008. u Bostonu (na strani Kovačevića) Sanel Softić (22), američki državljanin poreklom iz BiH i Edin Džbara (25), državljanin BiH, osudjeni su 13. januara ove godine u sudu njujorškog okruga Brum na po dve godine zatvora, takodje, posle priznanja krivice.

Oni su priznali da su, zajedno s Kovačevićem, tukli alkoholisanog Štajnhauera, koji je prethodno, kako su naveli, uhvatio za zadnjicu Softićevu devojku. Softić je svedočio u srpskoj istrazi, a Džubar je odbio da to učini.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 96 97 99 100 ... 104
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.