Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Постизборна ЛГБТ инклузија  (Pročitano 9699 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
izgleda da ni ti nisi svestan da deca na telefonima i kompjuterima imaju internet i da dospeju da vide nama za taj uzrast nezamislive gadosti, pre nego roditelji i pomisle da treba da ih seksualno edukuju
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
a odkut ti to znaš ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
video sam decu sa telefonima
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Citat
  Nije li seksualno nasilje učenje male dece šta je to analni ili bilo koji drugi seks. A to što lažu da je četvoro dece u svakom razredu žrtva nasilja je priča za sebe. Nekom će da padne roletna pa će u najbvoljem slučaju gopođe iz labrisa dobiti po labrnji. I to ne od očeva već od majki.

Ne uce se mala deca nista. U pitanju su spremni odgovori za nastavnike srednjih skola u slucaju da ih ucenici pitaju.

Niko nije kriv sto ste funkcionalno nepismeni.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
nastavnici kojih predmeta treba da odgovaraju na takva pitanja ? evo znam jednu nastavnicu matematike, starija žena, kada je bilo medijsko nasilje o normalnosti gejova, deca je pitala šta ona misli o tome. ona kaže ne zna ništa o tome. i upravu je. zašto bi matematičar trebao da se razume u psihijatriju ?

video sam decu sa telefonima
mamio si ih preko neke aplikacije ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Postavila sam linkove ka tom materijalu... nigde nije predvidjeno da nastavnici matematike pricaju o seksulanom zdravlju, seksualnom nasilju ili nasilju uopste... ili da svi pricaju o tome... i ne radi se o jednom casu... i jednom uzrastu... Niti ce siroti mali hrcci sami morati da bubaju odgovore...

Predvidjeno je da se odredjene teme, ne samo o seksu, vec generalno o polozaju polova i nasilju, obradjuju u predmetima: Srpski jezik, Svet oko nas, Priroda i drustvo, Fizicko vaspitanje (1 tema), Muzicko vaspitanje (1 tema), Gradjansko vaspitanje, Biologija, Sociologija, Psihologija i Ustav i prava gradjana.

Sve mozes da nadjes ovde:

http://incesttraumacentar.org.rs/files/2016/MPNTR-ITC_Obrazovni_paket_za_osnovne_i_srednje_skole_2016.pdf

A ta profesorka, posto je neki jebeni pedagog, morala bi da bude osposobljena da postupa u situacijama primeti da dete ima neki problem ili kada je nesto pitaju. Ne mora sama da resava, ali ne mora da bude ni zatucana  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
nastavnici kojih predmeta treba da odgovaraju na takva pitanja ? evo znam jednu nastavnicu matematike, starija žena, kada je bilo medijsko nasilje o normalnosti gejova, deca je pitala šta ona misli o tome. ona kaže ne zna ništa o tome. i upravu je. zašto bi matematičar trebao da se razume u psihijatriju ?

obrazovanje ne ukljucuje samo nastavu predmeta.

a ta zena ako ne zna nista o pederima i zakonima vezanim za njihov status je tuzan primer nastavnika.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 489
Feministickom olosu, lezbejkama u NVO, pederima po zanimanju, kao produzenoj sapi globalista ovaj put nece proci bolestina, sto ne znaci da ce oni stati. To su persone koje svoju bedu i jad, te frustracije i bes proistekao iz istog zele da izlecesatiranjem svake tradicije, obicaja, kulture, nacije, porodice u cilju unistavanja istih, sto ide na ruku globalistima i koji ih koriste kao svoje korisne idiote.

Citat
  Nije li seksualno nasilje učenje male dece šta je to analni ili bilo koji drugi seks. A to što lažu da je četvoro dece u svakom razredu žrtva nasilja je priča za sebe. Nekom će da padne roletna pa će u najbvoljem slučaju gopođe iz labrisa dobiti po labrnji. I to ne od očeva već od majki.

Ne uce se mala deca nista.
Naprotiv! Ovo i jeste namenjeno ispiranju mozgova deci od malena. Naime, izmedju ostalog se tvrdi da mi ne znamo da li smo homo ili hetero, pa je jeidni nacin da se to sazna da se proba i jedno i drugo...cilj je jasan.

Ako su u tim "prirucnicima" nacrtani golisavi decak i devojcica i ako se od dece trazi da oboje delove tela "gde ih je neko dodirivao", sta ti trabunjas?

Ako se deci u ucionici javno demonstrira kako se navlaci kondom na krastavac, sta ti trabunjas? To se uci u skoli!!!! To je taj Anein "progres i borba protiv tabua", kompletna debilizacija dece, budjenje najnizih strasti...

Cak i da je tako, kao sto tvoj mozak tvrdi, pa se svi mi naparavimo blesavi i zasmurimo na jedno ili oba oka, da bi vama neoliberalima ideologija jos bila u igri, ovaj program ne dolazi od strane drzave, vec od strane najgoreg olosa koja svako drustvo ima - pete kolone u vidu NVO.

Citat
U pitanju su spremni odgovori za nastavnike srednjih skola u slucaju da ih ucenici pitaju.
Ma sta mi naprica? : )) I koja veverica ide po lesnike, ridja ili smedja? Stvarno treba da si retard pa da verujes u ovo : )) Ma kako li su do sada deci objasnjavane ove teme? : )) Jeste, dve polupismene lezbejke ce da drkaju o "seksualnom obrazovanju", kako da ne.
E, a jel prosao taj "udzbenik" neku recenziju, jacvnu, strucnu raspravu?

Citat
Niko nije kriv sto ste funkcionalno nepismeni.
I to kaze neko ko trti gluposti bez ikakovg razumevanja..."negde je cula".
« Poslednja izmena: 06. Maj 2017, 17:28:50 od 8112kristal »
IP sačuvana
social share
"Како је дивно у нашој породици. Како се лепо дружимо. Ко нема велику породицу не зна шта пропушта. Правите децу!" др Андреј Фајгељ, отац четворо деце
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
E, a jel prosao taj "udzbenik" neku recenziju, jacvnu, strucnu raspravu?

care, ustav srbije nije prosao javnu i strucnu raspravu  Smile
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
Citat
Ako se deci u ucionici javno demonstrira kako se navlaci kondom na krastavac, sta ti trabunjas? To se uci u skoli!!!

Bas bezveze, ta guma bas smeta, bolje je bez toga, samo ih glupostima uce  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.