Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Big Bang, New Girl, 2 Broke Girls и друга срања. Докрајчио Death Note. Јебеш ми све ако знам како да попуним своју dnevno-получасовну дозу anime-a без ње.
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava. Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Kakva je serija American Horror story ? Kaze mi ortak da kida svaka seozna, i kao da su sezone zasebne, tako da moze da se gleda serija od 3 ili cetvrte ?
Pushing Daisies, još poslednja epizoda ostala. Dobra serija. Ne viđa se nešto onako svaki dan, mada mi je Dead Like Me i dalje najbolja Fulerova kreacija.
Jel neko gledao možda Constantine-a? Sad ću da ga gledam al nadam se da nije bizaran kao film
Serija je bazirana na stripu koji se bavi okultnim i natprirodnim (nešto poput Supernatural), ja šta neg' će biti bizarna.
Ja odgledo pilot, bi onako, nit' smrdi nit' miriše, k'o i svaki pilot. Kol'ko čujem radnja je po uobičajnom šablonu, svaka epizoda nova priča. Šteta, volio bih da ih ne otkažu, ali kol'ko vidim iz stripa nisu preuzeli ništa što bi ih izdvojilo i učinilo originalnim. Još ljudi misle zbog par detalja da baš kopiraju Supernatural, a u stvar je obrnuto.
Years later, in another place, he steps out of the dark and speaks to me. He whispers: 'I'll tell you the ultimate secret of magic. Any cunt could do it.'