Pa sto se tice tog Reigna pogledo sam prve dve epizode i dosta od mene Kontam crnjo da volis istorijske serije,volim i ja Al kad ribe u seriji izgledaju bolje od viktorinijih andjela sa sve foto fopom onda jebes seriju A radnja je u srednjem veku il malo posle,al nije danas Sad sam otkrio otkud silikoni i sminka
Kiceraj jeste, al doba je doba kolko tolko prate istoriju... prva sezona je dobra... ima tu i radnje van tog kiceraja i sapunarenja, al sad je sad su ga nasapunjali da ne mogu da ga speru
I sad se druga sezona svodi na to da se ovaj mali kralj prvo dere na zenu sto odlucuje pogresno, pa na kraju svake epizode kuco maco cico izvini bice sve ok... mislim bezveze sto se tice viktorijinih andjela, meni dobra samo jedna od njih ona jedna ima glavu ko bik, ona druga zube ko taraba
« Poslednja izmena: 15. Nov 2014, 23:39:07 od Raća_5 »
E jebiga, proslo vreme pa ne mogu da izmenim kapirao sam da smem to da napisem jer je po istorijskoj cinjenici, jebiga izmeni onda samo tu tvoju poslednju poruku, posto se vidi
« Poslednja izmena: 16. Nov 2014, 18:54:28 od Raća_5 »
Vikings S02E05 super serija najbolja epizoda do sada mi je bila http://www.imdb.com/title/tt2245930/?ref_=ttep_ep8 glumci su dobri i povlacim ono sto sam rekao a rekao sam da su vikinzi niskobudzetna verzija igre prestola serija ima svoj poseban smek i cini mi se da druga sezona ima dosta veci budzet,vise statista a i sveukupno je bolja sezona od prve kostimi su bas kul,a severnjacki krajolici su prelepi lik koji glumi ragnara je odlican glumac a floki je moj favorit,izgleda mi kao mesavina vasa iz far cry trojke i ledzerovog dzokera 100% lud lik lagerta je picka i po a ova ragnarova nova zena ima facu kao kobila i previse je mrsava ne znam koliko je serija istorijski autenticna ali sam dosta naucio o njihovim obicajima iz serije