Odlicno Ako volis engleske serije,ima radnju kroz celu seriju i usput rese neki slucaj,ostalo mi jos finale al cenim da ce biti jos sezona,mozda Verovatno
- Besramno, Mefisto, zaista besramno - reče zgađeno Gospodar Raja i stade pred mene, ne skrivajući docrtane rupe od zarđalih eksera. Apostolke rupe, masna kosa preko ramena i belo haljinče. Gospodar Raja. Tužno i smešno u isti mah.
Odgledo ovih 6 epizoda iz druge sezone Reign-a. Sta znam, nije mi to to bez kralja Henrija, tj. glumca koji ga je igrao. A i uopsteno mi je druga sezona (bar njen pocetak) mnogo losija od prve. Da ne pisem sad zbog cega i da ne otkrivam onome ko hoce da gleda, ali serija se svela na sapunicu generalno.
Pa sto se tice tog Reigna pogledo sam prve dve epizode i dosta od mene Kontam crnjo da volis istorijske serije,volim i ja Al kad ribe u seriji izgledaju bolje od viktorinijih andjela sa sve foto fopom onda jebes seriju A radnja je u srednjem veku il malo posle,al nije danas Sad sam otkrio otkud silikoni i sminka