Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Posle Beer Festa na udaru i Rostiljijada  (Pročitano 13563 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy S2
Idioti. Sto kaze onaj u Crnom Gruji, samo na kolac. Nemam nikakvu toleranciju prema ovakvoj i slicnoj stoci, koja namecu svoju veru nekome drugom.
Slazem se. Isto tako postupiti i sa svim ateistima i ostalim palamudima koji namecu svoje gluposti drugima...

Tako postupiti sa svima koji nisu tvoje vere a ?
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Idioti. Sto kaze onaj u Crnom Gruji, samo na kolac. Nemam nikakvu toleranciju prema ovakvoj i slicnoj stoci, koja namecu svoju veru nekome drugom.
Slazem se. Isto tako postupiti i sa svim ateistima i ostalim palamudima koji namecu svoje gluposti drugima...

Ne. Nego sa svima uopsteno (samo sto to nisam napisao jbg). Sa svakim idiotom koji misli da je ista pametniji od drugih, i da ima pravo da namece ono u sta on/ona (ne)veruje bilo kome. Dokle god to ne rade, sto se mene tice, problema nema, niti sam ikada imao problema sa takvim ljudima..
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
mob
Nokia 
Па на пример твој прадеда би се пре сложио са мном, него са својим праунуком; он је знао за понос, а ти знаш за интернет.
@Nksamsj

Zanimljivo je to kako Bog ne voli licemure a cela mu administracija licemurna...
Zar sin boziji nije rekao da treba biti umeren, da ne treba biti bludan, da treba pomoci ljudima u nevolji?
Od toga: detetu crkva nije pomogla ni koliko blagoslov da joj daju, al zato sve crni zatamnjeni automobili...
Onda opet, prozivaju pedersku populaciju a vladika sisa mlade kurchine sve u 16...
Onda, chovek ovisnik u nevolji, a ti mu pomozi lopatom da se vrati u prah...

I to da djavo dolazi po svoje?
Djavo je ubio deset ljudi, i to zato jer mu je Bog dozvolio kao deo opklade...
bog sa druge strane je pobio preko 2miliona ljudi i to samo po bibliji. Ukljuchujuci i svog sina.
A koliko je tek pobijeno u njegovo ime...

I opet, slave, celivanje ikona zar to nije idolopoklonstvo?

Evo vec drugi put te pitam isto... ili treci...
Дечко, ти си нешто прочитао, а готово све погрешно схавтио.

Постиш два пута годишње, причешћујеш се на Теодорову суботу, преједаш се на славама, понекад напијеш, помало пушиш, Петак на Суботу, није ти страно да возиш пијан, наскочио би лево-десно, помажем родитељима, али не превише, кладионица и то, мрски су ми пензоси и љаксе, боли ме к**** за све...само да је мени лепо...или то или горе.

Е, такве особе дозвољавају себи на нападају владике.

Уместо да се труде да живе у складу с Богом, они се труде да живе у складу с Ђаволом.

Кад смо већ код Владика, шта је доказано?
Шта је доказано са Владиком Артемијом?
Са Владиком Дамаскином?

Смета ти Владика Василије, што је очувао Србство у Семберији, Посавини и Мајевице; а не смета ти нпр. Хусеин Кавазовић који се са другим имамима клао Србе у Тузли и озреснким селима. Данас је он главни балкански муфтија.

Владика Константин.
У Берлини један поп држи кључеве од цркве и поред пресуде немачког суда?
А у Бечу сметају Срби, то јест богати Срби које ваља мусти?

Не смета ти Јован Ћулибрк који рекламира нацистички Лајбах и умањује број Св.Срба закланих у Јесеновцу на 70ак хиљада?

Много гледаш телевизију и читаш новине.
Батали то.

Да Бог убија који су против њега.
Мислим, није ми их жао, али молим се и за њих.

Са поносом ти могу рећи да су Срби славећи Бога свога убили толико нељуда и стрводера. Стрв били, стрв и остали…
Жао ми је, само, што је превише њих претекло.
Крв се мора вратити.

Ко није кадар осветити, не може ни живети.

Prepisao sam post gospodina Nksamsj sa teme o ubistvu brata Luke Bojovic.. Toliko o njegovom citiranju biblije, njemu kao verniku i ostalim glupostima sto je pisao.

То је цитат из Србског обичајног права, а ти дечко немаш представу ни шта је то.
Молићу се за тебе.

Citat
Роки је душа од човека, само што није прочитао ништа дуже од Журнала.
Он ти је један од оних назови Срба назови Православаца, што исповедају неко модерно ''православље'', што сам их горе описао.
А кад буде било стани-пани, онда ће да зацвили.
« Poslednja izmena: 25. Jul 2013, 20:26:00 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
У сваком друштву Часних и поштених има до 5% (међу Србима око 10%, јер смо ми ипак Небески народ).
Али Бог је створио и оних 95% који не размишљају о спашењу, али које треба спасити.

Pa ako ih je bog takve stvorio sad si ti veca faca od njega pa znas sta treba a sta ne treba  Smile

Ево ја постим, ти не.
Тебе за двадесет година удари инфакрт.
Лечење кошта- 5000 евра, које ти мене избијеш из новчаника.

Gledas pozitivno, neko otegne papke pre vremena pa ti ostane vise penzije  Smile
A sa druge strane popovi izbijaju za svoja stanista i terence isto dobru paru iz dzepova poreznika i nikom nista, plus dobije pemziju nit oro nit kopo  Smile

Citat
Ево на овој слици дивља свиња једе пацова.
Тако и питома.

Valjda je zato haram po sherijatu  Smile

Citat
Црква оштро забрањује и пушење.

Pa kolko samo popova pushi  Smile

Citat
На ове твоје упадице, могу само да одговорим да ће при овакој политици за 100ак година цела Јевропа бити- муслиманска!

Nece, nece, Amerika i Engleska bice zemlja proleterska, tako su nam tada pricali  Smile

Citat
A ovaj post, sto necu da jedem gudu, nego ribu je 
Следећи вишедневни пост је Госпоински.
Он је у равни Великог Поста и зато је готово цео- НА ВОДИ!

Pa i riba je u vodi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Nokia 6630, valjda
@Nksamsj

au jbte ti si stvaran  Smile

1. Ne postim.
2. Ne pricescujem se
3. Ne idem na slave
4. pushim puno cigareta
5. Petkom spavam jerbo radim subotom
6. Chak i ne pushim dok vozim, a pijem retko, ja sam odgovorna osoba otac deteta od tri godine
7. Ako mislish na naskakanje na devojke, naravno nisam ozenjen, nisam ushtrojen, josh uvek mi se dize
8. Ne pomazem roditeljima, od svoje dvadeset druge izdrzavam se sam, nisam kod njih i ne shlepam im se za nikakvu pomoc. Ziveti u srbiji a ne traziti od roditelja nishta... mislim da im vishe od toga ne mogu pomoci
9. stari srpski obichaj poshtivan u juznim krajevima je bilo da osobi koja ne moze da pruzi vishe nishta stave pogacu na glavu i ubiju ga maljem... smrtno bolesni, starci... i verovali su u Boga jedinog...
10. boli me kurac za sve osim za dete i prijatelje... ponajvishe me boli kurac za sebe dokle je god svima do kojih mi je stalo dobro...
11. meni je lepo, ja kad dodjem kuci znam da sam poshteno zaradio za hleba, a kome treba pomoci pomognem...

Ovaj za vladiku... video si snimak jel da? Shta je bilo nalozio si se pa te sad izjeda iznutra jer se kosi tvojim verovanjima?

Vladike me ne zanimaju, generalo cela Njegova administracija me ne zanima. Ako ima neshto da mi kaze, moze to jedino lichno da obavi. Ako imam neshto da mu kazem, kako je svevideci crkva mi nije potrebna, dovoljno je da pomislim...

Osim toga pishe se Srpstvo, a ne Serbstvo... dodushe serbstvo i serbi zvuche tako dobro i austrougarski...

Tv aparat ne posedujem, to moze da ti posvedochi Crowz jerbo kad sam hteo neshto da pogledam on mi je pozajmio, kao prijatelj, svoj nalog na IP televiziji.

Novine ne chitam, suvishe veliko-srba na premalo papira...

Jesi li tako siguran da Bog ubija sve koji su protiv njega?
Zashto je onda osudio i ubio svog jedinog sina?

Da citiram Nikolu iz Block Outa: "Ako sve vidi shto se pravi blesav, shto ne poshalje sva govna u nebesa?"

Nisam pogreshno shvatio, sam tumachim prochitano, ne trazim od drugih da mi daju svoju verziju bilo koje knjige ukljuchujuci i svete knjige.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
HTC One
Citam klosarski komentar u kojem se insinuira da je dete umrlo zbog grehova svojih roditelja... a da su tvoji malo vise gresili, jedan izrod i necovek manje po "bozjoj" logici ne bi trosio vazduh...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Sony 
Meni nije jasan dalji razlog postojanja Dveri, mislim ovo što rade je smešno.. Zna se da oni svoj posao nisu odradili dobro na prošlim izborima, baš se pitam ko ih sada sponzoriše i da li je ovo možda deo neke nove predizborne kampanje koja meni baš i nije najjasnija (za sada).. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 
Meni nije jasan dalji razlog postojanja Dveri, mislim ovo što rade je smešno.. Zna se da oni svoj posao nisu odradili dobro na prošlim izborima, baš se pitam ko ih sada sponzoriše i da li je ovo možda deo neke nove predizborne kampanje koja meni baš i nije najjasnija (za sada).. Smile
Пријатељима из Двери сам саветовао да се клоне Политике и (француске) Службе.
Православље и демокрација се искључују на штету демокрације.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung Galaxy S2
Пријатељима из Двери сам саветовао да се клоне Политике и (француске) Службе.
Православље и демокрација се искључују на штету демокрације.

Isto vazi i za serijat.

Ok, postujem ja tu tvoju veru. Ali vidis ta vera je nastala pre... 2000 godine u sasvim drugim okolnostima,
tako da postoji velika verovatnoca da se iskljucuje sa mnogo cim, ukuljucujuci i na primer modernu
medicinu, astronomiju, fiziku i druge nauke.

Uostalom:

« Poslednja izmena: 26. Jul 2013, 12:17:07 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Sony 
Koji je to osmeh.. Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.