Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poskupljenje cigareta 1 januara 2011 za 20 dinara!  (Pročitano 25259 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
@twice
ne branim ja poskupljenje na osnovu lukzusa,cak sta vise zaboleme jer me ne dotice
meni je smesno sto se kuka na poskupljenje,kao da su ti cigare neophodne
ne vidim da se neko buni za gas,struju,vodu,mleko.....

И кад се буне нађу се такви као ти да им објасне да то све није неопходно и да се може и без млека,струје, воде...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
@Fredi, znas li da bas zato sto si bivsi pusac, uopste nisi merodavan za pricu? Bas zato sto si nateran, imao se neki razlog mimo tvoje volje da ostavis cigare... a ako nisi, onda tek nemas nikakvo pravo da tvoj izbor stavljas kao jedini dobar, ispred izbora drugih. Za tebe, i samo za tebe je dobar.

E, a te fore sa rakom nekom drugom, iskreno. Nisi svestan koliko si omasio adresu. Deda mi je umro od raka pluca, otac takodje. Ujak po majcinoj strani takodje. Toliko je strah od te bolesti uticao na mene da sam ostavio cigare jos juce.  Smile Mene i ako potkaci, bice genetski... jbg, st :chuckel:a ja tu mogu sem da uzivam u cigarama dok traje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Citat
zakon me je spasao samo na poslu i dalje gde kod da odem na pice nagutam se dima kao u pusnici
tako da smo osudjeni da cekamo ponovo baste

Одлазак у кафану није основна животна потреба него луксуз, према томе ако ти смета дим седи кући.  Smile

Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
ti si Qranu stvarno jedan cudan decak ... nekako prosto mi dodje... da te mucim ... danima ... skacem ti po lobanji itd ...  Smile  Smile

Zaista mislim da si inteligentan mladic.. ali kancer u prvoj i drugoj naslednoj liniji i da imas takav stav prema duvanu  Smile to je izkreno.. aj pa da kazem... jezivo je. Aj jos i da razumem ljude koji nemaju u porodici, ali tvoj slucaj je ono... iz udzbenika.

Zelim ti od srca da se samo jednog jutra probudis sa odlukom da batalis pljuge, eto iskreno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Munka, iskreno verujem da je cela prica o duvanu prenaduvana i zato ne brinem.

Znam sa gomilu slucajeva nepusaca, koji su vodili aktivan zivot, sport i rekreacije, zdrava hrana i sve ostalo pa pomrli od kojekakvih oblika raka.

Sa druge strane znam ljude koji su pusili i pili ceo zivot na tone, pa su doziveli 80+ i umrli sto im je istekao rok trajanja a ne od neke bolesti. Takodje ljude koji su isto imali u porodici istu bolest u vise linija pa opet nista.

Jednostavno smatram da je to nesto od cega covek ili oboli ili ne, bez obzira na sve druge spoljne faktore.
« Poslednja izmena: 27. Nov 2010, 19:31:25 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia ispo iz modu
Па неки фактор мора да утиче на то да човек оболи није то баш еци пеци пец како си ти замислио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
@Cool

niko me nije natero moja volja
ustao jednog jutra i rekao necu vise i od tag jutra ni dim povukao
naravno tvoj izbor,ali sa takvom porodicnom linijom ja ne bi dodatno cackao mecku
i neshvataj me pogresno, ja nikog ne pokusavam da nateram da ostavi pusenje
samo tvrdim da je potpuno besmisleno

doduse mozda je nekom besmislena moja opsesijama velikim zenskim sisama  Smile
ali boze moj
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia ispo iz modu
@Cool

niko me nije natero moja volja
ustao jednog jutra i rekao necu vise i od tag jutra ni dim povukao
naravno tvoj izbor,ali sa takvom porodicnom linijom ja ne bi dodatno cackao mecku
i neshvataj me pogresno, ja nikog ne pokusavam da nateram da ostavi pusenje
samo tvrdim da je potpuno besmisleno

doduse mozda je nekom besmislena moja opsesijama velikim zenskim sisama  Smile
ali boze moj

Једног дана ће ти врљави премијер објаснити да су велике сисе луксуз, а на твоју кукњаву наћи ће се неки фредикругер да то потврди.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Munka, iskreno verujem da je cela prica o duvanu prenaduvana i zato ne brinem.

Ne bih se slozio. Specijalne slucajeve mozemo nabrojavati do prekosutra ali oni uopste nisu relevantni. Vazan je prosek i kad pogledas ukupni broj pusaca sa brojem koliko je njih obolelo od raznih bolesti direktno ili indirektno od duvana ne verujem da bi bio vise tako samouveren.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC One
Bih. Razlog je jednostavan - nije uopste ogromna disproporcija niti u slucajevima raka niti koronarnih oboljenja kod pusaca i nepusaca.

Drugo, svi poistovecuju rak ili neko drugo oboljenje sa tim sto je neko pusac. Ko moze da dokaze da je i 30% slucajeva kod pusaca koji su to zakacili uzrokovano bas pusenjem? Ne teram ja sad inat da bih branio svoje stavove po svaku cenu vec ozbiljno pitam. Mozemo li znati da taj neko ne bi dobio rak i da nije pusio? Da li je svaki pusac koji je ovoleo od raka isti dobio bas zbog cigara?

Na to gledam kao na pricu o svinjskom gripu - isti simptomi za njega kao i za obican grip ali eto, strucnjaci znaju razliku. Pa smo imali situaciju da je gomila ljudi koja je zakacila obican grip svrstana u one sa svinjskim. To je sustina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.344 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.