Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 20:23:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pošiljka  (Pročitano 34777 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Ja mislim isto da ce da te tisti i za 5 godina.. bez obzira da li se sa potrebom ili bez potrebe. Prosto eto mislim da si preosetljiva i da ti je bas bas stalo i do njega i da bude sasvim iskren prema tebi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Znaci garant dramis bez potrebe Smile

nadam se.  Smile šta ti misliš da je bilo? ...ako ti se da.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
Browser
Safari 534.13
mob
I-mate 30 Pro
Kladili se u hranu i ona je izgubila....on nije hteo na veceru sa njom,ona mu poslala na kucnu adresu...sta god...kakve veze ima...ako ti zvuci logicno da je to thank nota....za HQ seks...tebi treba pomoc...a i ovi sto te savetuju treba prvo od sebe... Smile...inace...on je sa tobom u  vezi....nije u manastiru....Sta je uradio on sa time  sto je dobio? Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Dajte bre zene, pa dobro majku mu, chitam tako vasha obrazlaganja, i sad po vama postoje dve opcije:

1. ili je vara
2. ili ja vara a to dobro krije, pa ispada kao da je ne vara (ali je vara - za slucaj da nije dovoljno jasno Smile )

Niko ne reche da chovek mozhe da bude i nevin u datoj situaciji i da je zapravo ne vara uopshte  Smile

Jeste da sve nekako "vuche" ka neverstvu, ali dok se tako i ne dokazhe, postoji mogucnost da je ta zena koja je poslala hranu, jednostavno od onih osoba "kad ne mogu ja da imam, nece niko" pa jednostavno pravi svadju ili krchi sebi put. A mozda je i od onih "hocu samo ja, i necu da delim", ajde, da ne ispada da sam iskljuchivo na mushkoj strani zbog uvodnog komentara.

Srdelice, o problemu ili prichash ili cutish. Ko cuti ima pravo da trpi.
Pogledaj kad se to desilo, kad se nachela tema, i kad se ti ovde opet vracas sa dodatnim pitanjima o istoj.
Mozda ce malo grubo da zvuchi, ali ispada kao da sad trazis ili neku paznju na rachun "stare slave", ili utehu u nama umesto u svom partneru.

Imala si prilike da iscackas tada, nisi je iskoristila iz samo tebi poznatih razloga, i zato mislim da nema svrhe sve to prozivljavati ponovo.

Ako ne mozesh da zivish sa tim - ostavi ga i idi, ali jbg, uvek ce postojati mogucnost da je covek nevin i da si ga ostavila jer vam je neko tako namestio.
Mada, sa druge strane, mozesh i da ostanesh sa njim, ali ce uvek postojati mogucnost da te je on prevario, imao aferu, ali ti to nikada neces moci da dokazes.

Kao sto mozes primetiti, situacija je ili-ili u svakom sluchaju, a forumashi nisu ti koji treba da preseku.
Ti dokaza ni za jedno nemash, a koliko vidim, strah te je i da trazish jer se plashish najgoreg.

Mozesh od svakog od nas da chujesh poseban scenario i posebne solucije, ali dzaba kada ti sama znash koja bi za tebe bila najbolja i samo chekash da dobijesh podrshku sluchajnog chitaoca ciji stav ce da se poklopi sa tvojim.

Razmisli malo dokle si sama spremna da idesh, kako bi postupila u oba slucaja (i da te je prevario i da nije), da li ti zelish istinu zarad ostanka/odlaska u vezi, ili jednostavno trazish neki adut kojim bi ga drzala u buducnosti i smatrala to uzdom kojom bi diktirala tempo u vasem odnosu i dobila vishe postovanja/ljubavi/poklona na rachun njegovog iskupljenja...

Josh jednom se izvinjavam ako neshto odavde deluje malo oshtrije recheno, i zaista mi je zao zbog situacije u kojoj se nalazish i zbog koje ti je poverenje poljuljano... ali dalje razvodnjavanje ove teme moze dovesti do toga da ispadne da se samo prenemazesh i bojim se da te tek tada niko nece ozbiljno shvatiti, ali da bash tada ti mozesh shvatiti ozbiljno nechiji saljivi savet ostavljen na temu od strane nekog ko misli da je ona samo hipotetichka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
Browser
Safari 534.13
mob
I-mate 30 Pro
....vara je...a ona mu salje hranu.... Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2012, 15:01:43 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
pa ona pita, mi joj odgovaramo.. neko ima ovakvo misljenje, neko ima drugacije.. da ne pita ne bi niko nista ni pisao  Smile interesantno je da nisu samo zene pisale de verovatno ima nesto sa njom, nemojte da gresite dusu .. to je primetila i vecina muskih koji su ovde odgovorili.

jasno da postoji mogucnost da je nevin, to niko ne spori.. ali je prica isla u smeru da ona zeli da sazna sta se desilo i da ne moze da predje preko toga i zeli da iscacka. Sad ispadamo mi koji smo jo odgovarali blesavi i da nam treba pomoc  Smile

lepo pise gore - vidim po tvojim postovima kako si osetljiva osoba i znam da ce da te tisti jos godinama sve dok se ne uveris milijardu posto da je samo tvoj i da nema nikoga nikoga sa strane vise nikada  Smile takva si, takav ti je sklop, a takav je sklop mnogih, samo i ti mnogi ne pricaju o tome, jer to smatraju slaboscu i ne zele da ih partneri ili prijatelji vide kao slabe osobe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Svi su krivi dok se ne dokaže suprotno.  Smile

Vi koji mislite da je čovek potpuno nevin - zapitajte se kako biste reagovali da vašoj devojci/dečku neko pošalje hranu na kućnu adresu i to napravljenu po tom nekom posebnom režimu. Ako vam to ne bi budilo neke sumnje, onda sam ja patka i idem da plivam preko Save.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Meni je interesantnije to sto svi mislite da je prevario sa tom, a svi pricate da se ostavi toga. Kao kada bi joj rekli "Ej, jeste te prevario, ali nemoj uopste da se cimas oko toga".  Smile

Ona ne zna sta se desilo i kopka je i ovako i onako, nece joj pomoci to sto joj samo produbljujete ionako velike sumnje...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 7534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
pa ona pita, mi joj odgovaramo.. neko ima ovakvo misljenje, neko ima drugacije.. da ne pita ne bi niko nista ni pisao  Smile interesantno je da nisu samo zene pisale de verovatno ima nesto sa njom, nemojte da gresite dusu .. to je primetila i vecina muskih koji su ovde odgovorili.

jasno da postoji mogucnost da je nevin, to niko ne spori.. ali je prica isla u smeru da ona zeli da sazna sta se desilo i da ne moze da predje preko toga i zeli da iscacka. Sad ispadamo mi koji smo jo odgovarali blesavi i da nam treba pomoc  Smile

lepo pise gore - vidim po tvojim postovima kako si osetljiva osoba i znam da ce da te tisti jos godinama sve dok se ne uveris milijardu posto da je samo tvoj i da nema nikoga nikoga sa strane vise nikada  Smile takva si, takav ti je sklop, a takav je sklop mnogih, samo i ti mnogi ne pricaju o tome, jer to smatraju slaboscu i ne zele da ih partneri ili prijatelji vide kao slabe osobe.
Ti si bas znas da se ponasas u takvim situacijama....samo citam I mislim se koga ona zajebava... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ja sam naglasio da "vuche" ka neverstvu, shto jes' jes'  Smile ali mi zapalo za oko to da  ovde ispada postoje samo ta dva pogleda kada se mushkarac ponasha chudno: ili vara, ili krije da vara, to je sve  Smile

Niko nije blesav ovde, taman posla, samo kazem da ona zeli da iscacka to, uradila bi to odavno, ovako hoce ali se plasi ili sta god. Jednostavno, hoce, a nece. (oce piki nece piki)  Smile

Tipa: Kad joj dajemo savete kako to da uradi i shta - onda ga ona brani kako je on ovakav i ovakav i kako je on to uradio i pitao, i kako nema smisla to shto ta druga zena radi, a kad joj kazemo da se ne petlja - onda pochinje pricha o tome kako je to muchi, tishti i ne moze da zivi sa tim.

Nije mi namera da uvredim bilo koga, ali ocigledno se ovde ceka neko konkretno misljenje koje ce da se poklopi sa misljenjem autora teme, kako bi se ohrabrila ili bar utesila "hej, pa nisam jedina koja bi uradila tako nesto".

Ono sto je problem jeste vremensko ogranicenje, sto ce reci - ili icackaj, ili nauchi da zivis sa tim... Bude li ovo pomenula u buducnosti u toku neke naredne svadje kao argument, partner ce imati puno pravo da joj kaze "jel sam je pozvao pred tobom, shta josh hoces?" i okrivice je za neiskrenost i da mu je cutala da je sve u redu pa da je shodno tome i sama kriva za to...

Edit: (uletese mi marko i inicio sa postovima prilikom kucanja)
Ako se dokazhe da je prevario (a niko je ne tera da ne dokazuje) - to je vec pitanje za temu "treba li oprostiti prevaru", za sada je i dalje rech o tome koliko verovati nekome u takvoj situaciji, i da li postoje toliko pakosne osobe (ili da kazem ajde dokone) koje ce da tako nepromisljenim akcijama prave drugima probleme...
« Poslednja izmena: 06. Jun 2012, 16:41:34 od Dzobi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 20:23:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.