Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 03:13:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pošiljka  (Pročitano 34689 puta)
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 666
Moja nekad nenormalna ljubomora je izlečena, bukvalno, u trenutku kad mi je tadašnji dečko, na moju scenu što sam zatekla koleginicu sa faksa u njegovoj sobi ujutru, rekao da je spavao sa njom. Ja sam sela, poludela, nisam umela da kažem nešto, a on je posle 30 sekundi nastavio rečenicu. Bila je užasno pijana posle žurke, nisam smeo da je pustim kući, a nisam lud da spavam na podu. Nemam pojma da li je jebao, ali, u tom trenutku sam bila izlečena. I od tad, pa evo već deceniju i nešto  nisam napravila  ljubomornu scenu, čitala tuđi sms, tražila po džepovima ceduljice, otvarala poštu koja nije moja. Možda sam ja najviše varana žena na svetu, al me boli uvo, pošto ja sebi najviše na svetu i vredim. Gde ima bolje, nek traži. To joj i govorimo, koliko sam skontala, da batali da se zamlaćuje sa glupostima i da uživa u svojoj vezi, braku ili, ako baš voli da se opterećuje, nek ga ostavi, pošto nikad neće biti sigurna.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Dzobi, "...za sada je i dalje rech o tome koliko verovati nekome u takvoj situaciji, i da li postoje toliko pakosne osobe (ili da kazem ajde dokone) koje ce da tako nepromisljenim akcijama prave drugima probleme..."
da, to je to. u uvodnom postu sam napisala da znam da nitko od nas ne može znati.

nisam napisala detalj koji me, recimo, malo učvrstio u vjeri da mi ne laže.
kada mi je počeo objašnjavati tko je ona, rekao je da ju je upoznao prije 8 godina i da mu se tada sviđala neka druga. u tom stilu.
nekako sam se uspjela sjetiti, valjda po nekom detalju, da priča o ženi koju je upoznao na početku naše veze. malo je fulao godine, ali dobro. sjetila sam se da mi je pričao kako je upoznao neku ženu na frendovoj svadbi. isto, površno. htio je biti pristojan. koji put se javila porukom, napravila mu je neki horoskop i znao mi je to reći. htjela mu je napraviti neku uslugu pa ga je to malo živciralo. tada sam ga pitala (normalno, ne histerično) da li želi biti s tom ženom. davno je bilo, ali mislim da se nasmijao - ...ili znate onako reagirao da baš znate da netko ne bi išta...- i negativno komentirao njen izgled. rekla sam mu da što joj ne kaže da ima curu i od onda mislim da ju više nije spominjao. baš je bio početak naše veze. pitala sam ga kako se prestala taj put to malo javljati, pa mi je odgovorio da se ne sjeća.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson W800i
i negativno komentirao njen izgled.
Univerzalna odbrana od ljubomornih napada  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2012, 22:48:18 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0

je, znam. Smiley nekako mu je izletilo. baš mislim da, u ovom slučaju, nije bila obrana. mislim da je bilo baš nekako spontano.

i da, apstrahovana, svaka ti čast.  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jun 2012, 23:02:57 od srdelica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson W800i
je, znam. Smiley nekako mu je izletilo. baš mislim da, u ovom slučaju, nije bila obrana. mislim da je bilo baš nekako spontano.
Salim se ja  Smile .U sustini,ono sto sam rekao je realno,ali ne mora da znaci da je to i u vasem slucaju...
Jbg,ne znam sta da ti kazem,ako mozes da to SKROZ izbrises iz glave,ostani sa tim covekom i uzivaj...Ako ne mozes-sve dalje ce ti biti mazohizam,ili ce ti se redovno vracati,pa ces i na druge stvari gledati sa sumnjom...
apstrahovana sad sve ovo prica zato sto je bila povredjena,pa sada ima taj neki mehanizam odbrane-ma boli me uvo.Ali...ja to-varaj me slobodno ne smatram dobrim.Ne bih mogao sa tim da se nosim,vec bih takvu oterao sto dalje.Ne bih prljao ruke,tipa-i ja sam tebe,pa smo kvit,nego samo cao.
Problem je sto ti ovde ne znas da li je,ili nije...I utvrdi sta hoces-ako mislis da je on taj,zaboravi.Ako ne mislis,ili nisi sigurna da je on the chosen one...vidi sta ce vreme reci,mada mrka kapa.
« Poslednja izmena: 06. Jun 2012, 23:38:03 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1473
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Evo saveta:  Begaj sa burek foruma dok te nisu ubedili da je najbolje da ga ubijes na spavanju ili nesto slicno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
Salim se ja  Smile .U sustini,ono sto sam rekao je realno,ali ne mora da znaci da je to i u vasem slucaju...
Jbg,ne znam sta da ti kazem,ako mozes da to SKROZ izbrises iz glave,ostani sa tim covekom i uzivaj...Ako ne mozes-sve dalje ce ti biti mazohizam,ili ce ti se redovno vracati,pa ces i na druge stvari gledati sa sumnjom...
apstrahovana sad sve ovo prica zato sto je bila povredjena,pa sada ima taj neki mehanizam odbrane-ma boli me uvo.Ali...ja to-varaj me slobodno ne smatram dobrim.Ne bih mogao sa tim da se nosim,vec bih takvu oterao sto dalje.Ne bih prljao ruke,tipa-i ja sam tebe,pa smo kvit,nego samo cao.
Problem je sto ti ovde ne znas da li je,ili nije...I utvrdi sta hoces-ako mislis da je on taj,zaboravi.Ako ne mislis,ili nisi sigurna da je on the chosen one...vidi sta ce vreme reci,mada mrka kapa.

hvala. nisam ni ja za -ti mene, ja tebe. bila sam davno u nekoj poluprevara situaciji (da ne opisujem i to) pa znam kako to baš ne - podnosim dobro.
da, zapravo, vjerojatno je kod apstrahovane obrambeni mehanizam, ali prva reakcija na tu ružnu situaciju mi se čini dostojanstvena i njen stav zapravo nije, u tu neku ruku, loš.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2012, 00:36:43 od srdelica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
SonyEricsson W800i
Pa nije znala da li je on spavao sa njom ili nije  Smile
Prva reakcija...kaze da je poludela...ocekivano  Smile Poludeo bi i najveci Kazanova kad bi video  Smile
Stav je...nerealan.U fazonu-slobodno me varaj,a drugi deo-ako ima bolje neka trazi.Nzm,ja se ne bih voleo da budem u tag timu.  Smile
To preturanje po tudjem bez necijeg znanja mi je samo po sebi glupo,i ako dodje do toga,ne bih se za dzabaka mucio da glumim nekog detektiva,samo bih otisao.Sto naravno ne znaci da posle jedne lose situacije odmah odem u drugu krajnost,glupo je.
Ako cemo realno,najbolji je onda stav-radi sta hoces,radicu i ja.Spavaj sa njih 5,nema veze,i ja cu,opusteno,jedan je zivot,iskoristi ga maksimalno,ako ne pokupis neku polnu bolest,kajaces se celog zivota...I stvarno,ako se covek adaptira na to,onda je mnogo manje izlozen stresu.Ali onda i nema neke razlike izmedju zivotinje i tog coveka,a ja bih da budem covek.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2012, 00:13:49 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 666
Ma niko nije rekao slobodno me varaj, ccc. Ništa vi mene ne razumete.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
pa ona pita, mi joj odgovaramo.. neko ima ovakvo misljenje, neko ima drugacije.. da ne pita ne bi niko nista ni pisao  Smile interesantno je da nisu samo zene pisale de verovatno ima nesto sa njom, nemojte da gresite dusu .. to je primetila i vecina muskih koji su ovde odgovorili.

jasno da postoji mogucnost da je nevin, to niko ne spori.. ali je prica isla u smeru da ona zeli da sazna sta se desilo i da ne moze da predje preko toga i zeli da iscacka. Sad ispadamo mi koji smo jo odgovarali blesavi i da nam treba pomoc  Smile

lepo pise gore - vidim po tvojim postovima kako si osetljiva osoba i znam da ce da te tisti jos godinama sve dok se ne uveris milijardu posto da je samo tvoj i da nema nikoga nikoga sa strane vise nikada  Smile takva si, takav ti je sklop, a takav je sklop mnogih, samo i ti mnogi ne pricaju o tome, jer to smatraju slaboscu i ne zele da ih partneri ili prijatelji vide kao slabe osobe.
Ti si bas znas da se ponasas u takvim situacijama....samo citam I mislim se koga ona zajebava... Smile

Ja ne znam da se ponasam u takvim situacijama, tacnije ja u takvoj situaciji bih verovatno razmisljala kao ona i ne bi me pustilo 10 godina. Takodje ne znam da se ponasam u situaciji kad otkrijem da sam prevarena strana, ili sasvim sigurno sumnjam da sam prevarena strana i onda jedino sto umem je da odem. Mogu da te volim najvise na svetu, crknucu od tuge od muke, al izbicu te sa 10 drugih iz mozga na silu, eto.

Ja mozda nekad u buducnosti promenim taj princip ili naucim da izgladjujem ocigledne "ispade" nekog svog partnera, ali do sad mi se nije desilo. I ne osudjujem zene koje prelaze preko neverstava, da se razumemo, svako ima svoj zivot.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 03:13:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.