Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 15:05:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pošiljka  (Pročitano 34911 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Ma niko nije rekao slobodno me varaj, ccc. Ništa vi mene ne razumete.
Ja sam te razumeo(da si rekla da je bolje da se ne opterecuje time nego da uziva ako joj je OK veza sto sam i ja rekao), samo sto eto, u konkretno tvojoj situaciji bih se lagano okrenuo i otisao.

Jedna moja bivsa mi je pricala sve, pa cak i to da joj neke kolege dolaze i sede do 4 ujutru da igraju karte sa njom i cimerkama. Ja uopste nisam reagovao na to i nisam se nimalo potrisao. Mnogo vise zbog toga sto sam znao kakva je i da nije neko ko bi varao tek tako a i zbog toga sto sam znao da i kada bi joj se slucajno to desilo sakrila bi to "kao zmija noge" i ne bi mi pricala uopste nista oko toga. Da mi se desilo da joj slucajno banem i da je zateknem sa nekim od njih u krevetu(bez obzira koji izgovor) jednostavno bih se okrenuo i otisao. Mogla bi da mi servira bilo koju pricu i da mi kuka kako me voli, dzaba bi joj joj bilo. Oprostio bih joj ja mozda vremenom i sve, ali ne bih imao ic poverenja u nju i zato bih momentalno raskinuo. Zato te shvatam za tu pricu o poverenju, ali kada bi se to meni desilo svo to poverenje koje sam i imao bi jednostavno nestalo i to bi bilo to...

To preturanje po tudjem bez necijeg znanja mi je samo po sebi glupo,i ako dodje do toga,ne bih se za dzabaka mucio da glumim nekog detektiva,samo bih otisao.
Upravo to. Ne bih mogao da se zamislim da uzmem da joj citam poruke na mobilnom ili jos gore da je proveravam gde je i sta radi. To nikako ne znaci da je to nesto otvoreno pa da svako moze da radi sta hoce, vec samo da nekako, majku mu, valjda imas poverenje u toga nekoga sa kim si u nekoj ozbiljnoj vezi pa da znas da nije takva osoba. Cim poverenje krene da se gubi, to je vec katastrofa po vezu.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Ma niko nije rekao slobodno me varaj, ccc. Ništa vi mene ne razumete.

Ja te razumem...

Uopste se ne radi o drugim ljudima, vec o samopostovanju koja srdelica posteno sama sebi ubija...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 666
Anea, naravno.  Smile I za to je zaslužan moj ego, superego, koji nekad ume i da bude pozitivna stvar.
Marko, ja sam u priči uprostila situaciju. Ja sam iz tog stana otišla noću, pre kraja žurke i vratila se rano ujutru da bih ga probudila za ispit, tako da je znao da ću doći, te je bilo stvarno smešno da me čeka s drugom ribom u krevetu i priča mi je tad delovala potpuno smislena.  Sa 19 godina sam bila pametno i zrelo dete, sa celim , a ne načetim nervima ko sad, te sam fino razmišljala.
Neko mora da te izleči od posesivnosti, da li ćeš sama ili će to uraditi neko drugi, svejedno je, pošto ćeš u braku stvarno umreti, ako se opterećuješ oko svakakvih gluposti. Nije normalno da ti oko ovoga praviš toliku priču, veruj mi, i da se bakćeš različitim teorijama.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64
Pa sto ne kazes odmah, onako vise ispada da si ga skoro "uhvatila na delu".  Smile

A pazi, ja razumem, optereti se covek oko svakakvih gluposti pa i oko toga a dovoljna je mala sumnja pa da krenes da se preispitujes oko nekih stvari, ali stvarno se u momentima treba razmisliti pa videti koliko je to dobro i da li bas tako treba...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Pa sto ne kazes odmah, onako vise ispada da si ga skoro "uhvatila na delu".  Smile

A pazi, ja razumem, optereti se covek oko svakakvih gluposti pa i oko toga a dovoljna je mala sumnja pa da krenes da se preispitujes oko nekih stvari, ali stvarno se u momentima treba razmisliti pa videti koliko je to dobro i da li bas tako treba...

naravno da ne treba. jasno mi je da postupam, recimo krivo, u cijeloj situaciji od početka. ...ali kako da se ne opterećujem? znam da razglabanje ne vodi ičemu, ali neke stvari možda ipak shvatim.

apstahovana, i ja sam priču malo krivo shvatila, ali ok, shvaćam sada.
znao ti je reći kako je uopće završila u sobi .
da si ga pitala- a šta ta žena radi tu?- i on počne pretpostavljati, jer nema pojma, da li ti to mijenja priču? da ju nije zvao da dođe. hvala ti na priči, znam da to nije poanta (ovo što pitam), ali me zanima koliko bi nepoznanice s njegove strane utjecale na tebe. pretpostavljam da si i znala tu curu. ne mislim da je to bila  "lakša" situacija od ove moje.

kažeš da je glupost. ok, i je. ...ali i zapravo me smatraš naivnom ako vjerujem da su poznanici. meni nije glupost ako mi se laže.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2012, 15:22:48 od srdelica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 666
Da, mislim, pošto ta priča da se oni znaju površno i vide par puta u toliko godina, a ona njemu pošalje hranu, i on zna da je to od nje, a ona zna šta on voli da jede...meni deluje fantastično..mislim da te je dragi slagao, ali, to mislim, a sigurna sam da ne treba da brineš i da sa tom ženom ne želi ništa i da ona ne postoji u njegovoj glavi, i ako je možda postojala, igrala je sporednu ulogu, ko zna kad...A ako napraviš frku oko toga, može lako da se desi da se ona vrati i zauzme bitniju ulogu, ili ona, ili neka druga... Zato mislim da je bespotrebno, nemaš dokaz i ne možeš ga imati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Da, mislim, pošto ta priča da se oni znaju površno i vide par puta u toliko godina, a ona njemu pošalje hranu, i on zna da je to od nje, a ona zna šta on voli da jede...meni deluje fantastično..mislim da te je dragi slagao, ali, to mislim, a sigurna sam da ne treba da brineš i da sa tom ženom ne želi ništa i da ona ne postoji u njegovoj glavi, i ako je možda postojala, igrala je sporednu ulogu, ko zna kad...A ako napraviš frku oko toga, može lako da se desi da se ona vrati i zauzme bitniju ulogu, ili ona, ili neka druga... Zato mislim da je bespotrebno, nemaš dokaz i ne možeš ga imati.

nije mu to omiljena hrana, nego hrana koju smije jesti, jer ima alergiju. to je mogla zapamtiti s te svadbe, jer nije nešto uobičajeno. problem je što ako je igrala sporednu ulogu, ne namjeravam biti glavna uloga. nije samo stvar u mogućoj prevari, nego i u laganju.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2012, 15:30:42 od srdelica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.64

naravno da ne treba. jasno mi je da postupam, recimo krivo, u cijeloj situaciji od početka. ...ali kako da se ne opterećujem?
Pa lepo, shvatis da ne treba da se opterecujes jer gubis vreme. Sta ako se zaista nista nije desilo a ti samo bijes glavu oko toga, nerviras se i nabijas sebi negativnu energiju?  Za to vreme si mogla da razmisljas o necemu pozitivnijem pa da budes lepo raspolozena kad si sa njim. Ovako se samo opteretis a nemas nista od toga jer ces se samo nervirati a pitanje je da li se uopste nesto desilo i da li ima sta da se "cacka" oko toga...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 19.0.1084.52
mob
Qtek 666
Lagao je da ga ne ostaviš. Ako je lagao. Marko je sve u pravu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 147
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Lagao je da ga ne ostaviš. Ako je lagao. Marko je sve u pravu.

znam da bi razlog laganja bio "dobar". mi smo prije toga bili u prekidu, tako da ako je nešto i bilo - tehnički nije prevara. problem je što sam ga baš pitala kada smo se pomirili da li je bio s nekim. da mi je odgovorio potvrdno, ne bi se pomirili. imam svoje razloge.
marko je u pravu i uspije tako biti, a onda mi se vrati ovo sranje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 15:05:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.