Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poseta Džozefa Bajdena potpredsednika SAD Beogradu  (Pročitano 69089 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
joca_jox

ko ti je lik sa onog snimka?

ima gejeva i lezbejki koji imaju decu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
joca_jox

ko ti je lik sa onog snimka?

ima gejeva i lezbejki koji imaju decu
Kako mislis ko je?

A to su travenstiti ili vec kako se zovu.Vise ne znam ni sam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Kako mislis ko je?

pa jel svestenik neki ili clan neke organizacije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
pa sta si bre sa rukom radio?

Ма чамац који су преврнули неки дебили пао преко мене у сред Дунава...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 6230
Nego da mi vidimo ono sto prilikom Bajdenove posete zabrinulo svinjara: orgiijanja baba Nade.
ne birnite vise za Bajdena, rekao sam dace pape i mi cemo biti doooobri nato vojnici.
Jos kad Rusi jos jednom bratski kazu nis-u: platite ili dajte imovinu, zna se. Ide Djelic i Dinkic kod tata Bajdena i kazu: daj nam skini ruski zagrljaj sa par milijardi i nece biti problema. Rezija je vec poznata. Od sda cemo sa bracom Shiptarima da se tucemo za zajmove, ali ako i jedni i drugi budemo poslusni bice za nas sve.
Zato je i Bajden rekao da moramo biti odvojeni: da ne vide jedni koliko daje drugima. Smile Smile Smile
Da se vratimo kod svinjara i Nade. Elem kaze orgija bila sa potpredesnikom vlade.
Koji bi taj mogao da bude? Ima ih mnogo na redaljku. Krki morao da ga trazi pola sata da pisa, tako da Krki otpada.
Drug Ivica ne vidi svog od stomaka, mogao bi nekako sa Nadom iznad, ali to nije orgijanje. Otpada.
Mogao bi Djelic da bude sram ga bilo, ovi mali kazu da imaju veliku kitu, ali ipak ne verujem. Nije on Nadin tip, uz to Nada bi trebala i merdevine da ponese da je ljubi, mnogo komplikovano.
Eeeeeeee sada ostaje jedan koga je sigurno Velja video, jedan koji mi znamo jedan za koga ne bi reko da to ne radi, a to je nas perverzni Mladja. A to je i svinjareva muzicka zelja. Kako se poklapa, boli glava.
Ja licno da bi imao Suzanu za potpredsednika ne bih se prihvatio druge, ali perverzni Mladja je veeeeeliki smeker.
Za to bi Mladja trebao da popije pedalu kod Tadica.
E sada je bitno jedno pitanje: sta je svinjar radio dok je gledao baba Nadu kako stenje kod Mladje?
Mogu da zamislim da mu se ona plastika iz glave istopila.Jebi ga Veljo, kad ti imas svraku koja samara crvenim cipelama. Tako ti treba. Smile Smile Smile I i nju ti krese onaj hipopotam Markicevic. Dobra je da ti menja pelene. Smile Smile Smile
Imal kazna za voajerstvo?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Kako mislis ko je?

pa jel svestenik neki ili clan neke organizacije?
Није свестеник али је дубоко религиозан.И дечко је уметник и никад није до сад имао проблема са законом.А наводно су га привели јел омета саобраћај и нешто по здравље људи.Знам да је члан 11 а не знам каоја тачка.Кад изађу скенираћу и поставити.
Ма да је неко други него где њега нађоше
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1585
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N93
Nego da mi vidimo ono sto prilikom Bajdenove posete zabrinulo svinjara: orgiijanja baba Nade.
ne birnite vise za Bajdena, rekao sam dace pape i mi cemo biti doooobri nato vojnici.
Jos kad Rusi jos jednom bratski kazu nis-u: platite ili dajte imovinu, zna se. Ide Djelic i Dinkic kod tata Bajdena i kazu: daj nam skini ruski zagrljaj sa par milijardi i nece biti problema. Rezija je vec poznata. Od sda cemo sa bracom Shiptarima da se tucemo za zajmove, ali ako i jedni i drugi budemo poslusni bice za nas sve.
Zato je i Bajden rekao da moramo biti odvojeni: da ne vide jedni koliko daje drugima. Smile Smile Smile
Da se vratimo kod svinjara i Nade. Elem kaze orgija bila sa potpredesnikom vlade.
Koji bi taj mogao da bude? Ima ih mnogo na redaljku. Krki morao da ga trazi pola sata da pisa, tako da Krki otpada.
Drug Ivica ne vidi svog od stomaka, mogao bi nekako sa Nadom iznad, ali to nije orgijanje. Otpada.
Mogao bi Djelic da bude sram ga bilo, ovi mali kazu da imaju veliku kitu, ali ipak ne verujem. Nije on Nadin tip, uz to Nada bi trebala i merdevine da ponese da je ljubi, mnogo komplikovano.
Eeeeeeee sada ostaje jedan koga je sigurno Velja video, jedan koji mi znamo jedan za koga ne bi reko da to ne radi, a to je nas perverzni Mladja. A to je i svinjareva muzicka zelja. Kako se poklapa, boli glava.
Ja licno da bi imao Suzanu za potpredsednika ne bih se prihvatio druge, ali perverzni Mladja je veeeeeliki smeker.
Za to bi Mladja trebao da popije pedalu kod Tadica.
E sada je bitno jedno pitanje: sta je svinjar radio dok je gledao baba Nadu kako stenje kod Mladje?
Mogu da zamislim da mu se ona plastika iz glave istopila.Jebi ga Veljo, kad ti imas svraku koja samara crvenim cipelama. Tako ti treba. Smile Smile Smile I i nju ti krese onaj hipopotam Markicevic. Dobra je da ti menja pelene. Smile Smile Smile
Imal kazna za voajerstvo?

Genijalno Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
А наводно су га привели јел омета саобраћај и нешто по здравље људи

Smiley 1

saobracaj na setalistu  Smile zdravlje ljudi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
off

Citat
Jadna nasa deca kad pocne da se vraca sve to.Zato se najkvise pederi i lezbejke ovome raduju oni nece imati ko da im vraca dugove

Znam za dve lezbo cure iz Beograda koje imaju dete. Naravno pomoć nekog mašinbravara da to dobiju.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Iz Prištine u Bejrut

Bejrut - Američki potpredsednik Džozef Bajden doputovao je danas iz Prištine u Liban, dve
nedelje pred parlamentarne izbore na kojima bi mogla pobediti militantna organizacija Hezbolah.

Bela kuća je saopštila da je cilj Bajdenove posete da, pred izbore, obnovi američku podršku nezavisnom i suverenom Libanu. Među 128 članova libanskog parlamenta, Hezbolah ima 14 poslanika, javlja AP. Planirano je da Bajden razgovara sa istaknutim političkim liderima i objavi pružanje pomoći Libanskoj vojsci.

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 78
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.