Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 23:20:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poruka religioznim ljudima!!!  (Pročitano 66381 puta)
Zvezda u usponu

Streetball is my job........AND1

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N95
Zašto nauka skriva mnoge stvari.
Zašto su sklonjena šest kovčega sa ljudima dužim od šest metara?
Zašto nauka daje glupa objašnjenja oko nestanka dinosaurusa?
Zašto nauka krije da je u doba dinosaurusa čovek bio višlji od šest metara i da je živeo hiljadu godina?
Zato što nema objašnjenja.
Zato što ne veruje u Boga!!!
'

Haj sad postavi neko racionalno pitanje pa ce ti mozda neko odgovoriti... Ili da ja pitam zasto vjera krije da su vanzemaljci dosli na Ohridsko jezero 4.8.1853, da je Abraham Linkon imao brata blizanca, da je krv Nikole Tesle bila zelena, itd Smile

I sto svi toliko spore oko Boga dali postoji ili ne postoji, a nikome recimo ne pada na pamet da palamudi postoji li Djed Mraz. Njega smo makar vidjeli  Smile

kad si vec spomenuo Nikolu Teslu,velikog naucnika,jednom prilikom njega su pitali kako je uspeo da sazna za struju i kako uspeva da napravi toliko broj izuma,on je odgovorio da mu Sv.Nikola otkriva tajne nase planete,i da nije njega nista od onoga sto je izumeo,ne bi postojalo......cak je i sam Ajnstajn pokusavao da dokaze postojanje Boga,ali ga je smrt u tome omela.....
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Da, vjerovatno je i sam Nostradamus pokusavao pa mozda i Graham Bell... Samo je Marks bio idiot a svi ostali su prosvjetljeni Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Sony xperia
Bravo, bravo ...  Smile Ko o cemu , baba o ustipcima.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N95
http://www.youtube.com/watch?v=h4_9m_6LHko&feature=related
ovaj klip je bio na rts,i na ostalim nacionalnim televizijama rusije,rumunije....

http://www.youtube.com/watch?v=PbnPfHG5bZ0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=CoeDcB_ia_w
ovo su neka od cuda pravoslavlja

http://www.youtube.com/watch?v=rRU6fdjPjI0&feature=related

a ovo je snimak palog andjela,demona......

IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Hmm, tema je ateizam, vjeruj mi da sam ja bio ateista prije nego sto si se ti rodio, i vjeruj mi da ti klipovi to nece promijeniti. Imas teme o pravoslavlju, crkvi, i slicnim oblastima pa tamo postavljaj,a ovdje je to suvisan materijal jer to nikog ne interesuje covjece Smile Neko napravio krst mlaznim avionom, pa sta?? Neko cuci gol u sumi i ja sada treba da odbacim sva naucno-tehnoloska dostignuca?? Fakat si previse ambiciozan, ako lovis cure na te fore nemozes ozbiljne ljude druze Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Sony xperia
 Smile ajoooj, pali andjeli, dokazi ... pa sto se brukas a kreces na faks. Slicne stvari i ufolozi koriste, samo sto je u drugacijem smislu za njih to dokaz o necem drugom.

Sta li ce biti na ispitu o elektromotornoj sili ako je pitanje. Bozija sila ?  Smile  A onda ce fakultetski obrazovan covek da i dalje siri uverenje da je covek nastao od majmuna, a poima nema o cemu prica.

A o IQ-u, koji je najverovatnije veci od ostalih forumasa, da ne pricamo.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N95
pa ja sam rekao verovatno je veci,mozda i nije,al to bi znacilo da ste onda svi vi bas mnogo inteligentni...dobro ae recimo da pali andjeo i jeste namontiran snimak,moguce je,ae neka bude i taj krst da je lazan,mada ne znam zasto bi bio na rts da je lazan,al kako reci za mirotocive ikone i plamen i netrulezne mosti da su lazni ?
To je fiziko,opipljivo,sta je sa krvotocivim ikonama,koje toce krv koja nije ovozemaljskog porekla  ???
Ateisti na sve to zmure,jer ne zele da veruju u cuda....problem kod danasnjeg drustva je taj sto kad kazes da ne verujes u Boga,onda te svi dozivljavaju kao olicenje inteligencije iako iimas mnogo toga malo da kazes,al ako kazes da verujes u Boga,onda te svi gledaju kao cudaka koji je zaostao....
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N95
dobro,sta ste se uhvatili za taj jedan klip,sto nista ne kazete o pravoslavnim cudima ?
Cutite jer ne mozete da ih poreknete.
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Zašto nauka krije da je u doba dinosaurusa čovek bio višlji od šest metara i da je živeo hiljadu godina?
'

Haj sad postavi neko racionalno pitanje pa ce ti mozda neko odgovoriti... Ili da ja pitam zasto vjera krije da su vanzemaljci dosli na Ohridsko jezero 4.8.1853, da je Abraham Linkon imao brata blizanca, da je krv Nikole Tesle bila zelena, itd Smile

I sto svi toliko spore oko Boga dali postoji ili ne postoji, a nikome recimo ne pada na pamet da palamudi postoji li Djed Mraz. Njega smo makar vidjeli  Smile
'

I sto svi toliko spore oko Boga dali postoji ili ne postoji, a nikome recimo ne pada na pamet da palamudi postoji li Djed Mraz. Njega smo makar vidjeli  Smile

Prvo cesarici da odgovor da je njeno interesovanje za religiju,put traženja istine.
Crkva je nebitna i ja je ne priznajem,naročito sveštenstvo,koje je dovelo čovečanstvo u zabludu.
Odgovor na tvoje pitanje je da "vanzemaljci" nikada nisu posetili planetu zemlju ,tako da nema šta da se krije.
Postoje biološki životi u drugim galaksijama,ali zbog razlike u svesti,ne mogu da komuniciraju.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 23:20:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.