Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 17:54:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poruka religioznim ljudima!!!  (Pročitano 66360 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
dobro,sta ste se uhvatili za taj jedan klip,sto nista ne kazete o pravoslavnim cudima ?
Cutite jer ne mozete da ih poreknete.

Pa zbog tolerancije... ovako se smejem samo satanistima, sto je i za vas prihvatljivo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC Wildfire S
Zašto nauka skriva mnoge stvari.
Zašto su sklonjena šest kovčega sa ljudima dužim od šest metara?
Zašto nauka daje glupa objašnjenja oko nestanka dinosaurusa?
Zašto nauka krije da je u doba dinosaurusa čovek bio višlji od šest metara i da je živeo hiljadu godina?
Zato što nema objašnjenja.
Zato što ne veruje u Boga!!!
'

Haj sad postavi neko racionalno pitanje pa ce ti mozda neko odgovoriti... Ili da ja pitam zasto vjera krije da su vanzemaljci dosli na Ohridsko jezero 4.8.1853, da je Abraham Linkon imao brata blizanca, da je krv Nikole Tesle bila zelena, itd Smile

I sto svi toliko spore oko Boga dali postoji ili ne postoji, a nikome recimo ne pada na pamet da palamudi postoji li Djed Mraz. Njega smo makar vidjeli  Smile

kad si vec spomenuo Nikolu Teslu,velikog naucnika,jednom prilikom njega su pitali kako je uspeo da sazna za struju i kako uspeva da napravi toliko broj izuma,on je odgovorio da mu Sv.Nikola otkriva tajne nase planete,i da nije njega nista od onoga sto je izumeo,ne bi postojalo......cak je i sam Ajnstajn pokusavao da dokaze postojanje Boga,ali ga je smrt u tome omela.....

Ajde momak ne blati Teslu bezveze.  Smile

"Mene su jos od samog rodjenja odredili za svestenicki poziv,i ta misao me je neprestano tistila" - iz njegove autobiografije.
(I was intended from my very birth for the clerical profession and this thought constantly opprest me.)

Ajnštajn?

1954, od Alberta Einsteina: Ljudska strana, uredila Helen Dukas i Banesh Hoffman, Princeton University Press]

Vera u boga je "djetinjasto praznovjerje", a Židovi nisu izabrani narod, napisao je Albert Einstein u pismu iz 1954. "Riječ 'bog' za mene nije ništa više od izraza i proizvoda ljudskih slabosti, a Biblija kolekcija časnih, no i dalje primitivnih legendi koje su prilično djetinjaste. Nikakva interpretacija, koliko god suptilna ona bila, ne može (me) uvjeriti u suprotno", napisao je Einstein tada u pismu filozofu Ericu Gutkindu. Einstein, sam Židov, rekao je kako ima velike afinitete prema Židovima, no napisao je kako ne misli da imaju "drugačije kvalitete od ostalih ljudi".
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 15:42:27 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Sony xperia
@Equalzator

Decko, ne samo na RTS-, vec na mnogim televizijama, stampanim medijima .... imas lazi koliko hoces. CNN, koliko je samo lazi izrekao ? BBC koliko oni ?

Ateista, u koje i ne spadam, ne da ne veruje, vec zeli da ih objasni. Coveku je dato da stice znamje, da kroz spoznaju sebe uzdize ... Da u zavisnosti od samog znanja moze biti odveden s puta. Nije samo znanje ono sto nauka kaze. Nauka objasnjava mnoge stvari, daje ti nove poglede na svet, ... od cega je on sacinjen, kako funkcionise ...

Pominjes Teslu, pa njegov otac je bio pop. Sta mislis, da to nije ostavilo traga u njemu ? Pominjes naucnike koji su vernici. Pa ko im brani da budu. Zar ti nije palo na pamet, da su tezili spoznaji i neceg drugacijeg. Da spoznaju i nesto sto je trenutno van njihovih instrumenata ?

Sta bi bilo da pocnem da ti pricam o stvarima od kojih bi ti se zavrtelo u glavi ? Ljudski um je prodro u mnoge segmente. Ako negde nije, ne znaci da nece.

Zar ti nije palo na pamet da je mesto krsta, neki drugi simbol. Da li bi obracao paznju na oblake u obliku krsta, ili preseceno drvo, ili na jaje koje snese kokos ... 2000 godina taj simbol je medju ljudima. I naravno da ce se na njega obratiti paznja.

Nauka zeli objasniti stvari. U ljudskoj prirodi je radoznalost. A kome odgovara drzati nekog u neznanju ... razmisli sam.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 15:43:45 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Nije Marks bio idiot, primetio je puno toga. Ali niko nije 100% u pravu. Porediti Marksa sa Teslom i Ajnštajnom nije u redu, jer nisu proučavali istu materiju. Oni su geniji u potpuno različitim oblastima. Marks je mogao videti kako religije utiču na ljude, kako ih zloupotrebljavaju neki krugovi i sl. tražiti uzroke tih ponašanja i otkriti neke zakonitosti. Ali koliko je on znao o zakonima na osnovu kojih funkcioniše univerzum? Verovatno ne mnogo. Vidim da se pravi greška, prvo izjednačuje se vera, duhovnost i religioznost, što ne mora biti isto. Ja recimo nisam religiozan.  
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Streetball is my job........AND1

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N95
ma Bog je deda mraz......verujte u sta hocete,al svi cemo videti kad umremo ko je bio u pravu.
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC Wildfire S
See you in hell...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Sony xperia
Ok, nemojte k'o suri vuci nagrnuti na decka sada.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Ko ti spominje strah dragi covjece, ja pitam gdje je bio Bog tolike milijarde godina...

Pogledaj moj potpis za odgovor na ovo pitanje - ili da prevedem: "Onaj za kojime tragas je onaj koji traga". Drugim recima pogledaj se u ogledalo i shvati oximoron sopstvenog pitanja.

Pa da, ali to se isto govori i u bibliji, npr. ustani rano zavrsi sve poslove, ne pozeli sto drugi ima, ne kradi, ne varaj, posti 60 dana  itd. upravo pravi vernik ce znati da treba da radi na sebi, a ne da trazi pomoc od boga...
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
http://www.youtube.com/watch?v=rRU6fdjPjI0&feature=related

a ovo je snimak palog andjela,demona......

Šta će taj golišavi,mršavi ćelavi čovek sa staklenim sočivom u oku tamo?
Pali anđeli su ljudi,a materijalni demoni ne postoje.Demoni ili telepatski upravljaju sa materijalnom telom svojih saveznika ili opsedaju materijalno telo.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 16:03:22 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Demoni ne postoje,ne postoji pakao,ne postoji đavo,sve je to laž koja je nametnuta ljudima,da bi se plašili,a Bog nam nije dao da se plašimo,već da volimo.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 17:54:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.