Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 06:40:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poruka religioznim ljudima!!!  (Pročitano 66558 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Bosch ima centrifugu
JEdini je problem  Equalzator sto su tvog Gospoda Boga takodje izmislili ljudi...ali ajde objasni mi jedno

Ako pretpostavimo da je Bog alfa i omega sve i sva - sve sto postoji isto je ikada postojalo - kako to da je propovedao religiju sa kojom se ne slaze vecina populacije ove planete. Da li to znaci da tvoj Bog nije u pravu ili da postoji neki delovi univerzuma koji nisu Bog ali kako onda Bog moze da bude ono sto jeste ako postoji nesto sto nije on - hmmmm zajebano a ?
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Streetball is my job........AND1

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N95
bas me briga ako ste se nasli uvredjenim,nekako cu preziveti sa tim saznanjem....
dakle odg na tvoje pitanje glasi ovako :
U Bibliji lepo pise kako je Bog stvarao Zemlju,i tamo lepo pise da je Bog prvo stvorio zivotinje pa tek onda coveka,i Bog nije nista cekao,otkad je stvorio coveka od tad se veruije u njega....a i to da Zemlja postoji milijarde i milijarde godina,to uopste nije sigurno to su samo prepostavke,isto kao i teorija velikog praska....paz molim te objasnili su nam da je ceo univerzum nastao od jednog atoma koji je pukao.....uh pazi da ti ne poverujem u to....

JEdini je problem  Equalzator sto su tvog Gospoda Boga takodje izmislili ljudi...ali ajde objasni mi jedno

Ako pretpostavimo da je Bog alfa i omega sve i sva - sve sto postoji isto je ikada postojalo - kako to da je propovedao religiju sa kojom se ne slaze vecina populacije ove planete. Da li to znaci da tvoj Bog nije u pravu ili da postoji neki delovi univerzuma koji nisu Bog ali kako onda Bog moze da bude ono sto jeste ako postoji nesto sto nije on - hmmmm zajebano a ?

ne,nije toliko zajebano,ali ja nisam dovoljno kadar da ti objasnim na nacin na koji ces uspeti da shvatis...imas knjigu,zove se Koliba od Vilijama Janga Pola,tamo imas odgovor na tvoje pitanje.....a i pravoslavlje nije izmislio covek,ono se pojavilo sa dolaskom Sina Bozijeg Isusa Hrista,i on ga je propovedao,pre toga su postojali hriscanski jevreji,koji su kasnije ili postali hricani,ili su izdali Isusa Hrista i ostali Jevreji....
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 13:04:15 od Equalzator »
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Mlad si ti za ovih prica,decko, nemoj se ljutiti, ali uhvatio si se jedne teze i non stop je provlacis, vidi se koliko si neiskusan u bilo kakvoj vrsti polemike i da tu treba jos znoja proliti da bi ti nekome davao kontra argumente i obarao njegove teze.
Dakle, ima li neko od ovih drugih ucesnika da mi da odgovor na tezu ili cu smatrati da na istu nemate adekvatan odgovor potkrijepljen argumentima naravno, i samim tim da vam vjera nije omogucila spoznaju onih cinjenica ciju je spoznaju meni omogucila nauka??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Bosch ima centrifugu
Ama hoce li meni neko dati odgovor na pitanje ili cete vec jednom priznati da je kontradiktorno, uradite nesto pobogu... Sta je Bog cekao par milijardi godina od Adama do Isusa da bi otpoceo svoju objavu i formirao religiju u danasnjem obliku. Pusti sad onaj pao s neba, ovaj odlomio rebro napravio zenu, brali jabuke, Djed Mraz, babaroga i ostalo... Moje pitanje je konkretno i materijalno a ne neka apstrakcija. Sta je taj vas radio milijarde godina?? Ja koliko znam medju dinosaurosima se nije sirila religija nit su je oni poznavali. Nemoj samo sad da mi neki mentol naleti i kaze kakvi dinosaurusi nema toga Smile

@Ekvilajzer
Vrijedjas druze, vrijedjas konstantno... Tema je ateizam a ne oni australopipedovi istomisljenici cije si linkove postavljao ili tvoj upis na fakultet (vidi se da si u toj dobi)

JA ti odgovorih ali ajde da ti nacrtam

Pretpostavke iz kojeg izvlacis sopstveno pitanje su apsurdne a samim tim i pitanje. Cinjenice koje stoje iza tvog pitanja nisu cinjenice nego praznoverje vezano za jednu religioznu grupaciju ljudi na ovoj planeti. Zasto bi Bog bio ono sto tvrde hriscani? Sta je sa Muslimanima - njihov Bog je malkice drugaciji...
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Indiana_Jones
Ja bi ti mogao reći tačno zašto usledila intervencija Isusa na zemlji pre 2000 godina koji je bio povod da imamo religiju kakvog danas imamo,samo to ne da ćeš teško razumeti,već je nećeš ni prihvatiti,pošto takvo nešto još nisi čuo.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Streetball is my job........AND1

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N95
Mlad si ti za ovih prica,decko, nemoj se ljutiti, ali uhvatio si se jedne teze i non stop je provlacis, vidi se koliko si neiskusan u bilo kakvoj vrsti polemike i da tu treba jos znoja proliti da bi ti nekome davao kontra argumente i obarao njegove teze.
Dakle, ima li neko od ovih drugih ucesnika da mi da odgovor na tezu ili cu smatrati da na istu nemate adekvatan odgovor potkrijepljen argumentima naravno, i samim tim da vam vjera nije omogucila spoznaju onih cinjenica ciju je spoznaju meni omogucila nauka??
jesam,mlad sam,to ne mogu da poreknem,al se nisam uhvatio jedne teze,ti si se uhvatio za jedno pitanje na koje sam ti dao odgovor,i nijedno drugo pitanje mi ne postavljas....a i ne mogu da vam sve objasnim preko poruka,zato je ovo los vid informisanja zato sto mnoge stvari ostaju nedorecene.....
veruj mi,ne postoji ateista koji sa mnom nije pricao o Bogu,i koji posle tog razgovora nije uvideo koliko je pogresio.....

i necu da ti odgovaram,jer ti sta god da ti kazem neces da saslusas,samo zato sto sam mladji od tebe....mozda jesam mladji fizicki,ali sam duhovno mnogo iznad tebe....a i vec sam vam poslao neke snimke cuda,poslacu vam jos,to je najbolji dokaz da Bog postoji....
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 13:08:10 od Equalzator »
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
pa dobro,ti veruj u teoriju evolucije,kako god hoces....mozda evolucija i postoji,al ne na onaj nacin kako ju je Darvin prikazao....cak se i Darvin na kraju svog zivota odrekao teorije,i krstio se....mislim ako ti hoces da objasnjavas svom detetu da je postao od majmuna,slobodno.....

E ali pazi,najace je to,sto po crkvi, covek dolazi odmah posle Boga,stvoren je po Bozjem nalicju.
Dok po Darvinovoj teoriji,koju ovde nekolicina prihvata,covek je nastao od majmuna.

Znaci, gledajmo sa ove tacke gledista,vama vise odgovara da ste nastali od majmuna? Ne samo sto je ova teorija netacna,nego izgleda da vama licno vise odgovara da imate u sebi majmunske krvi? Da decima pricate,ti si sine moj,nastao od majmuna. Tvoj tata i mama su majmunske krvi. Kao sto je reko Equlzator,cak se i Darvin na kraju svog zivota,poceo krstiti i moliti. A vi i dalje verujete? Svaka cast. Stvar izbora  Smile

Dalje,to sto me mnogo boli i smeta mi,neko je pre par strana,nazvao vernike ovcama.
Postoje tri vrste ljudi, vernici, satanisti i teski filozofi aka ateisti.

Po meni, najvece ovce su ovi zadnji,morao sam da kazem,verujem u to da se klin klinom izbija,jbg takav sam karakter. Koji kad tad pre ili kasnije,ili se vrate Bogu,pa pocnu da veruju ili posto su toliko pametni, znaju sve tajne ovog sveta,njihov kako neko rece "marksisticki mozak" sve razume,pridruze se nekoj sekti,samo iz razloga da se razlikuju od drugih.

Equlzator,posalji mi te linkove na pm , pozdrav.  Smile
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Nauka je pogrešno sve protumačila,samo zato što nauku kreiraju budale koji su na vlasti. Smile
Ko kaže da religija nije postojala pre Isusa i Hrišćanstva.
Pa JS su vam najbolji dokaz,a i većina Jevreja,da je pre Isusa Hrista Gospod Bog bio Jehova.
Kao sve što raste,širi se i deli na nove jedinke,tako je i sa religijom.
Svi narodi u istoriji čovečanstva su imali svoja Božanstva.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Citat
pa ja nisam bas neka labilna licnost,ja stojim iza svojih postupaka....a i ja nisam nikome rekao da je nemoralan pojedinacno,nego da su ateisti u globalu nemoralne licnosti.....

i ja govorim u globalu za sve vjernike ; labilni su i ne znaju koristiti mozak. a ako ti je mjerilo koristenja mozga upis na fakultet, nemam komentara zaista.

Citat
i moj IQ je verovatno visi od vaseg

Smile

Citat
pa ja ne mogu da te preobratim i prosvetim ako ti to ne zelis,covek prvo mora da zeli da se promeni na bolje da bi neko uspeo da ga promeni....
pa ako vidis da niko ne zeli da ga prosvjetlis, sto si onda uporan?

Citat
Ako ste toliko prosveceni, sto se borite protiv vere?
Mislim, ako vas to toliko ne zanima, sto se borite...
Ko je rekao da nas ne zanima? Ako ja nisam vjernik ne znaci da me ne zanima mehanizam religije i sve sto ide s njom, kao i profili ljudi koji padaju na te price itd itd.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Čovek nije ni svestan da želi da se prosvetli.Ceo svoj život traga za istinom,neko je pronađe,ali većina ne.
Fakultet nije merilo ni dokaz bilo čega,jer na fakultetu studentima ispiraju mozak,raznoraznim budalaštinama,koje nemaju veze sa stvarnim životom.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Okt 2025, 06:40:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.