Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:44:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poruka religioznim ljudima!!!  (Pročitano 66441 puta)
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Nauka nije dala sve odgovore, nije ni blizu. A koroz mikroskop i teleskop vidiš samo deo mikro odnosno makro sveta. Ne brzaj osim ako nisi otkrio Higinsov bozon, video šta se nalazi izvan svemira, kakva je njegova budućnost, šta je bilo pre velikog praska...

A Bog je dao odgovore na ta pitanja jeli?? Pa da smo cekali da Bog daje odgovore i dan danas bismo kopali zemlju kamenim orudjem i oblacili krzna ubijenih zivotinja

@Pirox
Komunizam je politicki pokret koji je bio i prosao, a ateizam je filozofski koji je bio, i sada je i bice zauvijek, i u tome lezi ta razlika... Sofisti su se pojavili u 4.st.pr.n.e pa i dan danas prepricavamo sofizme u izvornom obliku, oni nemaju rok trajanja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Citat
Nauka je dala odgovore na ama bas svako pitanje u kojem su ljudi prije kao odgovor vidjeli Boga..

Jel?

A kako je nastao univerzum? Smiley
Sta je bilo pre Velikog Praska?
Da li dusa postoji?

Citat
A koroz mikroskop i teleskop vidiš samo deo mikro odnosno makro sveta. Ne brzaj osim ako nisi otkrio Higinsov bozon, video šta se nalazi izvan svemira, kakva je njegova budućnost, šta je bilo pre velikog praska...

I ne samo to... pre nego sto je poceo da gleda kroz mikroskop, covek nije cak ni istrazio kopneni deo Zemlje... Okeani su prava nepoznanica.
A i to sto smo zagrebali po Vasioni... otisli i kucnuli po Mesecu i Marsu.. nije nista...
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 11:51:42 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Keep the wheelz rollin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ej ej,ima dosta ovde uobrazenih naduvenka koji misle da su otkrili Ameriku i da su nesto posebno zbog toga sto su ateisti? Mislim koga je briga za to,ko ste i sta ste. Pljuljete po vernicima,neko nas je i nazvao ovcama. Pa sta ste vi? Ako sam ja ovca,onda su vecina ovde ...bolje da se ne izrazim!

Drugo,equilizator je lepo dao linkove,sto ne pogledate? Pogledajte zadnji link?! To ignorisete,a spremni ste da lupate i da se raspravljate. Smesno.

Citat
http://www.youtube.com/watch?v=0MKPQ11O22A&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PRbH9BL2DzU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5F0BjSSWyAs

evo vam 3 linka,prva dva otac Joil prica o cudima Vasilija Ostroskog,a u trecem vidite cudo koje sam vam rekao da postoji,Blagodatni Oganj.....

@Equalzator , fala za linkove  Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 11:56:29 od DaTaBASE »
IP sačuvana
social share
Sometimes the truth is not good enough, sometimes people deserve more, sometimes people deserve to have their fate rewarded ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Streetball is my job........AND1

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N95
Citat
ateistima je nepostojanje Boga samo izgovor da bi mogli da rade nemoralne radnje

-.-

jesi ovo upravo uvrijedio sve ateiste da su nemoralni?

ne znam kako ti to vjera dozvoljava, koliko znam, ko tebe kamenom ti njega hljebom, jel tako?
nisam ja nikoga uvredio,rekao sam ono sto se vidi....i da,ja se sluzim tim,ko tebe kamenom,ti njega hlebom,jer se trudim da vam polazem istinu,dok vi mene tovarite da sam glup,fanatik i sl stvari,ali nema veze...

A Bog je dao odgovore na ta pitanja jeli?? Pa da smo cekali da Bog daje odgovore i dan danas bismo kopali zemlju kamenim orudjem i oblacili krzna ubijenih zivotinja

Bog jeste dao odgovore na sva pitanja,samo trebas da znas da ih pronadjes.
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N95
Ej ej,ima dosta ovde uobrazenih naduvenka koji misle da su otkrili Ameriku i da su nesto posebno zbog toga sto su ateisti? Mislim koga je briga za to,ko ste i sta ste. Pljuljete po vernicima,neko nas je i nazvao ovcama. Pa sta ste vi? Ako sam ja ovca,onda su vecina ovde ...bolje da se ne izrazim!

Drugo,equilizator je lepo dao linkove,sto ne pogledate? Pogledajte zadnji link?! To ignorisete,a spremni ste da lupate i da se raspravljate. Smesno.

Citat
http://www.youtube.com/watch?v=0MKPQ11O22A&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PRbH9BL2DzU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5F0BjSSWyAs

evo vam 3 linka,prva dva otac Joil prica o cudima Vasilija Ostroskog,a u trecem vidite cudo koje sam vam rekao da postoji,Blagodatni Oganj.....

@Equalzator , fala za linkove  Smile Smile

nista,database,nista,imam jos puno snimljenih cuda,ako hoces mogu da ti posaljem preko por Smiley Smile
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Ne pisi poruke za redom... Wink

My $0.2

Elem.. misljenja sam da je religija samo jos jedno otelotvorenje nade.
A nada je ono sto, po mom misljenju, razdvaja nas i zivotinje.
Religija je ispravna sve dok ne propagira autodestrukciju svojih vernika, dok ih ne muze fizicki i psihicki.
A i Bog nije jednina. Visa sila, neobjasnjiva sila ima mnogo lica... Neki uzimaju samo jedno, a neki vise... ili nijedno...

I ne shvatam zasto se veri kao suprotnost stavlja nauka?

Ko je to kaze?
Najveci naucnici zapadnog sveta bili su i vernici.

Vera i nauka mogu da rade zajedno... da nije tako, danas bi jos uvek isli na spavanje uz svecu...
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 12:03:54 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Da,sva ta nabrojana dostignuca nam je ba Bog poslao, eto pala su sa neba i nemaju nikakve veze sa evolucijom ljudskog mozga. Nas je mozak isti kao i prije 5 miliona godina, samo sto nam je svako malo Bog slao poruke da postoje druge planete, drugi kontinenti, da mozemo napraviti vatru, struju itd itd. Jesi ti svjesna pojma evolucije????

@ekvilajzer
Eto pronadji ih ti za mene kad si tako produhovljen na nivo australopipeda i njegovih spoznaja vanjskog svijeta

Moj skromni marksisticki mozak ipak nemoze da podnese toliko duboko iztrazivanje po vjerskim knjizurinama pisanim ko zna gdje i ko zna kad Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
HTC Wildfire S
ih, bre, ala si bukvalista....
Daleko sam ja od bukvaliste dragi moj Radulac, ali stvar je u tome da se ovo zove kurton logika.
Ne vidiš bol - ne vidis boga - al tu je on, kao i bol.  Smile

I inače sve što je čoveku nepojmljivo i nerazumljivo na prvu loptu u makro svetu, on ima potrebu da to pripiše bogu ili višim sliama. I na tome ostane, barem dok neko provali da to i nema puno logike.
Danas, na primer... znamo da oluje i munje ne izaziva Ilija Gromovnik već poznajemo čitav proces pražnjenja atmosferskog elektriciteta, grmljavina nije zvuk kotrljanja buradi od strane boga već zvuk nastao kao posledica delovanja munje, zemljotres nije prebacivanje težine boga s jedne na drugu nogu već pomeranje tektonskih ploča itd itd...

Nauka nije dala sve odgovore, nije ni blizu. A koroz mikroskop i teleskop vidiš samo deo mikro odnosno makro sveta.
A kako je nastao univerzum? Smiley
Sta je bilo pre Velikog Praska?
Da li dusa postoji?
I šta, samo zato danas neke stvari još uvek nisu poznate i naučno objašnjive, znači da se nikad neće saznati i da treba na tome ostati i pripisati bogu? Smiley
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N95
pa dobro,ti veruj u teoriju evolucije,kako god hoces....mozda evolucija i postoji,al ne na onaj nacin kako ju je Darvin prikazao....cak se i Darvin na kraju svog zivota odrekao teorije,i krstio se....mislim ako ti hoces da objasnjavas svom detetu da je postao od majmuna,slobodno.....
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Bosch ima centrifugu
Bog nije samo dao odgovore na sva pitanja on je dao i sva pitanja koja postoje. Kako onda izdvojiti Boga iz nauke ako je ona najveci naucnik koji postoji i koji je ikada postojao.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 12:10:31 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 22:44:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.