Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 20:00:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poruka religioznim ljudima!!!  (Pročitano 66430 puta)
Zvezda u usponu

Streetball is my job........AND1

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N95
Jesam,ja sam spoznao Boga,i srecan sam zbog toga.....ima dokaza da Bog postoji,samo sto ljudi nece da veruju,dok dokazi za nepostojanje Boga ne postoje.....Znate kako,ljudi ne veruju da cuda postoje,ne zele da veruju jer istine se boje.....ateistima je nepostojanje Boga samo izgovor da bi mogli da rade nemoralne radnje....
pravoslavna vera nikada nikoga nije prisiljavala da bude pravoslavac....u pravoslavlje stupas svojevoljno....

=========================================

@Equalzator                            Poruka #203 danas u 01:01:39

a i sta je sa svim nasim patrijasima,monasima,asketama ?
zar bi oni ziveli tako teskim zivotom da ne znaju sta je istina ?
A i sta je sa svedocenjem hiljada i hiljada ljudi koji tvrde da im je Bog pomogao ?
Mozete i reci da oni mogu da kazu sta hoce,i da lazu,ali laz je jedan od velikih grehova kod pravoslavaca.....i naravno sta je sa prorocanstvima koja su se ispunila i koja ce se tek ispuniti ?

http://www.youtube.com/watch?v=0MKPQ11O22A&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=PRbH9BL2DzU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=5F0BjSSWyAs

evo vam 3 linka,prva dva otac Joil prica o cudima Vasilija Ostroskog,a u trecem vidite cudo koje sam vam rekao da postoji,Blagodatni Oganj.....

[Edit by lightsoft: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 03:50:15 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
HTC One
Tezak si filozof,haha  Smile

Dobro je to,spasice te u zivotu na mnogim poljima.

Hvala sto neces da se ponavljas,duplirati gluposti je smesno  Smile Smile

Hmmm, moze i tvojim tonom... ako nije dobro duplirati glupost, zasto se iznova i iznova pojavljujes na forumu?  Smile

Kreni malo u civilizovanu raspravu  Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 01:19:16 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Equalzatore jel ti se to izdesavalo u poslednjih godinu dana ? mislim dugo te nije bilo i imas totalno drugaciji nacin pisanja.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Streetball is my job........AND1

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1574
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
Nokia N95
hehehe,jeste,istina,svasta mi se izdesavalo u poslednjih godinu,dve Smiley
ma to ja imam ovakav stil pisanja samo kada su ovakve teme u pitanju,nisam se ja mnogo promenio,samo me je mrzelo da dolazim na burek Smiley
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 10:47:11 od Equalzator »
IP sačuvana
social share
I ja mrzim Grand
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Vernici ne treba da se čude ovakvom ponašanju ateista.Takvo ponašanje ateista,nevernika napisano još pre 2000 godina.Što više vernici će morati mnogo gore stvari prolaziti i podnositi,vrlo slično kao u vreme komunizma.
Slično vreme i sada dolazi,a današnji napadači na vernike su pioniri tog zadnjeg mračnog doba.Ali upravo kada sila i brutalnost njihovo bude najveća,će nestati sa lica zemlje,kao što je bilo i u vreme sodome i gomore,za vreme Noja,kao što će biti u bliskoj budućnosti,i kao što će biti za hiljadu godina kada će po poslednji put protivnici Božji dići ruke na vernike.

Luka 21,12 "A pre svega ovog,metnuće na vas ruke svoje i goniće vas i predavati u zbornice i u tamnice,vodiće vas pred careve i kraljeve imena mog radi."

Luka 21,13 "I to će vam se dogoditi za svedočanstvo."

Luka 21,16 "Predavaće vas i roditelji i braća i rođaci i prijatelji, i pobiće neke od vas."

Luka 21,17 "I svi će omrznuti na vas imena mog radi."

Stoga autor ove teme upravo čini po proročanstvu "I svi će omrznuti na vas imena mog radi."
Zato ne treba se čuditi ponašanju i mržnji ateista i nevernika čije sudbine isto tako zapisana.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 11:12:59 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Nauka je dala odgovore na ama bas svako pitanje u kojem su ljudi prije kao odgovor vidjeli Boga... Samim tim ne vidim zasto da razmisljam o nekim stvarima kao stvorenja koja su postojala prije 3 miliona godina, kad danas imam mikroskop, satelit, teleskop i mnoga druga tehnoloska dostignuca. Ali ne ocekujem ja da neko dozivi renesansu u tom pogledu zbog neoborivih argumenata koje iznosim, nego ja to vise onako, cisto da vidite da postoji i druga prica Smile
BTW. Mozda je offtopic mozda i nije. Apsolutno je pogresno povezivati komunizam i ateizam... Veliki je broj ateista u zemljama koje nikada nisu osjetile komunizam, kao recimo Amerika, veliki je broj ateista danas kad vise nema komunizma i kada je zavladao kapitalizam (mozda ih cak danas ima vise nego onda jer su u medjuvremenu dosli neki novi momenti u nauci i tehnologiji koji su definitivno razrijesili sve dileme). A da je to povezano kao sto neki tvrde, sa krahom komunizma svi bi opet poletili u crkve, dzamije i ostalo shvativsi da su bili u zabludi i da Bog postoji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
Citat
ateistima je nepostojanje Boga samo izgovor da bi mogli da rade nemoralne radnje

-.-

jesi ovo upravo uvrijedio sve ateiste da su nemoralni?

ne znam kako ti to vjera dozvoljava, koliko znam, ko tebe kamenom ti njega hljebom, jel tako?
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Nije, nije, tako je razmisljao spomenuti mr. australopiped prije 3 miliona godina, a vjernici su se malo izmijenili otkako im je ateisticka nauka donijela barut, nuklearke itd Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Apsolutno je pogresno povezivati komunizam i ateizam...
Negiranje postojanja Boga jedna je od bitnih postavki komunizma.
Komunisti su hapsili vernike, tražili da se odreknu Boga ili bi vršili raznorazne troture nad takvim vernicima.
Imam žive svedoke za to.
Danas ateizam isto to pokušava,stoga ateizam i komunizam ima previše zajedničko,a i proročanstva za blisku budućnost takvih nevernika u potpunosti podudaraju sa ponašanjem ateista za vreme komunizma.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2009, 11:27:08 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Nauka nije dala sve odgovore, nije ni blizu. A koroz mikroskop i teleskop vidiš samo deo mikro odnosno makro sveta. Ne brzaj osim ako nisi otkrio Higinsov bozon, video šta se nalazi izvan svemira, kakva je njegova budućnost, šta je bilo pre velikog praska...
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 20:00:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.