Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:20:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Portret: Nenad Čanak ~ Insajder  (Pročitano 81093 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Alcatel 
Dobicu batine, a jel ce me to spreciti da podnesem krivicnu prijavu protiv tog sto me je isprebijao?
Pa nisi ti frajeru zakon pa da ga uzimas u ruke.
Sto se mene tice moze sve ovo i da se precuti ali ali sutra kada neko iz obraza, nasih, vasih, neki pedercic dobije po pitcici jer je isprovocirao nekoga nemojte odmah da kukate kao zene u crnom  Smile
Ko kaže da sa, ja protiv da fićfirić podnese krivičnu prijavu. Čanak treba da odgovara pred sudom za ono što je učinio i da se kazni primereno svome postupku. Međutim , da li treba kazniti i dotičnog gospodina, ako se ustanovi da je izazivao, psovao i napadao ljude? To je za mene isti problem , kao i Čanak i otuda moja reakcija. Novinari veoma stidljivo pišu o Lešaninu i to o njegovom bahatom ponašanju, ali niko ne spominje da je neko podneo prijavu protiv njega. Branitelošeg čovkeka, bar mi se tako čini. Traba ih staviti u istu ravan. Takva je i bila moja prva reakcija. Ali kada sam video da je samo jedna strana optužena, a za tuču je potrebno bar dvoje, morao sam malo da zakuvam. Smile

Boro možda si ti u pravu, ali zar ne bi bilo dobro da prvo sačekamo suđenje i vidimo šta će sud ustanoviti. Ovde je presuda donešena unapred. Što bi bilo kome od njih dvojici verovali bez rezerve? Loša je praksa da se neko osudi pre suđenja.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2012, 19:03:04 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Gledaj ne kazem ja da je taj tipos cvecka, ali ali obicno se od pijanih budala bezi kao djavo od krsta....
Jadno i bedno je sto je ljigavi Canak prvo rakao da nema veze sa tim incidentom, posle toga da ima ali da nije nista kako je ovaj tipos ispricao a onda je ustvari ispalo onako kako je ovaj ljaske i rekao.
Znaci ti kao neko i nesto u ovoj zemlji ne smes da dozvolis taj nivo idiotizma...ili jednostavno zeli da bude u ravni sa korom od banane.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Alcatel 
Gledaj ne kazem ja da je taj tipos cvecka, ali ali obicno se od pijanih budala bezi kao djavo od krsta....
Jadno i bedno je sto je ljigavi Canak prvo rakao da nema veze sa tim incidentom, posle toga da ima ali da nije nista kako je ovaj tipos ispricao a onda je ustvari ispalo onako kako je ovaj ljaske i rekao.
Znaci ti kao neko i nesto u ovoj zemlji ne smes da dozvolis taj nivo idiotizma...ili jednostavno zeli da bude u ravni sa korom od banane.
I pored svih Čankovih laži, mora mu se priznati da je imao hrabrosti da se ne pozove na imunitet. S druge strane stvarno me nervira što su svi uzeli u zaštitu i čoveka koji je "moralna gromada". Trebalo je insistirati na kažnjavanju krivca, ali i na potpunom rasvetljavanju toka događaja. To se zove pravda, a valjda svi imaju pravo na pravdu, pa i Lešanin i Čanak. U protiuvnom možemo da se opredelimo , ili za jednog , ili za drugog. U tom slučaju, iako nerado, biću prvi put na Čankovoj strani. Inače, ponekad ne možeš pobeći od nasilnika i moraš pružiti fizički otpor, ili ćeš dobiti batina, kao pacifista.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2012, 19:25:31 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Gledaj provokacije mozes naci danas u svakakvim oblicima, kada bi svako potezao batine za svaku provokaciju svuda bi bile tuce 24/7, 365 dana u godini.
On je od sebe napravio nevinasce tim nastupom mucenika. Najljigavije sto moze biti...trebao je cutati dok policija lepo ne odradi posao.
Ovako je vec razvio teorije zavera, od vlasti u Novom Sadu do povratka hordi zla iz 90....jednostavno to ne pije vodu.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Gledaj provokacije mozes naci danas u svakakvim oblicima, kada bi svako potezao batine za svaku provokaciju svuda bi bile tuce 24/7, 365 dana u godini.
On je od sebe napravio nevinasce tim nastupom mucenika. Najljigavije sto moze biti...trebao je cutati dok policija lepo ne odradi posao.
Ovako je vec razvio teorije zavera, od vlasti u Novom Sadu do povratka hordi zla iz 90....jednostavno to ne pije vodu.

Smile Smile Smile

Upravo to.Provociranje se ne resava batinama.Svi smo mi na neki nacin naelektrisani ali treba nauciti da kuliras situaciju.A i ne moze se porediti Bora i Canak.Bora je obican gradjanin a Canak je vodja politicke partije koja pretenduje da odvoji deo drzave.Mene samo nervira sto se svi sprdaju sa Tomom.Te kao Toma diploma te je seljak i slicne price.

A kad se potegne druga strana onda"Canak je kul lik.Canak je urban politicar koji je novi vitez Koja".Mene samo zanima kakva bi bila presuda "demokratskih" medija Blica ili B92 da je Vucic to uradio?Verujem da bi Lesanovic ispao mucenik a Vucic siledzija koji vlast koristi za bahato nasilje.E u tome je kvaka cele price.Zasto se traze uvek opravdanja?Nema opravdanja.Ja nisam nigde opravdao Veljino ponasanje.Velja je stoka bahata koji je najgori primitivac.

I to se slazem sa bilo kime.Ali je njegov postupak udaranja fascikle mnogo manje zlo nego ovo sto je uradio Canak.Plus cak i da je isto zasto Canak nije iznad toga?Zasto on svojim ponasanjem ne pokaze da je bolji od Velje , Seselja i kompanije.I Seselj je ucinio zlocin kad je nalupao Barovica.Isto je uradio kao sada Canak.

I tacno je da nije osudjen.Ali jel to treba da bude primer?Da ako se Seselj provukao treba i Canak?Jel on bolji ili isti kao Seselj?I dal je 1 medij ikada opravdao Seselja.I Barovic je javno provocirao Seselja.Sto njega niste branili?E tu je kvaka ljudi.Jedni se pljuju a drugi se brane za isto ponasanje.

Citat
Boro možda si ti u pravu, ali zar ne bi bilo dobro da prvo sačekamo suđenje i vidimo šta će sud ustanoviti. Ovde je presuda donešena unapred. Što bi bilo kome od njih dvojici verovali bez rezerve? Loša je praksa da se neko osudi pre suđenja.

Kad priznas zlocin sudjenje je bespotrebno.Ako ti ubijes nekog i odes u policiju i priznas zlocin samo je pitanje koliku ces kaznu dobiti.To je sada i ovde.Canak je priznao da je ucinio zlocin nasilja.E sad koliku ce kaznu dobiti i dal je njegovo nasilje blaze ili teze to sud treba da odluci.Mozda nije za 10 godina robije ali robijati mora.Jer ako ne bude robijao iskreno neka Vucic i Dacic odma pobegnu u misiju rupu i nikad vise ne izadju odatle.

J.. ih pravna drzava gde lider partije bije po ulici ljude.A sto se tice Lesanovica za verbalno vredjanje se koliko ja znam ne ide u zatvor.Moze jedino da ga tuzi za klevete i uvrede.I da trazi novac.Krivicno Lesanovic ne moze da odgovara.A to za pipanje i drpanje cemo jos da vidimo dal ima svedoka ili je to bajka Canka.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Citat

Nije daleko  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Alcatel 
Boro, nisam ja nikoga opravdao, ali hoću samo da vas spustim na zemlju, jer u ime pravde linčujete drugog čoveka, bez suđenja. Čak i Čanak ima pravo na suđenje, zar ne?
Video sam mnoge tuče, ali da je neko robijao zbog kafanske tuče, nešto se ne sećam. To bi moralo da ovaj tvoj zemljak ima polomljene, noge, ruke i da je završio u bolnici. On ima par podliva i tri krompira na glavi. Ne preterujete, samo ga je malo izmlatio i ništa više.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2012, 20:34:17 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Gore bi proso Lesi da je negde onako pijan pao  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
mob
Samsung S8 Plus
Ne nazivaj ga tako !

Izvini  Smile  Nazimac! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:20:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.