Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Породична шетња у Београду 12. септембар  (Pročitano 13157 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
jao, mrgec, gde ih nadje i ovako poredja, smuci mi se odmah, bljuv Smile
« Poslednja izmena: 12. Sep 2009, 13:32:39 od NennadS »
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Клићо јеси ти некад ишоа негде даље ван места где ти живиш?

ako odgovorim sa ne, sta bi bio tvoj odgovor?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k310i
Клићо јеси ти некад ишоа негде даље ван места где ти живиш?

ako odgovorim sa ne, sta bi bio tvoj odgovor?
Za to ces se sam podruditi tvojim odgovorimi.Izvini ali tvoje poruke mi dakao nekako deluju kao da nigde nisi izasa iz svoje sredine.Tako mi nekako deluje mozda gresim  Smile

Evo slicice.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
 Smile Сјаjно.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Јоцо,слике су ти одличне...
а имало се шта и сликати...
Ми нисмо партија,Ми смо породица                                        Ми нисмо партија,Ми смо породица                                Ми нисмо партија,Ми смо породица
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Qtek 小米
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
E, sad... da kazem nesto...
Porodica nisu mama i tata...
Porodica nisu ni mama, tata i deca...tj. to je samo nuklearna porodica..
Ali porodica mogu da budu i mama\tata i dete...
I kucni ljubimci mogu da budu porodica... cesce su bolji od ljudi...
Porodica mogu da budu i baba i deda... pa sve to puta 2... najmanje..
Porodica mogu da budu i usvojitelji... i hranitelji... pa cak i socijalna ustava...
Porodica moze da bude i drzava....
Za neke je i religija porodica... za mene nije...

Porodica su ljudi koji cine da se cinis sigurnim bez obzira na pol, veru, naciju, rasu bez obzira na kolicinu i kombinaciju istog...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Инокосне породице су сличне савременим породицама али су по карактеру још увек традиционалне. Модерне породице настају када се произвордња износи из породице тако да се запошљава муж, па онда жена (мајка) а деца стичу више образовање од родитеља. Оваква породица ублажава разлику и неједнакости између полова и генерација. Није више производн, али остаје економско-потрошачка група, а структура ауторитета се мења и жена се постепено изједначава са мушкарцем. Породица је сродничка скупина и установа, породична задруга која се састоји из једног или више брачних парова са децом и родитељима. значи, никаква држава, кучићи и мачићи.
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_1
mob
HTC Wildfire S
Citat
Braniću učesnike gej parade!

eto...i bjelogrlic se uzeleo malo batina...nece mu pomoci ni vratice se rode ni lepa sela lepo gore ako stane da brani ponosne fegete Smile

Ne bi se zajebavao sa Bjelom ni malo, veruj mi.  Smile ... drumska, carinska, duvanska, fudbalska, kuracpalac mafija... e pa Bjela ti dođe nešto kao  "filmska mafija". Smile Iz prve ruke.  Smile
Što se tiče ovih ostalih, što neko reče, da večeras nestanu, sutra ne bi nikom falili.  Smile
Polovina je alava na pare, druga polovina bi se prodala za sendvič i dve čaše piva samo da ne budu zaboravljeni, pa im odgovara bilo kakva reklama.

Ima li još nekih utisaka sa ove šetnje?  Smile
Šta je ovo, samo 5 slika i to je sve? Smile

Za porodicu
Pod sloganom „Život je na našoj strani“ nekoliko stotina familija juče učestvovalo u manifestaciji „Porodična šetnja“

BEOGRAD - Ispred Hrama svetog Save u Beogradu juče se oko 16 časova okupilo nekoliko stotina porodica spremnih da prošetaju ulicama glavnog grada i na taj način podrže porodične vrednosti u okviru manifestacije „Porodična šetnja“.

Nacionalna organizacija Srpski sabor „Dveri“, uz podršku Srpske pravoslavne crkve, osmislila je jučerašnju manifestaciju, koja se prvi put održava u Beogradu radi promocije braka, rađanja, roditeljstva i očuvanja zdravog života. Pod sloganom „Život je na našoj strani“, više stotina sugrađana, kao i mnogih ličnosti iz političkog i javnog života Srbije, koji su podržali ovaj projekat, nakon molebana u Hramu svetog Save uputili su se ka Slaviji, uprkos kiši koja je pljuštala, ne bi li ulicom Srpskih vladara stigli do Kalemegdana, gde je osmišljen specijalan program za najmlađe.

Pesnici Igor Kolarov, Branko Stevanović, Zorica Kuburović, kao i mnogi drugi, od 18 časova recitovali su pesme za decu, potom je manifestacija završena predstavom „Srećan ti 18. rođendan, mama“ u galeriji „Artget“.

- Želeli smo da ovom jedinstvenom šetnjom okupimo što veći broj porodica i dece i da na taj način dokažemo da porodica, iako u problemima, ima snage i želi da se s njima i suoči. Mislim da smo kao organizatori ispunili očekivanja samim brojem prisutnih. Najveći uspeh se ogleda u činjenici da u Srbiji postoji toliko ljudi spremnih da pokažu veru u porodicu, želju da svoj stav javno iskažu, ali i hrabrost da se bore za ove vrednosti, nažalost, u poslednje vreme malo zapostavljene u našem društvu - izjavila je Višnja Kostić, koordinator „Porodične šetnje“.

Pored insinuacije da je ovaj događaj odgovor na predstojeću gej paradu, Vladan Glišić, član redakcije časopisa Dveri srpske, naglašava da je to totalno pogrešno.

- Naravno da ova šetnja nema nikakve veze s gej paradom, jer smatramo da promovisanje porodičnih vrednosti nije moguće izjednačavati niti dovoditi u kontekst sa nečijim ličnim izborom, stavom ili seksualnim opredeljenjem. Jasno je kakve vrednosti mi promovišemo i one nemaju nikakve veze sa predstojećom Paradom ponosa, jer ne želimo da se mešamo ni u čije lične izbore - poručio je Glišić.   

Protiv gej parade

Neki od sugrađana su pored podrške manifestaciji želeli da na taj način ujedno istupe protiv gej parade.
- Došao sam s ciljem da podržim porodične vrednosti, ali i da na taj način poručim da porodica i gej društvo ne idu zajedno. Po mom mišljenju, takozvana Parada ponosa u našoj zemlji nije dobrodošla. Porodica je srž svakog društva, a kako je stvarati u gej društvu - upitao je jedan od prisutnih građana, koji je na šetnju došao sa svoja dva sina.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
@jocajox
Za to ces se sam podruditi tvojim odgovorimi.Izvini ali tvoje poruke mi dakao nekako deluju kao da nigde nisi izasa iz svoje sredine.Tako mi nekako deluje mozda gresim  Smile

dobro ako moje tako deluju, onda bi ja tebi trebao da kazem da mi tvoje deluju kao da nisi izasao iz svoje kuce. ali naravno, tako bi bilo kada bi se ja nastavljao sa uvredama, a ne znam zasto to i tebi treba da radis

a sto se tice dece na toj setnji ona ce se sada obilato koristiti u politicke svrhe i to je tuzno  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.