Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Породична шетња у Београду 12. септембар  (Pročitano 13156 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
paranoja je opasno destruktivno stanje psihe ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
paranoja je opasno destruktivno stanje psihe ..

...pogotovo kada je kolektivna   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Проф. др Љиљана Чолић

Bivsa ministarka prosvete? Ona sto je htela da izostavi Darvinovu teoriju iz udzbenika biologije?

Баш зато што је теорија, и ненаучна!
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Koliko znam, u skolama nije dozvoljena politika...
Iskreno, ne znam koji bi direktor ovo trpeo, osim ako i sam nije u tom pokretu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 0.3.154.9
mob
Nokia 
Citat
Takodje unapred odbacujem i napade onih koji ce mi reci da je ta setnja dovoljno kompromitovana time sto su je podrzali Ljiljana Bulatovic
Шта ти смета Љиљана Булатовић,је л' што пише живопис твог омиљеном ђенерала? Па зар није слобода писане речи један од темеља ваше јевропске,цивилизације?
Citat
Dakle u setnju se pozivaju navodno svi gradjani bez obzira na nacionalnu i versku pripadnost
па мислим да је то јасно Србија је отаџбина Срба,као што је рекао Св.Авакум Београдски:''Срб је Христов...''
Citat
a onda autor jasno otkriva da je ideja setnje zasnovana na etnickom nacionalizmu
који још национализам постоји?
Citat
a navodno internet i televiziju smatra gubljenjem vremena i najvecim zlom
па кад кажеш да си љубитељ Руске књижевности сигурно ћеш се сложити да ни најбољи филмови попут Кополе,Оливера Стоуна или Џона Хјустона су далеко од Достојевског,Толстоја или Јесењина!А да не говоримо да никва Википедиа или још мање видео игра неће никад да одмене заморно,досадно, штреберско учење којим су се служили сви књишки мољци од настанка света до данас! 
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 3Gs
Braniću učesnike gej parade!

Domaće javne ličnosti podeljene su oko toga da li treba podržavati ili protestovati protiv najavljene gej parade u Beogradu. Dok su neki, poput pevačice Bebi Dol i glumca Dragana Bjelogrlića podržali događaj, ima i onih koji će negodovati!

Naime, nedelju dana uoči gej parade u Srbiji, održaće se i „kontramiting“ u vidu „Porodične šetnje“, na kojoj su svoje učešće potvrdili brojni glumci, pevači i drugi. Kako piše portal „Gej eho“, na tom hepeningu će se, između ostalih, navodno pojaviti Ivan Bosiljčić, Nebojša Glogovac, Vuk Bojović, Bora Đorđević, Aleksandar Srećković Kubura i drugi.
Svi oni su najavljeni da će 12. septembra uveličati manifestaciju (koja je zamišljena kao odgovor na gej paradu), koju organizuje patriotska nevladina organizacija Srpski sabor „Dveri“, a čija je poruka da su brak između muškarca i žene i roditeljstvo večite vrednosti. Pomenuta skupina će prošetati od hrama svetog Save do Kalemegdana, a završiće na koncertu za decu u porti Saborne crkve u 18 časova. Tom prilikom, pesnici Ljubivoje Ršumović, Branko Stevanović, Igor Kolarov i Mirjana Bulatović recitovaće pesme za decu. Aleksandar Srećković Kubura kaže za „Alo!“ da će se pojaviti na toj šetnji, ali ne da bi „kontramitingovao“ već da bi podržao ideju braka i rađanja dece.
- Nisam razumeo da je ideja „Porodične šetnje“ kontra gej paradi, već da ima cilj da promoviše vrednosti porodice i rađanja dece, za šta se ja zalažem jer nam natalitet drastično opada. Nemam ništa protiv homoseksualaca, ali nisam za bilo kakvo paradiranje jer imamo mnogo ozbiljnijih problema zbog kojih treba izlaziti na ulice. To je potpuno besmisleno jer svi ljudi imaju iste probleme i treba zajedno da se borimo za bolji kvalitet života - zaključuje Kubura.

Jedan od retkih javnih ličnosti koji podržava homoseksualce u ostvarivanju svojih prava je Dragan Bjelogrlić.
- U načelu sam pristao da glumim u spotu koji podržava „Paradu ponosa“, iako on još nije snimljen. Lično mislim da svako treba da ima slobodu da iskaže svoje stavove i braniću svakoga ko to želi da učini. Ali, to nije bilo presudno u odluci da podržim ovu gej paradu i sigurno se ne bih mešao da se nisu pojavili oni koji žele da spreče sve to - kaže Bjela, iako su brojne njegove kolege s „druge strane“.
- Isprovocirali su me jer mi je dosta da živim u zemlji gde svi uzimaju pravdu u svoje ruke, naročito kada su brojniji i jači. To ne mogu da dozvolim i zbog toga sam uzeo aktivno učešće - kaže glumac.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Braniću učesnike gej parade!

eto...i bjelogrlic se uzeleo malo batina...nece mu pomoci ni vratice se rode ni lepa sela lepo gore ako stane da brani ponosne fegete Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
koga ce on onako mali i debeljuskast da brani  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Apple iPhone 3Gs
A Ivan Bosiljcic nije uopste latentni homoseksualac.

Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Шта ти смета Љиљана Булатовић,је л' што пише живопис твог омиљеном ђенерала? Па зар није слобода писане речи један од темеља ваше јевропске,цивилизације?

ja joj samo jednu stvar zameram - sto taj zivotopis nije nazvala zitijama. sve ostalo ne

Citat
па мислим да је то јасно Србија је отаџбина Срба,као што је рекао Св.Авакум Београдски:''Срб је Христов...''

Svetom Avakumu nista ne zameram, osim sto od Avakumovih reci ostao samo vakum

Citat
који још национализам постоји?

ako mislis ni jedan onda mi ne moras odgovoriti, a ako mislis da postoji jos neki slobodno reci

Citat
па кад кажеш да си љубитељ Руске књижевности сигурно ћеш се сложити да ни најбољи филмови попут Кополе,Оливера Стоуна или Џона Хјустона су далеко од Достојевског,Толстоја или Јесењина!А да не говоримо да никва Википедиа или још мање видео игра неће никад да одмене заморно,досадно, штреберско учење којим су се служили сви књишки мољци од настанка света до данас!

Pa ne znam sta sada hoces da kazes. Meni ucenje uglavnom nije dosadno, a rec streberski mi je nejasna pa je izbegavam. Mada se slazem sa tobom da je jedna stvar prosipanje religijskih parola, a sasvim nesto drugo prava Hristova ljubav koja se pronalazi razmisljanjem, citanjem, razgovorom sa drugima itd. Video igre ne igram, a pre uzimam enciklopediju nego vikipediju, mada i vikipedija ponekad posluzi

A filmovi i knjige mi nekako ne idu u isti kos. Pa to je potpuno drugacija vrsta umetnosti, slozices se samnom da je jedna vise vizuelna a druga je opet malo drugacija. Ali ja uopste ne delim umetnike - na americke i na ruske, prosto imas dobrih filmova i losih, kao i knjiga. Manje je vazno da li ju je napisao Rus ili Amer ili Srbin ili Gej
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 15:20:19 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.