Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Породична шетња  (Pročitano 38302 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 
Citat
Sustina je bila da li muskarcu moze da se digne na muskarca odnosno geju na zensko. Moja prica je imala za cilj da objasni da nas mozak/telo reaguje na odredjene stimulacije i da u situacijama kada iskljucis cula koja bi inace bila prepreka (npr. oci) i musko i zensko bi isto reagovali i na musko i na zensko.

Naravno, svi mi smo biseksomani zapravo, ja to govorim jos odavno ... Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
ко их финансира и којој странци су блиски?
Двери су Покрет,а не партија или странка. Настао као гласило непостојеће катедре за СРБИСТИКУ Филолошког факултет Б.У. По чланцима,а нарочито (луксузним) издњима (од којих издвајам темате о :н.Тесли,Солжењицину,Монархији,Марку С.Марковићу,Св.Николају Велимировићу) имају просветитељску улогу. Часопис је писан ненаучним језиком и намењен свим Србима.
О финасирању! Обрадовић ради као библиотекар о Чачку,и други имају своје послове,а раде у Дверима им не доноси корист,осим да их (ограничени) број људи познаје,можда на пијаци добију пола килограма сира џабе,али тешко шта-више. Имају трибине на Машинском (који је јединифакултет који стидентима и грађанима Београда даје шансу да сазнају више о свом наслеђу и својој прошлости мимо фарма-великобратовске-другосрбијанске од окупатора наметнуте стварности)
Провери на интернету,ко је од њих у којој партији,ако неки такав текст нађеш.

Ко хоће да голорук иде на НАТО,нек иде,широк-пут-раван-Срем.А сумњам да су то они којих није било нигде свих ових година,неко се чекају октобар сваке године да се пропагирају Хитлеровско-Павелићевску идеологију код Срба.

За више информација! Не знам,имаш њихов контакт,па их питај,а ако њима не верујеш тражи од БИА-е,као Вучић,потврду ''за кога раде''  Smile
------------------
http://forum.burek.com/sta-su-dveri-srpske-t187291.html

http://forum.burek.com/manifest-mlade-srbije-za-21-vek-t505076.html
« Poslednja izmena: 02. Okt 2010, 17:31:08 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Двери су Покрет,а не партија или странка. Настао као гласило непостојеће катедре за СРБИСТИКУ Филолошког факултет Б.У. По чланцима,а нарочито (луксузним) издњима (од којих издвајам темате о :н.Тесли,Солжењицину,Монархији,Марку С.Марковићу,Св.Николају Велимировићу) имају просветитељску улогу. Часопис је писан ненаучним језиком и намењен свим Србима.

...........

ma puki siromasi koji od usta izdvajaju da bi shtampali ta luksuzna izdanja  Smile  Smile

nije uopshte problem to shto neko finansira dveri , vec shto ti isti koji ih finansiraju sasvim lepo zive , saradjuju i zaradjuju sa tzv "drugosrbijancima" na vlasti   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
,можда на пијаци добију пола килограма сира џабе

Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Ja idem na porodičnu šetnju!
IP sačuvana
social share

Svako slovo koje napišem je deo mene, a ono što sam ja i što mogu biti nije ni deo napisanih slova...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Citat
ma puki siromasi koji od usta izdvajaju da bi shtampali ta luksuzna izdanja
Часопис је леп. Луксузан је и не излази као недељник или месечник. Изглед као научни часописи. Има завидан број чланака и то је од оних часописа који се чува у библиотеци. За чешћу комуникацију ја јавношћу ту су Печат,НСПМ, форуму и низ мање познатич агенција и новина нпр: ИН4С (гласило Срба у БЈРЦГ).
Цена. Па кошта 2-3 више од најобичнијег недељника (НИН).
Да их неко финансира имали би цену као ''Време'',али би им и тиаж био исти.  Smile
Колико један часопис може да се бори са новинама:Блиц-жена,Свет,Глорија?Први кошта,30 динара? Друга два не више од 100! 
Citat
saradjuju i zaradjuju sa tzv "drugosrbijancima" na vlasti
не памтим да је на некој трибини био какав ''другосрбијанац''. моје лично неслагање са њиховом политиком је због људи који су ових последњих година укључили у рад Покрета (разни проф. др и остали ) који су им пришли (да окају младалачке грехе).

Била је једна емисији представник Двери и неки од ''оних''. Да ли је било више,не знам. Звали их са РТС-а,дошли,рекли шта су имали и то је то. Пробали људима да објасне лепо речено. И ту њихов рад престаје!  Напросто нема друге прилике да се неко покаже у медијима. А и та тзв. продукција,је емисија на локалној телевизији у Чачку,њу тешко да гледа више од 1000 људи.  
« Poslednja izmena: 02. Okt 2010, 17:53:32 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 
Ja idem na porodičnu šetnju!

Hoces i da se bijes? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10

Цена. Па кошта 2-3 више од најобичнијег недељника (НИН).
Да их неко финансира имали би цену као ''Време'',али би им и тиаж био исти.  Smile

Mislis, da ljudi vise kupuju, bio bi im tiraz veci. Moze "Vreme" da stampa i milion-dva primeraka ako ih niko ne zarezuje, nece dugo opstati. Tako i ovi mogu da podignu tiraz, samo izgleda se ne kupuje tako.

Напросто нема друге прилике да се неко покаже у медијима. А и та тзв. продукција,је емисија на локалној телевизији у Чачку,њу тешко да гледа више од 1000 људи.   

Pa govori o marginalnosti samo to sto ih eto gleda 1000 ljudi a sada mislim da lokalna TV ima malo vise gledalaca. Ujedno, eto mogu da naprave neki internet portal ili youtube pa da sami postavljaju i ako nekoga interesuje, gledace.  Smile

ne znam ko ih finansira pouzdano . ima nagadjanja , ali to su samo nagadjanja .

...a to su?  Smile
Il ne smes da nam kazes  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 
Време данас нема тираж већи од 1000 примерака...обично неколико стотина...али ајде,можда је Богољубов текст ''дан у коме су ме тукли'' па ајде подигао мало тираж....али то је то! Али новинаре тог и таквог Времена зову у све емисије као ''експерте''.

За неку озбиљнију продукцију потребан је и озбиљан новац. Телевизије са националном покривеношћу, то забрањују ''јер нико не жели да има проблема''.
А за интернет! Да се чак и једна таква емисија направи,колико ће људи то гледати? Да чујем колико је људи са форума спремно да одвоји сат живота за такву емисију? Ко је данас спреман да слуша о традицији, прошлости, стваралаштву... Чини ми се да то никог не интересује!
Тема набила 27 страница јер све очекују- крв,па се наслађују ко-ће-кога.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 3504
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Ne, Loli, pa nisam ja kaubojka  Smile
IP sačuvana
social share

Svako slovo koje napišem je deo mene, a ono što sam ja i što mogu biti nije ni deo napisanih slova...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.