Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 00:38:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Porez kao u Holivudu  (Pročitano 8491 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
A da, i ta priča kako u centru žive samo bivši Titovi komunisti i DBovci...  Smile Pa znači, onda u BG imamo 300.000 komunjara i DBovaca...  Smile Još ako računamo da u svim soliterima koji su nekad građeni za vojna lica i dan danas žive vojna lica... auuu, pa imamo 500.000 komunjara, DBovaca i vojnika.  Smile   Smile

Evo, ja znam nekoliko ljudi koji žive u zgradama koje su pre Hrista građene za vojna lica. Znači, ako bih verovao pričama sa foruma i sa vlasti, oni su svi neki zajebani oficiri ili sinovi oficira. Samo zato što žive tu. Mda...  Smile Veze s mozgom nema.

Ta kolektivna glupost i naivnost se najviše vidi kad su neredi i protesti. Kad god je narod ljut, uvek strada centar. Znam jednu ženu kojoj su pavijani spalili pola stana kada su napadali ambasadu Hrvatske tokom ''Kosovo je Srbija BRE!'' protesta. Jbg, šta znaju pavijani da razlikuju stambenu zgradu od ambasade.  Smile S druge strane, Dedinje, Senjak, Zvezdara, Kaluđerica... tamo naravno niko nije ni pomislio da ode da pravi pičvajz.  Smile

Interesantno je to... tajkuni i korupcija su šatro najveći problem ove zemlje i meta vlasti, a ipak, nikad im ni dlaka s glave ne fali.
« Poslednja izmena: 31. Maj 2015, 23:00:58 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Prosto je veci luksuz ziveti u centru nego ziveti na periferiji. Tako je svuda na svetu. Prosto su cene kvadrata vece, sve je pristupacnije itd. Ko misli da je obrnuto lako moze da iskoristi zabludu drugih ljudi i da unovci svoj stan u centru i pretvori to u vrhunski porodncni dom na periferiji Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Ja sam rekao, jedino što je pristupačnije je prevoz. Čak se ne može više reći da su prodavnice pristupačnije jer danas svako naselje, čak i mikronaselja (nrp. neki istureni deo Mirijeva) ima neki Maxi, Ideu, ili nešto što je na 5 minuta.
Dakle, jedino je prevoz pristupačniji, odnosno to da ne moraš da pešačiš 2 km do stanice i da čekaš pola sata. Mada, kad uđeš u njega, opet si deo iste stoke (kako GSP vidi putnike) koja će leti da se šlogira a zimi da cvokoće, nebitno gde živiš i gde ulaziš u taj bus.

Inače kad se sve sabere i oduzme, dođe mu na isto. Samo što jedni plaćaju jedno, a drugi plaćaju triput više.

Naravno, ima i onih koji ne plaćaju ništa, ali oni ne smeju da se uznemiravaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Ti si kao ovan bukvalno. Pa sta sprecava te koji razmisljaju kao ti da prodaju stan i da kupe bolji i veci na periferiji?

Znam ja veruj mi, zivim u centru grada i placam prilicno veliki porez.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Не видим у чему је проблем. У сваком граду на планети најскупљи квадрат је у центру а самим тим и порез. Коме је то проблем слободан је да се одсели у мањи град где је мањи порез.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Pa da, jesam kao ovan, jer na Bureku drugačije ne može.

Stvar je u principu. Zato što pičkice nemaju muda da naplate dugovanja od najvećih kriminalaca koji duguju pet puta više, donose se zakoni i nameti koji po običaju sav teret prebacuju na narod. Ako neko radi ceo život da obezbedi stan u centru, zašto bi ga onda prodavao i selio se nazad u predgrađe?

Ne znam koliko puta treba da napišem - baš zato i jesam ko ovan što ti kažeš, jer ma koliko puta nešto napisao, svako samo piči svoju priču - nije problem u tome da se život u centru plaća više, ali da se zauzvrat nešto od toga i vrati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
Pa dobro ima logike to sto kazes. Nema logike da ista cena poreza bude na periferiji i u centru. Iz prostog razloga sto ni cena kvadrata nije bliza. Kada bi proporcionalno povecali porez u odnosu na cenu kvadrata, to bi bilo jos losije za one u centru.

Kojim god redosledom krenuo da radis nesto imace neko ko ce da kaze a zasto nisi prvo uradio ovo....
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung SGH-E590
Pricamo o razlici cena nekretnina u centru i van centra, a on prica o necemu sto je izgleda sanjao o meni, beverli hilsu i sta ti ja znam...
Znaci psihijatar, terapija, pa za nekih mesec dana se vrati da pricamo. Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
Naravno da ne mogu i da ne treba da budu isti porezi i u centru i na periferiji. Ali je malo nelogično i nekorektno da centar plaća sve triput više (podsećam, ja ne pričam ovde samo o porezima), a da dobija sve isto kao i ovi na periferiji. Dok za to vreme oni na Dedinju i sličnim krajevima grada plaćaju kao centar, ili čak i ne plaćaju (divlja gradnja), a dobijaju mnogo više. Ispada dakle da je neko za džabe radio da bi sebi kupio stan u malo boljem kraju. Ne neko, nego desetine hiljada ljudi.

Mene iritira to licemerje i te kvarne igre koje se prosipaju ovde otkako je došla ova ekipa. Svi se kobajagi ubiše od brige za narod i za pravdu,a na kraju se sve završi opet na istoj toj grbači naroda, dok oni koji najviše duguju društvu ostaju netaknuti. Pomenuću opet primer pretplate, jer su tu majstorski izjebali celu zemlju prostom igrom reči - neće biti pretplate, biće taksa. Narvno, da je neko rekao ''pa ček bre, nisi tako rek...'' odma bi bio proglašen za državnog neprijatelja i hejtera. Isto je sad i sa ovom gradskom politikom - sve neke mere kao za opšte dobro, za brigu o narodu, za pravdu, za borbu protiv dužnika... a i veverice znaju da sigurno neće ispaštati bogati i krimosi, nego običan narod. I opet, ako se neko pobuni, odmah biva pokopan kao hejter i negativac. Biće ovakvih kvarnih igara, ovo je tek početak.

Roki, što se mene tiče, ne moramo mi ni da pričamo, ti si taj koji se prvi kači za mene pa se posle iščuđava ko neka žena kad dobije adekvatan odgovor.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
To sam pitao jednog druga koji je jos zagrizeniji u kritici modernih tekovina nase vlasti. Sta bi ti uradio i kako? Smile

Ja na moju kucu placam porez koji nije mali, placam sve obaveze itd. Pa mi u ulici nije radilo osvetljenje 2 godine. Sta ja treba da kazem? Smile Da budem iskren nije mi ni smetalo, nekako je romanticno Smile

Kome se ne svidja da placa proporcionalno vise uvek moze da ode tamo gde ce da placa proporcionalno manje. To je tako svuda.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 00:38:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Porez Holivudu

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.