Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PORAŽAVAJUĆE: Pola miliona Srba živi s roditeljima.  (Pročitano 8230 puta)
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
znaci... pravimo pun krug... od porodicne zajednice na porodicnu zajednicu... Smile

porodicna zajednica mojih roditelja je njihova porodicna zajednica...koju su oni sebi osnovali...
sasvim je normalno da kada ja odrastem...i kad se smatram odraslom osobom...i pametnom i obrazovanom ili neobrazovanom  i sta ja znam..spremnom za zivot...da osnujem svoju neku porodicnu zajednicu...

to rade i zivotinje....kad steknu snagu... dovoljnu da se brinu same za sebe...i spolnu zrelost..
napustaju gnijezdo ili jazbinu ..brlog... i brinu se same za sebe... i traze partnera sa spolne odnose...i produzetak svoje vrste... Smile

tako to funkcionise na nasoj ovoj planeti...tj funkcionisalo je dok se 
 vremenom ljudi razni nisu pojavili.....i poceli da govore da je sasvim normalno..gurati penis u muski anus...
i da tu nema nista lose...

pa i da je sasvim normalno...ne imati porodicu svoju..djecu..ne zeniti se..ne udavati se i tako..jednostavno treba se samounistiti..predati...i cekati da crknes...

i reci ...zivot je sranje..zivot je govno..zivot je sala..i tako to..

nije.. zivot je jedino ono sto imas i sto je zaista tvoje...i prelijep je svaki tren njegov...
ako znas da ga ziviis..

a ako si glup...i retardiran i ako si shvatio zivot kao salu..
i usrao ga sam sebi...
to ne znaci da je moj zivot meni ili bilo ciji... sala ili sranje i tako to..

nego je sranje zivot..tog majmuna... sto je sam sebi sjebao zivot...

i takvi koji se  nikada ni za sta u zivotu nisu borili...potrudili da steknu svojim rukama..ili bilo cime...
nego su uvijek zavislili od drugih...koji su sprcali godine i godine zivota u nista..
njima je zivot sranje i sala...i oni mogu da zive na necijoj grbaci ko krpelji..
1000 godina... i da nikad ne vide nista u tome lose...

mene srce zaboli kad vidim nekoga vrijednog i postenog... koji se trudi i satra od truda da stekne nesto...
kad ga ponizavaju majmuni ..papci  i seljaci( ne mislim na selu seljaci..seljacine...mutirane)
...i sole mu pamet o zivotu...koji oni zapravo i nemaju...

koji nikad nista dobro nisu u zivotu uradili...niti to znaju da urade...
znaju da se najedu..da seru..spavaju.. prde..i seru ..i pljuju po svemu po cijeli dan...sve im je sranje...
i .pametuju...o zivotu koji fakticki ne zive..

ako je zivot jesti..spavati..i prditi i pametovati...i sve od drugog ocekivati...jebaji ga onda...

porzavajuce je jasta je drugo...porazavajuce je ne vidjeti nista lose...u procerdanom zivotu.,...
a toliko je bolesnih koji bi sve dali da mogu da zive..a raznorazne fukaretine i dijabole dane zivota cerdaju u nista...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Живот се не може проћердати... било како да живиш исто завршиш...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Qtek 666
Кад деца нису бесна, кућа није тесна. Никад се у животу нисам посвађала са старијима од себе, испоштујем и урадим њима по вољи, чему свађа... и онако постоје други начини да се твоја воља наметне, чак много делотворнији  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jul 2013, 19:12:34 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
Не кажу џаба - паметнији попушта.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Nikada se u zivotu nisam posvadjala sa starijima od sebe? Radis li ti negde Smile Ja na poslu najcesce.. Cinjenica je da ja ne priznajem nikakve autoritete i da bih ja nekoga postovao taj to debelo mora da zasluzi jer postovanje nece dobiti samo zato sto je stariji.. Cenim druge i njihov rad ali i za ono moje imam glavu da im otkinem pa me cudi kako neko moze da se ne posvadja sa nekim samo zato sto je stariji. Po meni godine ne predstavljaju nista, i same po sebi ne zasluzuju postovanje. Neko moze da provede ceo zivot kao najgori slepac i da ne bude niko i nista a neko sa 15 godina da uradi mnogo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Qtek 666
Не радим. Мислила сам на старије у породици, пошто је тема у вези с тим. Мада, ја у принципу јако избегавам да се свађам и некако немам проблем са људима са којима сам радила или се дружила. Сама бирам своје друштво. А ове што морам поштујем или не, ал се не свађам, склоним се. Свађати се са родитељима мужа или жене је тотална будалаштина, која не води баш ничему. Моје мишљење  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Dobro ok.. Smiley Mislio sam uopste da se ne posvadjas sa starijima. Drustvo naravno mozes da biras, roditelje svog supruga pa i njih si na neki nacin izabrala u paketu sa suprugom ali kolege, profesore i nadredjene u vojsci ne mozes Smile Pa i ovde na forumu ne mozes postovati sve ma koliko da su stariji Smiley Na radnom mestu postujem samo znanje i rad Smiley Ove sa kupljenim diplomama ili ove sto imaju po 50 godina a ne znaju i ne rade nista ja ne mogu da postujem Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Qtek 666
Ја не морам да се свађам. Немам уопште ту потребу. Има она не можеш објаснити будали да је будала, а ја имам своју...не можете ви да будете толико прости, колико ја могу да вас игноришем. И опасно пали, пробај.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 320
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Ma nije bas tako jer svo to cutanje se lomi bas preko tvojih ledja Smiley Neradnici su navikli da kuliraju a ti ako postujes sebe i svoj posao vecito ces poturati ledja za druge dok ti jednom ne pukne. Ovim snajkama sto dodju u kucu naravno da je mnogo tesko na pocetku ali te nisu nigde radile niti znaju sta znaci steci postovanje. Postovanje se stice vremenom i radom, tj poturanjem ledja gde treba. Isto je i na poslu. Mozes da imas 16 diploma i da si pametan koliko hoces postovanje moras da steknes i dok to ne uradis ima posao na nos da ti izadje. A kad zauzmes mesto koje ti pripada onda naravno i ovi novi i manje sposobni imaju da poturaju ledja zbog tebe dok ne dostignu isto postovanje Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Sony 
Mnogo jak tekst.. Smile Smile

Roditelji pristali da sinu plaćaju kiriju i račune da bi mogao da se osamostali

BEOGRAD, 27. jul 2013, (Njuz) – Vladimir Čvorović (30), apsolvent Veterinarskog fakulteta u Beogradu, jedan je od retkih mladih ljudi u ovoj zemlji koji je uspeo da ubedi svoje roditelje da treba da mu plaćaju stanarinu i račune kako bi najzad počeo da živi samostalno.

Oko pola miliona mladih ljudi između 20 i 34 godine živi sa roditeljima, ali ne i Vladimir. Ovaj mladi čovek odlučio je da svoj život uzme u svoje ruke i od roditelja zatraži neophodan novac za osamostaljivanje.
- Mislim da je van pameti da se neko u mojim godinama, pa i oni mlađi od mene, uopšte ne trudi da kod roditelja izdejstvuje novac za samostalni život. Najlakše je po ceo dan sedeti, gledati TV i živeti pod istim krovom sa roditeljima, to može svako, ali izboriti se za finansiranje sopstvene samostalnosti je ispit na kojem mnogi padaju – kaže za Njuz ovaj mladi student.
Sumorne statistike pokazuju da se mnogi mladi, čak i ako bi imali mogućnost da od roditelja dobiju novac za osnovne troškove, ne odlučuju za osamostaljivanje jer smatraju da još nisu spremni za taj korak.
Čak osamdeset odsto takvih mladih ljudi, naime, smatra da bi bili dovoljno samostalni tek ukoliko bi od roditelja, pored novca za kiriju dobijali i redovan mesečni džeparac za ostale potrebe.
Nenad Milosavljević

http://www.njuz.net/roditelji-pristali-da-sinu-placaju-kiriju-i-racune-da-bi-mogao-da-se-osamostali/

« Poslednja izmena: 28. Jul 2013, 10:39:25 od Pouckovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.