Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: “Pop sa lopatom” iz Crne Reke šipkom ubio štićenika zbog droge!  (Pročitano 39621 puta)
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Zakon ce uskoro praviti razliku to je bar jasno, a siguran sam da i drustvo vec pravi razliku, sad bre i babe od 90 godina ignorisu duvace. Smile Mada cak i redovno koriscenje vutre ostavlja posledice i siguran sam da ti to vec znas...

Kao sto sam rekao mnogo puta ranije, zavisi kako na vutru gledas. Ako trosis sve svoje misli i energiju (kao i novac) na nju, onda imas problem (to sa sobom vuce lanac posledica, medju kojima je zatupljenost, kompulsivna sebicnost, pa i, slicno heroinskim zavisnicima, delikvencija u vidu sitnih kradja, a cak, posredno, i afinitet prema kocki), a to moze lako da bude posledica dugorocnog koriscenja. Kad to krene da bude slucaj, batalis je na par nedelja i k'o nov si. Vutra izaziva psihicku zavisnost, kao i sladoled, cokolada, lizanje poklopca od jogurta itd. Misljenja sam da je zabrana gajenja konoplje stetna za ceo ljudski rod, buduci da ima visestruku primenu van inhaliranja. Ilegalni status konoplje je opasniji od same konoplje.

Слабије иду једно са другим коцка и вутра, мада има и таквих примера  Smile

У 99% случајева људи који воле да испуше џоинт, дају 500 за кетпа, можда у 1% случајева на рулет или тикет.

Такође и малолетничка деликвенција није заступљена све док на вутру не додаш дс ексере ил ко шта већ воли, нема баш много примера да неко иде у шљаку како би имо да се навари.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2012, 05:44:26 od Бане Торес »
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
cinjenica da ce rad SPC konacno biti regulisan nekakvim propisima, zato sto za njih u ovoj drzavi odredjena pravila ocigledno ne vaze, jer da vaze ne bi ovaj pop najlaganije isetao iz Crne Reke i otisao u drugi centar, koji takodje nema nikakvu dozvolu za rad.
Nisam optimista po ovom pitanju. Čak sam sigurna da naš teokratija čeka iza ćoška.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.0
Browser
Chrome 21.0.1180.57
mob
Apple 15
Sestra ubijenog Nebojše Zarupca šokirana brutalnošću sveštenika SPC
Pop je smrskao svaku kost na glavi mog brata!
Četvrtak - 09.08.2012

„Kada sam čula da je ubio mog brata, mislila sam: ‚Udario ga je jednom i to je nesrećan slučaj, šta da radimo‘, stali smo na stranu Branislava i njegove porodice. Sada vidim da smo pogrešili.

Sveštenik ga je tukao nekoliko sati. Svaka koska na glavi mu je polomljena. Ne smem brata ni da pogledam u sanduku“, kroz suze je juče ispričala Nevena, rođena sestra ubijenog Nebojše Zarupca (39), saznavši rezultate obdukcije.
Naime, kao su pokazale analize, Peranović je 50 puta šipkom u glavu udario Nebojšu, koji nije preminuo od udaraca već od gušenja od tečnosti iz želuca, saznaje „Alo!“. Motiv ubistva je, navodno, mala količina heroina koji je ubijeni doneo iz Valjeva u kamp, što je iznerviralo Peranovića. Nebojša je, nezvanično, kod sebe imao nekoliko grama heroina koji je doneo za ličnu upotrebu.
- Čuli smo se Branslavljevom suprugom. Ona će organizovati sahranu i prevoz. Kaže da joj muž ništa nije rekao. Ćutao je prekjuče ceo dan. Sada ne znam šta da mislim. Pitam se da li je morao do smrti da bije mog brata. Danas ćemo ga sahraniti. Doći će i dve njegove bivše žene - nastavlja Nevena, na čiju inicijativu je brat prihvatio da ode na lečenje kod Peranovića.
Često je Nebojša govorio da nije bilo njegove sestre Nevene, on bi davno završio u kanalu. Pet dana, koliko je proveo u kući, majci i sestri je govorio da mnogo voli Branislava. Da mu najviše prija druženje u njegovoj kući, koja je od kampa udaljena dva kilometra. Kod Branislava je bio deset meseci.
- Sveštenik je sav uzrujan pozvao svog prijatelja koji radi u policiji ne bi li od njega dobio savet. Branislav je pomislio da možda može nesrećnika da oživi nekom alternativnom medicinom, ali policajac nije smeo da mu dozvoli tako nešto, već je obavestio svoje kolege o slučaju - objašnjava naš izvor blizak istrazi.
Sahrana Nebojše Zarupca zakazana je za danas na groblju u selu Bataga kod Koceljeve.
Peranović je bio država u državi. Ovaj sveštenik teške ruke, po struci stočar, lečio je zavisnike bez dozvole Ministarstva zdravlja i nije plaćao porez, iako je po štićeniku uzimao 350 evra za odvikavanje od droge. „Sretenje“ je takoreći postojalo kao fantomska firma, van domašaja, ali i interesovanja zdravstvene i privredne inspekcije.
Država, jednom rečju, nije imala nikakav uvid u to šta Peranović radi i kako radi!
- Ističemo da se takozvani centar za odvikavanje od droge u Jadranskoj Lešnici kod Loznice ne nalazi u registru izdatih saglasnosti za obavljanje zdravstvene delatnosti - rekli su juče u Ministarstvu zdravlja. Zdravstvena inspekcija, ističu u tom ministarstvu, kontroliše sve zdravstvene ustanove i druge oblike zdravstvene službe koje obavljaju zdravstvenu delatnost, odnosno poseduju dozvolu za obavljanje te delatnosti. Slično objašnjenje dobili smo i u Inspektoratu za rad.
„Da bi neko bio u našoj nadležnosti, mora najpre da se registruje kao privredni subjekt. Postojanje fantomskih firmi pravi velike probleme jer posluju nelegalno, ali kao takve nisu u našoj nadležnosti“, rečeno nam je u tom inspektoratu uz objašnjenje da Peranović nije registrovao svoj rehabilitacioni centar.

Zakasnila reakcija SPC
Episkop šabački Lavrentije od juče je „privremeno zabranio sveštenodejstvo“ svešteniku Branislavu Peranoviću, osumnjičenom za ubistvo Nebojše Zarupca (39), štićenika Centra za odvikavanje od droge „Sretenje” kod Loznice. „Zbog osnovane sumnje da je sveštenik Branislav Peranović počinio ubistvo, episkop šabački ga stavlja pod privremenu zabranu sveštenodejstva do okončanja krivičnog postupka“, saopštila je Eparhija.

Vladika Porfirije: Peranović zarađivao 50.000 € mesečno
Vladika Porfirije izjavio je juče da je Peranović mesečno zarađivao najmanje 50.000 evra!
- Ono što sada saznajem da je otvorio taj centar kao nepristupnu kulu na imanju svoje žene, što će reći da je to bio njegov privatni biznis, što ni sam Peranović nije krio - rekao je Porfirije.

Peranović: Udarao sam ga pesnicama, ne motkom
„Boreći se za njegov život, ja sam zapravo prouzrokovao smrt“, rekao je Peranović istražnom sudiji, koji mu je posle četvoročasovnog saslušanja odredio jednomesečni pritvor. Peranović je priznao da je štićenika udarao pesnicama, ali ne i motkom, posle čega je Zarupcu najednom pozlilo. „Otac Branislav je priznao da je došlo do potezanja i guranja, udaranja rukom, ali samo da bi sprečio Nebojšu u nameri da napusti centar. Njegov odlazak značio bi povratak drogi, što je Branislav želeo da spreči jer ga je gledao kao sina“, kaže za „Alo!“, advokat Ilija Radulović, Peranovićev branilac, i dodaje da je Peranović ispričao sudiji kako mu je Zarubac u ponedeljak rekao da „želi da se vrati drogi, da više ne želi da živi i da je propao čovek“. Peranović ga je navodno pozvao u svoju kuću kako bi ga odgovorio.

Ekipa Alo! - A. D.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
kao su pokazale analize, Peranović je 50 puta šipkom u glavu udario Nebojšu, koji nije preminuo od udaraca već od gušenja od tečnosti iz želuca,

50 пута шипка у главу ... а човек умире од гушења ... само у новинама.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Citat
kao su pokazale analize, Peranović je 50 puta šipkom u glavu udario Nebojšu, koji nije preminuo od udaraca već od gušenja od tečnosti iz želuca,

50 пута шипка у главу ... а човек умире од гушења ... само у новинама.
ne sprdaj se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
Pa da ga je udario sipkom 50 puta u glavu deformisao bi mu facu i lobanju imao bi visestruke prelome lobanje. Posle 10 puta ovaj ne bi ni ruke poturao.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
не спрдам се. Овај поп није слабашан човек, не би се рекло да уме да се контролише приде ... и да је тај и такав приде у афекту имао шипку и ударао неког 50 пута у главу ... том од главе не би остало ништа.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
plaćali 250evra smeštaj u centru, a jedva čekali da pobegnu, samo u vestima  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.60
plaćali 250evra smeštaj u centru, a jedva čekali da pobegnu, samo u vestima  Smile
Nisu oni placali Wink
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
e onda je sve drugačije  
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 52
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.